• Timike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Timike hirdetésén már megjelenése óta megakadt a szemem, a szép képei pedig hamar a kedvenc hirdetőim közé röppentették őt. Aztán egy hirtelen gondolatomra, mint egy szikra, úgy villantak be a fotói és már tárcsáztam is számát telefonom billentyűzetén egy hétköznap délután. Szinte rögtön felvette és le is beszéltük a randink másnapi időpontját. Amit a randi napján reggel meg is erősítettem egy gyors hívással, ekkor megkaptam a címet és persze gond nélkül összehoztuk a talinkat.
  • Megközelítés:

    Belváros, jó közlekedéssel, parkolás itt necces, de könnyedén meg lehet találni az épületet.
  • Helyszín:

    A randi-kecót a belváros épületei között alaposan elmerülve találom meg egy régebbi építésű bérház emeletén, ahová csigalépcsőn vezetett fel az út. Csend, nyugi, csak az én halk lépteim hallatszódtak a lépcsőn, ahol felérve egy éppen akkor résre nyíló ajtóra leszek figyelmes, éppen a legjobbkor (gondoltam magamban), mert a telóm abban a szent pillanatban merült le, mikor felértem az emeletre... A kulturáltan felújított lakásban barinőjével ketten vannak, belépve egy kicsike, 'árnyékos' előszobában vettem le a cipőmet és már követtem is balra fordulva a szobába az apró és édesen mosolygó Timikét. Tetszett ez a természetes, beszűrődő fényektől gondosan elsötétített kicsi szoba, mely pont olyan cuki volt, mint a vendéglátóm. Halk zene, ami valahonnan, valamilyen hangszóróból szólt, lágy és kéken csillogó-villogó hangulatfények, jó levegő, kellemes hőmérséklet: ez a feeling fogadott a szobába lépésemkor. Az ily módon intimmé varázsolt 'baba helyiség' szinte kellős közepén, az ablak előtt, egy (szerintem) kihúzott, kétszemélyes kanapén pajzánkodhatunk Timivel, ami egy fehér színű, szőrmés ágytakaróval van letakarva. A rajta lévő kispárnák csak tovább növelik a komfortérzetünket, az ággyal szemben lévő, kicsike éjjeliszekrényen pedig egy tálcán üvegpohár és egy kis palack bontatlan ásványvíz, amit figyelmes vendéglátóm többször fel is kínált. A padlón kisebb méretű, puha szőnyegek, a falon képek, rajzok, emlékek, plusz egy tv is, bal kéz felől egy szekrénysor, ja és majd' elfelejtettem: egy jó nagy tükörbe pillantva legeltethetjük a szemünket action közben, ami közvetlenül az ágy melletti falra van felszerelve. A cuccoknak, ruháknak egy kis fotel szolgál hellyel. A szobánktól kb két lépésnyire lévő tiszta és szintén felújított fürdőhelyiséget ugyanez a jól felszereltség jellemzi, jó néhány férfi tusfürdővel, szájvízzel, pici műanyag pohárral és tiszta törcsivel. Ahonnan kilépve Timike még egy mosolygós "Jól esett?"-el is kedveskedik nekem a felfrissülésem után...:)
  • Hirdető külseje:

    Egy pici, bűbájos fiatal lány nyit ajtót mosolyogva, aki kedvesen beljebb is invitál. Timike aprócska termete egyáltalán nem lepett meg és nem volt szokatlan vagy bármi ilyesmi, ezt a magasságkülönbséget (én sem vagyok magas) ugyanis hamar áthidaltuk. Egy fekete színű kimonóban fogadott, ami alatt egy szintén fekete,egyrészes, hálós csini fehérneművel hozott izgalomba. Gyönyörűen mutattak benne Timike nagy és természetes cicijei, amik gyengéd markolászásra termettek, érzékeny és jól kényeztethető bimbókkal. Imádtam őket! Apró és formás, kemény popsija pedig mágnesként hatott a kezeimre a randink egy órája alatt szinte végig; alig-alig tudtam csak elengedni a sexy popsi-csodát... Timi izgalmas teste igencsak felkeltette a férfiúi érdeklődésem minden téren, csini fekete combfixe pedig csak még izgibbé tette és kiemelte lábainak és szexike combjainak szépségét. Arca kedves és szép, a minimális sminkjével kihangsúlyozott kéken csillogó szemei nagyon kifejezőek, a kábé válláig érő szőkésbarna haját pedig igyekezett mindvégig pici copfba összefogni szex közben, bár egy rövid időre kibontotta nagy örömömre. Puha és selymes tapintású, ápolt és illatos hófehér bőrén itt-ott ízléses tetkók mutatják meg magukat, ami szerintem kifejezetten jól áll neki...

    Kedves, aranyos és szimpatikus lány, a humora, humorérzéke pedig nagggyon szimpi volt:) Gyorsan és remekül egymásra hangolódtunk, szuper jó hangulatban telt az az egy óra, amit együtt töltöttünk. Az egyik legcukibb randimat köszönhetem Timikének... Imád nevetni és persze imádja ha megnevettetik, nyitott, közvetlen és szeret beszélgetni, úgy, hogy közben egyáltalán nem esik túlzásba. Megfogott az őszinteségével és a kis elbűvölő személyiségével. Igen hamar ráérez partnerének igényeire, emellett hagyja kibontakozni és így átadni az irányítást a férfi kezébe. Ám ha kell, ő is levezényli gond nélkül a randit; vannak ötletei, amiket fel is ajánl, ügyes, kreatív, érzéki és érzékeny, nőies és gyengéd. Mindvégig nagy figyelmet szentelt nekem és az együttlétünknek.
  • Action:

    Fürdés után már csukódik is halkan mögöttünk a szoba ajtaja. Timike kimonóját kiköti és leveszi, édin az ágy szélére ugrik, én elé állok és a sexy bodyját pocijáig csúsztatjuk. Izgatóan nagy melleit örömmel mutatja meg nekem, amiket rögvest kezeimbe is veszek, hogy kedvemre markolászhassam és simogathassam őket. Majd csókolózásba kezdünk. Az eleinte ismerkedős és mosolygós csókokat, nyelves csókok váltják fel, összemosolygásunk után Timike a nyakamat átkarolja és így ismerkedünk hosszan egymás ajkaival. Cicijeinek hatása szinte azonnal érzékelhető volt nálam, fütykösöm egy pillanat alatt megkeményedett tőlük és álló helyzetben várva-várta, hogy Timike a pici kezébe vegye. Ami hamar meg is történt és amíg ő kis kezével a farkammal ismerkedett, addig én bugyijába nyúlva simizgettem a cuniját, mígnem egyszercsak lehajol és a kezéből egy másodperc alatt a szájába kerül a rudam. Franciázni kezd, fejét fel-le mozgatja rajta, puha ajkainak szorításával pedig még keményebbé varázsolja azt. A pettinget egymás elé térdelve folytatjuk hosszú, egymást simizős, érzéki nyelves csókolózással, majd ő a hátára fekszik és tovább smacizunk, fekve, kezemben a cicijével, mígnem Timike kecses nyakától kezdve az egész felsőtestét elárasztom a lassú, déli irányba indult, apró csókzivatarommal. Melleinek érzékeny és látványosan álló bimbóinak udvarán is lágyan körbetáncoltatom nyelvem, persze csak miután számba vettem őket. Megérkezve a sötétebb színárnyalatú, feszes és illatos kis puncijához mélyen bele nyalintok, és ízlelgetni, kényeztetni kezdem lassan, gyengéden, miközben ő halkan sóhajtozik, kezem, karom simogatja míg én finoman a cickóira rá-rá markolok időnként. Csípőmet igyekeztem megemelve tartani a féktelen erekcióm miatt, és folytatom a játékos nyalcit, puncijának nedves kisajkai között és a picike csiklóján, végül a puha combjai és szeméremdombjának csókolásával kezdeményezek mosolygós fordulást, persze csak miután egy picit még csókolózgatunk kedvünkre...:)

    Hátamra fekszem és Timike a kőkeményen álló farkam natúr franciás kényeztetésébe kezd... Szabaddá teszi a makkot egy könnyed fityma lehúzással és ahogy leheletfinoman, fokozatosan szájába engedte a cerkát az olyan kellemes volt, hogy még a combjaim is megremegtek. Aprócska kezével megfogja a tövénél és fel-le siklik, csúszkál rajta gyengéden, nyálas ajkaival, majd bólogat rajta egy kicsit, míg a szívás erősségét közben változatosan variálja. Finoman rásegít kezével is a cumikázásra, majd óvatosan kiveszi a szájából és elcsukló hangú kérésemre csak kézzel tölti csőre a lőfegyveremet... én szó szerint elaléltam a kézimunkájától... Olyan gyönyörűen mutatott a picinyke kezében a merev farkam, hogy egyhamar nem felejtem el az tuti... Tetszett neki, ahogy egyre jobban duzzad meg a makk a pici kezében, játszott vele... teljesen felhúzza rajta a bőrt, majd vissza a makkra, ezután hosszan, ritmusosan fel és le húzogatja, néha meg-megállt, hogy a farkam oldalát és a heréimet is megsimizgesse. Ekkor megfogtam a picike csuklóját és együtt folytatjuk a lágy handjob-ot, felszabadultan sóhajtozva, és össze-össze mosolyogva közben; Fantasztikus volt! A kedvenc cicik közé is beteszem, csúszkálok közöttük; ezt ki nem hagytam volna... Végül Timike ismét a szájába vesz és egy érzéki szopással kedveskedik; tövétől a makkig cumizza a brét, időnként mélytorkosan és főleg oldalról ráhajolva úgy, hogy a szexi popsiját is kedvemre tudjam simizgetni, markolgatni közben.

    Profi latex pattintás a fütykösre, és misszi pózba helyezkedünk. Pici, szűk és nedves puncijába nagyon óvatosan csusszanok be, finoman megjáratom benne és hagyom, hogy egy kicsit megismerkedjenek a nemi szerveink... Megállunk, csókokat váltunk, lábait finoman felhajtom és mélyebbre csúszok, majd ismét mozogni kezdek és fokozatosan növelem meg a tempózásomat cunijában. Színesen, változatosan kefélünk, néha csókért egymásra hajolva és Timike lábait is sokféleképpen pozicionálva; a kedvencem az volt, mikor V alakban tartottam a lábait, kezemben az apró talpaival és csak a csípőmmel toltam neki ki-be farkam, miközben Timi a cickóit simogatta... Hosszan és kiadósan misszizünk, mígnem lovaglásra cseréljük helyzetünket és egy gyors helycserével hajtom pont ugyanoda a fejem, ahol két pillanattal előbb még a szöszi partnernőmé pihent valamelyik puha kispárnán. Áttérdel az ölem felett, puncijához illeszti és finoman ráül a kéjrudamra, majd miután elcsattan egy csók, lovagolni kezd rajtam, míg én a hátát, derekát simogatom. Édesen összemosolygunk és halkan dumcsizunk, viccelődünk, miközben Timike lágyan mozog a farkamon. Majd egy kicsit megállunk, ekkor popsijára markolok és egy gyors, határozott, csattogós lovaglásba csapunk, amit hosszú percekig csinálunk. Ismét tempóváltás, kis kezével megtámaszkodik a mellkasomon, poénkodunk, nevetünk, csipkelődünk, közben persze a szűk puncikájával végig kényezteti a kemény farkamat kellemes fel-le mozgásával, körzésével rajta...Tudta jól a kis huncut, hogy rendesen felhúz vele, pláne a nálam már napok óta tartó sex megvonás után... Őszintén szólva nagyon tetszett, ahogy végig kommunikáció volt köztünk szex közben! Ekkor ismét ráfogok két kézzel a fenekére, ő rám hajol és tovább folytatjuk a dugást, intenzívebben, nyögdécselve, szinte a zene ritmusára, jó tartalmasan... Sajnos a doggy-t nem próbáltuk ki, amit azóta is bánok... Meg is beszéltük, hogy legközelebb már nem hagyjuk ki, legalább marad a kövi randira is kipróbálni való... ;)

    Egy kis levezető francia után nem is volt kérdés, hogy hová megy a spricc a végén... Timike a mellkasomat megcsókolja és egy kispárnára térdel az ágy elé, én pedig az ágy szélére. Melleit az álló farkam elé tartja, és néhány finomat ráhúz, így felkészítve azt az ejakulációra. Egy picikét benyálazza a makkot, majd egy pár másodpercet én kézimunkázok a cicijei felett, ám nagyon hamar visszaadom Timike puha, kicsi kezébe az irányítást és rövidesen egy hatalmasat spriccelek az izgató cici-csodákra, próbáltam nem hangoskodni a kéjelgésem közben és csak kisebb-nagyobb sikerrel sikerült magamban tartani azt, hogy ez mennyire baromi jól esett...;) Timike nagyon ügyesen szabadított meg a több napos 'bennragadt' spermaadagtól, ami aztán napvilágra kerülve teljesen beborította mind a két cickóját... "Nyugi, ezért vannak a cicijeim..." mondta ekkor cukin mosolyogva Timike, miközben még mindig a cerkámat húzogatva vezeti le a hőn áhított orgazmusom bazinagy hullámait. Miután a kéj-habok közül visszaküzdöm magam a magamhoztérés partjára, tisztogatás, majd kuncogva egymás mellé fekszünk összebújva, csókok, egymás és piercingjeim kíváncsi simije, megint csókok, nevetés, csipkelődés, viccelődés etc... Aztán pedig egy gyors zuhany, törölközés, öltözés, egy pohár víz, közben dumcsi, nevetés és végül egy jó hangulatú elköszönés egymástól csókokkal. És az ilyenkor jól megszokott végigsuhanás, mi több: végigrepülés következik a csigalépcsők felett, láthatatlan üzemmódban a lépcsőházak örök fekete öves harcosától...
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag alatti csokor, amit Timike komódjára tettem a randi elején, de nem várta meg ott a végét. Megérte maximálisan.
  • Összkép:

    Egy aranyos, kedves és csini lánnyal találkoztam egy szombati nap, akivel egy igazán kellemes és jó hangulatú órát tölthettem el. Szuper volt és nagy köszi érte Timike, kereslek hamarosan, ahogy ezt beszéltük is!

    milky
Happy Massage