• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedves az élményt , nagyon jól indult a reggel 🥰❤️
    Több ilyen reggel kellene 😄😘😘
    Most is imádtam veled lenni, csodás vagy 🥰

  • Egyeztetés:

    Marcsi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
    Nemrégiben volt egy remekül sikerült debütáló randink,úgy éreztem, hogy ideje lenne egy ismétlésnek.
    Mivel Marcsival a randi óta tartjuk a kapcsolatot,nem okozott nehézséget az újabb találkozó megszervezése.
    Napközben belső üzenetben rákérdeztem a táncrendje alakulására, majd este telefonon leegyeztettük a másnap ,, hajnali'' randit,amit vtr-n is megerősítettünk
  • Megközelítés:

    Marcsi búvóhelye a belvárosban található.
    Közösségi közlekedéssel érkező vándor számára egyszerű a megközelítés,hiszen szinte a kéjlak ajtaja előtt állnak meg a BKK kék csodái, és majd a metró is, ha elkészül a folyamatban lévő felújítás.
    A Vtr-n kapott címet a GPS ismeri,könnyen odairányít.
    Viszont a parkolás, belvároshoz méltón,bár most ingyenes,de pokoli nehéz. Talán egyszerűbb a közeli parkoló házak egyikét igénybe venni.
  • Helyszín:

    Kedvesünk rejtekhelye egy régi építésű ház lépcsőzéssel is könnyen elérhető,nem túl magas emeletén szemmel láthatóan életvitelszerűen használja csinos gazdasszonya.
    A lakásban egyedül fogadja a kéjre éhes vándort, így kizárt a kínos összefutás lehetősége másokkal, diszkréció adott,és maximális.

    Játszószoba egy tágas nyílik,itt találunk egy fotelt a ruháknak,falat tévé díszíti, egyik oldalt beépített szekrény foglalja el.Apróságokat polcra helyezhetjük, kisszekrénykén előkészítve a következő órácska kellékei.
    A randi érdemi,18+ -os része nagyméretű, kényelmes ágyon zajlik,ami azonban kicsit reagál a hevesebb mozgásokra.

    Fürdőszobában tisztaság uralkodik. Tudolni kádban lehet, bár a tusfürdő mániás kalandorokat el fogom szomorítani, mert ugyan nem túl nagy a választék,de azért van elegendő készlet.
    Kifröccsenő vizet zuhanyfüggöny igyekszik kordában tartani, tusolás végeztével illatos,puha törölközővel száríthatjuk magunkat.
    Mosdó szélén szájvíz a kis pohárkákkal elő van készítve.
    Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

    Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes pásztoróra diszkrét eltöltésére.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi egy csinos,szemtelenül fiatal kis Tündérke.
    Adatlapján arcos képekkel hirdet,ezért nagy meglepetés nem érheti a vendéget, bár őszintén szólva fotói nem adják vissza természetes báját.
    Alacsony, arányosan formás testalkatú. Elbűvölő,barna szemét, csókolnivaló eperajkát, bájos mosolyát sötétbarna félhosszú hajkorona foglalja keretbe.
    Bőre fehér,selymes tapintású.Hívogató keblei feszesek,szép formájúak. Rózsaszín bimbói nem túl nagyok,de meghálálják a velük való foglalkozást.
    Van egy pici pocija is, ami a szememben természetessebbé, szexisebbé varázsolja.
    Finom tapintású a lába,vádlija karcsú,combjai rejtekében megbújó zárt kincse illatos,frissen borotvált.
    Marcsi egy természetes szépségű, mosolygós intelligens fiatal lány, picivel túl a tinikoron, annak minden hamvasságával, bájával.
  • Action:

    Külső kapu nyitva volt érkezéskor,így már csak egy akadályt kellett leküzdeni, hogy ismét karjaimban tarthassam Kedvesemet, aki a nyitott ajtó mögött állva, mosolyogva fogadott.
    Formás testét csupán egy fekete selyem köntös takarta mohó tekintetem elől.
    Belépve átadtam csekély ajándékomat,majd topkánkáimat az előszobában hagyva követtem Marcsit a játszószobába.

    Miközben a fotelba szórtam feleslegessé vált ruháimat,néhány szóval átbeszéltük az elképzeléseinket, majd egy puha törölközővel a kezemben elrobogtam a fürdőbe, hogy lerendezzem a higiéniai protokollt.

    Babaszobába visszatérve Marcsi az ágy mellett állt, szépséges idomait már csupán egy falatnyi tanga és melltartó igyekezett sikertelenül elfedni kíváncsi pillantásom elől...
    Hozzá léptem, és egymást átölelve forró csókokkal üdvözöltük egymást.

    Tündérkém csókolózás közben lassan megszabadult a cicifixtől,miközben óvatosan lesímogattam róla az utamban lévő falatnyi tangát. Feltérképeztük egymást kezeinkkel, majd egy váratlan(?) pillanatban éreztem,hogy Marcsi elmarkolta a gyanútlanul ficánkoló Kispajtit, és megkért,hogy helyezzem magam kényelembe,mert Ő kezdené a játszadozást.

    Engedelmesen a hátamra feküdtem, majd kíváncsian vártam a fejleményeket.
    Marcsi játékosan megsimogatta ,csókolgatta mellkasomat,majd lefelé haladva megérkezett virgonc tettestársamhoz. Először körbenyalta Kispajti fejebúbját,majd a száron lefelé húzta izgató nyelvét.
    Leérve forró csókkal üdvözölte a zsákos családot, majd ismét felfelé haladt a rúdon.
    Simogatva, nyalogatva kényeztette cerkámat, majd hirtelen hammbekapta!, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

    Nem vette túl mélyre,de lelkesen dolgozott rajtam, közben gyakran rám pillantva fokozta a hatást.
    Fiatal létére hihetetlen érzékkel kényeztetett,mindig ráérezve,hogy nekem hogy kellemesebb.Hamarosan éreztem,hogy megindul a maghasadás,ezért jeleztem is a kitörést,mire pajzánul rámkacsintott, és ajkai közé irányította örömöm bizonyítékát. Hagyott ajkai közt lenyugodni, majd olyan tisztán adta vissza rudamat, mint ahogy ,, elrabolta''.Az utódokat nem láttam viszont.

    Ezután én kértem meg Tündérkémet,hogy feküdjön a hátára, mert ezt a kapott élményt illik viszonozni. Mosolyogva kényelembe helyezte magát,én pedig jóleső csókváltás után nekiálltam felfedezni a vágyott Déli irányt.


    Először meglátogattam tinisen kemény,formás kebleit,alaposan nyelvügyre vettem a finom kis bimbókat, amik óvatosan hegyesedtek ki az ,,inzultálás'' hatására, közben hallottam Kedvesem elégedett sóhajait.
    Majd elszakadtam a finom cickóktól, és folytattam utamat eredeti célom felé.

    Megérkezve a célponthoz,már egy óvatosan nyiladozó, illatos, selymes simaságú kelyhet találtam.
    Köszöntésképpen lágyan megcsókoltam a kis dombocskát,majd apró puszik elhelyezése óvatosan a hívogató,nedves nyílásba nyalintottam. A kedvező fogadtatást érezve,és Marcsi reakcióit hallva élénkebben kényeztettem kincsét, rejtekéből óvatosan előmerészkedő kéjgyöngyét. Mézédes örömnedve egyre bőségesebben csordogált,
    Kedvesem sóhajai is egyre erősödtek.Lelkesen lefetyeltem nedvét,mint kismacska a talált tejfölt, közben Marcsi is egyre jobban illesztette ölét a nyelvemre , majd teste hevesen megremegett eltolta kelyhétől a fejemet,elröppent, jelezve,hogy picit érzékeny lett...

    Némi folyadékpótlás után ismét simogatni kezdtük egymást,majd Marcsi hirtelen megkérdezte,hogy tudom-e,mi a kutya kötelességem?
    Naná,hogy tudtam, ezért gyorsan fel lett szerszámozva Kispajti, Marcsi pedig felém pucsítva kitolta igéző popsiját.

    Áhitatosan letérdeltem mögé, alaposan megnyalogattam az elém tárt finomságokat,majd szorosan mögé helyezkedve rudamat óvatosan a lüktető nedves nyílásba csúsztattam. Lassan haladtam előre a szűk alagútban, közben éreztem,hogy Marcsi is igyekszik nyársra húzni magát
    Először csak finoman mozogtam, majd kezdtem egyre fokozni a tempót, amihez Kedvesem is lelkesen asszisztált.
    Dugattyúzás közben simogattam popsiját,előrehajolva cirógattam ruganyos cickóit,csókolgattam tarkóját,íves nyakát. De mivel minden jónak egyszer sajnos vége lesz,így megkértem Kedvesemet,hogy szájával vigyen el a végéig.
    Kihúztam vezéremet, lekaptam róla a vv-t,Marcsi elém térdelt,és máris falánk ajkai közt találtam magam.
    Nem volt már nehéz dolga velem,mert rövid idő múlva megindult a láva kitörés,amit ismét pocijába rejtett.

    Nem maradt más hátra,mint közös romeltakarítás után zuhany, öltözés,némi üditő elfogyasztása,és érzékeny búcsú után egy szenzációs élménnyel a tarsolyomban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Kedvesünknél egyszerű a matek,mely adatlapon, telefonon,bővebb infóból is megtudható, korrekt módon a helyszínen sem változik. Nagyon régi méretű bokrétáért cserébe átlagon felüli élményben lesz részünk.
    Szokásomhoz híven érkezéskor fejeztem ki hálámat némi kis boldogság hormon kíséretében, hogy ne kelljen később megtörni a pillanat varázsát.
  • Összkép:

    Nagyon jól sikerült, felejthetetlen randink volt ismét Marcsival.Nála maximálisan adott a barátnős érzés. A randi során végig figyelmes, kedves volt, az elégedettségemet kereste. Nagyon jól érzi,hogy mire van szükségünk ,és nem ijed meg a ,,kihívástól'.
    Természetesen erősen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki egy igazi,cserfes fiatal lány bájaira vágyik .

    Kedves Marcsi!
    Örülök,hogy tudtunk ismét találkozni, miként az előző alkalommal,úgy most fantasztikusan éreztem magam!
    Részemről biztos a folytatás,hiszen vannak még itt elvarratlan szálak...
    KÖSZÖNÖM A MAI RANDIT!
Happy Massage