• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon keresztül történt .
  • Megközelítés:

    A térkép és a pontos cím alapján gyerekjáték volt megtalálni, de nagyon készséges volt, a telefonban is felajánlotta, hogy ha eltévednék hívjam nyugodtan és segít eljutni vágyaim célpontjához .
  • Helyszín:

    Igényesen felújítva és berendezve, tükröződik benne gazdája igényessége.
  • Hirdető külseje:

    Gyönyörű nő, imádnivaló, nem az az egyszálbél, de igazi formás alakja van, izmos lábai és irtózatosan gyönyörű mellei vannak... nem győztem betelni velük... Látszik rajta hogy jól érzi magát a bőrében... Egyszóval fantasztikus nő, gyönyörű szemekkel, igézően huncut mosollyal és nézéssel !!!
  • Masszázs:

    Hát igen, a masszázs... A hirdetésben és a honlapján is propagált igazi masszázs volt az, ami igencsak felkeltette vágyaimat, és éreztem hogy megtaláltam, ez kell nekem, ő kell nekem...
    Nem budapesti vagyok, úgyhogy a felutazást is meg kellett szervezni, de nem volt gond, és megérte az élmény.
    Azt kaptam amit az előzetes információk alapján vártam, sőt... még többet is...
    Fantasztikus keze van, látszik és érződik rajta, hogy tudja, szereti és élvezi is amt csinál. Én egy enyhébb masszázst választottam nála alapnak, ami nagyon finom és érzéki volt, az egész hátamat kezelésbe vette, közben kellemes zenére felejtkeztem bele az érzésbe... Amikor a popsimat kezdte egy kicsit kényeztetni, csak úgy jelzés szintjén, hogy tudjam mire is számíthatok az elkövetkezőkben, akkor már éreztem hogy ez egy fantasztikus élmény lesz. nagyon finom és érzéki volt minden mozdulata, imádtam... Fordulás után következett a lingam masszázs, amit finom bevezetés után fergetegesen csinált, nagyon élveztem... Úgy bűvölte az ágaskodó szerszámomat, hogy azt se tudtam mi történik velem... Közben a gyönyörű testét is kényeztethettem csókokkal simogatásokkal, nem bírtam betelni vele.
  • Kényeztetés:

    27 perces lingam masszázs után következett az élmény csúcspontja, ami egy fergeteges orgazmusban teljesedett be, szinte felrobbantam a kezei között, amit szerintem az egész emelet hallott akkorát ordítottam elélvezés közben..
  • Elszámolás:

    Az előzetes egyeztetésnek megfelelően teljesen korrekt volt, gond nélkül zajlott
  • Összkép:

    Összességében egy felejthetetlen másfél órát töltöttem nála, nem okozott csalódást, sőt minden várakozásomat felülmúlta...:-) Mondhatom azt, hogy függő lettem... Az biztos, hogy ha járok még arra és lesz rá lehetőségem, máskor is megkeresem Őt...
    Szerintem ezt az élményt kár lenne kihagyni, és minden férfitársamnak legalább egyszer meg kellene tapasztalnia a gyönyörnek ezt a fokát !!!
Happy Massage