• Szofi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült bejelentkeznem Szofihoz, kolléganője vette fel a telefont, tájékoztatott a lehetőségekről és másnap délelőttre már le is foglaltam a szeánsz időpontját.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Marina part ikonikus épülete, parkolót az épülethez közel mindig sikerült eddig találni, szomszédban megy a nagy építkezés. BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de mivel a Duna pláza sétatávra van feltételezem nem túl vészes a tömegközlekedés sem
  • Helyszín:

    A lakás egy célnak kialakított, nagyon igényes kis komplexum. Tökéletes a kialakítás, a fürdőben tágas zuhanyzó, rengeteg féle tusfűrdő várja a lazítani vágyót. A tetthelyen tatami, szépen tisztán felkészítve a művelethez, tükrök és tükrök minden hol, a plafonon egy kivételesen nagy méretű rendkívül izgalmas darabbal. A ruháknak ha jól emlékszem szék és szobainas is rendelkezésre áll, én a székre pakoltam le. A szobában alkalomhoz illő lágy zene és hangulatvilágítás. Több rendelő van de nem észrevehető.
  • Hirdető külseje:

    Szofi külseje egyszerűen hibátlan. Mindenkiben felmerül, hogy a képek mennyire fedik majd a valóságot és ért már pár meglepetés, nos itt nem. Szofi egy lenge szexi cuccban nyitott nekem ajtót, kedvességgel, mosollyal fogadott és onnantól kezdve le sem tudtam venni a szemem hibátlan feszes testéről. Finom bőr, hatalmas markolászni való szilikon cicik, szép arc. Én nem tudom mi van a mai huszonévesekkel, de Szofi akármelyiket lekörözi. Már alig vártam, hogy elkezdődjön a szórakoztató műsor és kezembe vehessem minden porcikáját. Hibátlan kezdet. A műsor közben kiderült, hogy sokáig táncolt, ez meg is látszik nem kérdés.
  • Masszázs:

    Ledobáltam a ruháimat és kaptam egy tiszta, száraz törölközőt, majd elvégeztem a higiéniai protokollt. Visszatértem a szobába, hamarosan Szofi is megérkezett és kezdetét vette a szórakozás. Mindenhol tükör, még a plafonon is. Először a hátammal, vállammal, lábaimmal foglalkoztunk, közben kellemesen elbeszélgettünk mindenféléről. Ahogy haladunk a programmal, jönnek az erotikus jelenetek. Bekeni finom testét olajjal és indul az izgató csúszka masszázs. Isteni érezni, ahogy a hatalmas mellek átgyúrják fáradt testemet. Közben finom benyúlások, pont oda ahová szeretem. Olajat használ, praktikus és kellemes is, pedig nem nagyon szeretem a kenceficéket magamon, de van az a helyzet amikor megéri :-) A masszázs középerős, frissítő, a végén éreztem ahogy újra megindul a keringésem.
  • Kényeztetés:

    Majd eljött a várva várt fordulás. Itt már én is felfedezhettem Szofi hibátlan testét, nagy lelkesedéssel dolgozott az érzékenyebb testrészemen, hamar csatasorba állított és kezdődött/folytatódott a lingam masszázs, kombinálva isteni francia tevékenységgel. Eközben én hol a tükörben gyönyörködtem, hol Szofi testét igyekeztem felfedezni. Egy idő után kértem, hogy hadd álljak fel, így előttem térdelve, folytatta a francia és kézimunkát. Két hatalmas melle közé is bejutást engedett. Amikor már tényleg nem bírtam tovább, jó tempójú kézi és szájtechnikával kivégzett szép arcán, száján, testén.... kb mindenhova jutott belőlem :-) Szépen letisztogattuk magunkat, majd visszatelepedtünk a tatamira, folytattuk a beszélgetést, minek eredménye egy hatalmas nevetés lett, mivel rájöttünk, hogy mi már találkoztunk korábban :-) A szeánsz után elmentem zuhanyozni, felöltöztem és kellemes élményekkel távoztam, várva a mihamarabbi következő randevút.
  • Elszámolás:

    teljesen korrekt, helyi átlagár, hibátlan ár/érték arány
  • Összkép:

    Abszolút megérte, már várom a következő randit. Maximális kedvesség és odafigyelés, kiváló masszázs és 5 csillagos kényeztetés. Nagyon jó hangulatban távoztam
Happy Massage