• Timike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, elsőre felvette és a szokásos kör után kérte hogy a randi előtt erősítsem meg érkezésem, amit meg is tettem. Ekkor megkaptam a pontos címet, a helyszínen pedig egy utolsó csörrentés után a bejutáshoz szükséges útmutatást is.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Ferenciek terétől egy röpke öt perc sétára leledzik, eltéveszthetetlen bejárat egy régi építésű épületbe. A tér közelsége miatt a BKVs megközelítés nagyon jó, a rakparton a parkolást ra is van lehetőség, bár jelenlegi szituációban ember legyen a talpán aki bárhol is parkolóhelyet talál. Az útmutatás az egyeztetés minden stádiumában kifogástalan volt.
  • Helyszín:

    A lakás egy abszolút korrekt polgári házban a megfigyelő szemektől jól elrejtett sarokban található. A vendég az ajtón belépve egy ízlésesen berendezett előtérbe lép be ahonnan a baszoba bal oldalt nyíló ajtajába vezetik be. A tett helye egy hatalmas, párnákkal felszerelt franciaágy, rendelkezésre áll minden amire szükség van, éjjeliszekrény, szék a ruháknak. A fürdőben fellelhető a higiénia minden alapkelléke, polcokon sorbarendezve az illatskála összes tusfürdőjével - amiből bőségi zavaromban alig tudtam eldönteni melyiket válasszam - egy zuhannyal felszerelt sarokkád felett. A csapnál természetesen szájvíz is fogadott, odakészített pohárkával.
  • Hirdető külseje:

    Már nem az első vizitem nála, volt szerencsém hozzá körülbelül másfél évvel ezelőtt, így ezúttal kevésbé lepett meg az ajtót nyitó hölgy alacsony termete, de azonnal felelevenültek annak a találkozónak az emlékei ahogy megláttam Timikét az ajtóban, ahogy mosolyogva fogad kis köntöskéjében. Nehéz elfogulatlanul nyilatkoznom róla, nekem abszolút az esetem a képeken is autentikusan reprezentált nagy, de mégis jól tartó mellei és formás feneke. A köntös alatt melltartó és bugyi, illetve egy, a hasát fedő hálós ruha - amire biztosan van szakszó, csak én azt nem ismerem - izgató összképet adott, de persze ennek fontos részéitől rövid úton megszabadultunk. Testalkatra a kiemelt területeken kívül se deszka, de abszolút jól áll neki. Lábait szétnyitva mézesbödönét teljes gyönyörében, csupaszra borotválva figyelheted meg. Nincs oka aggodalomra annak se akik esetleg a kitakart arctól eltántorodnak, minden kétely gyorsan eloszlik amikor visszamosolyog.
  • Action:

    Fél órára mentem hozzá, így igyekeztünk hatékonyan eltölteni az időt; baszobában a fontos dolgok rendezése és minimális csevegés után irány a zuhany, ahol utána Timike váltott, majd visszaérkezve ledobta a köntöst és belevágtunk a találkozásunk lényegébe.

    Timike alacsony termetéből adódóan szembeállva nem a legegyszerűbb a dolgunk, amit rutinosan feloldott azzal hogy velem szembe felállt az ágyra. Kezdeményezően egy-két percnyi csókváltással indított, ami már azonnal elkezdte az ezredest hadrendbe állítani. Ezt követően egy rövid ideig a fantasztikus melleivel játszottam és nyelvvel kényeztettem a mellbimbójait, közbe bugyiján keresztül a lábai között is simogattam, amit már egyből sóhajokkal viszonzott.

    Ekkor már teljesen felvonták nálam a zászlót, de szerettem volna tovább fokozni a hangulatot, így kértem hogy helyezze magát kényelembe, amit azonnal meg is tett, és széttárt lábakkal elémtárta látogatásom főszereplőjét. Nyelvem fókuszpontját a bugyi eltávolítása után áthelyeztem a kelyhére, karjaim közé kapva combjait. Csiklóját először lágyan csiklandoztam nyelvem hegyével, majd fokozatosan gyorsítottam a tempót és a nyelvfelületet is, melyet intenzitásában a belőle távozó mély lélegzetek is követtek. Innen fel-fel tekintve mesteri összképet figyelhettem meg, ahogy teste fölé domborodtak mellei, majdhogynem el is vesztem benne, de a munka fontosabb volt, így megőriztem koncentrációmat. A kóstolgatást szívesen folytattam volna, de szorít az idő, így helyet cseréltünk, oldalról mellémhelyezkedett, és puha ajkai kényeztetésébe vette az akkorra már mindenre készen álló dákómat, miközben egyik kezemmel hátulról folytattam izgatását, a másikkal pedig annak simogatását követelő cicijét fogtam. Technikája kellemes, fogaktól mentes.

    Miután kiélveztem ajkainak kényztetését és úgy éreztem készen állok, továbbeveztünk a testmozgás vizeire, a gumi gyorsan felkerült és megkérdezte hogyan csináljuk, amire válaszoltam hogy én, mint a testmozgás bajnoka, először kellően kifárasztanám magam, így javaslatára misszibe indultunk el. Hanyattfeküdt, és gyönyörű teste fölé helyezkedve izgatottságomban gyorsan megindítottam a behatoló hadműveletet, majd észbe kapva lassítottam a behatolást amíg nem ütöttük az optimális mélységet. Szemébe nézve, egymásra mosolyogva kezdtük el a közösülést, először csókokkal, majd ahogy az intenzív mozgás közben karom már kevésbé engedett, lejjebb ereszkedtem fejeinket oldalról egymásnak támasztva folytattuk. Timike mindeközben egy abszolút aranyos, bújos, barátnős módon viszonozta tevékenykedésem, simogatásával és átölelésével.

    Ahogy energiám apadt, javasoltam hogy forduljunk és először fölémguggolva, az ezredest teljesen eltüntetve lovagló pózban vett kezelésbe. Technikája felváltva volt a botot fel-le mozgással járatni, illetve rámülni és ügyes csípőmozgásával izgatni, közben pedig fölém tornyosulva, alulról figyelhettem meg kedvenc ikreimet. Sajnos saját hibámból ennek ellenére a katarzis nehezen akart bekövetkezni, így időnk végéhez közeledve javasolta, hogy vezessük le kézzel, aminek egy-két percnyi, intenzív, jól irányított kézimunka után meg is volt a hatása, és utódaimat számomra is meglepően nagy területen szétszórtam saját felsőtestemen.

    Az aktus után távozás előtt gyors utózuhany, majd öltözködés közben egy kis röpke csevegés, amit nagyon szívesen folytattam volna, na de majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    A budapesti átlagot a randi elején az éjjeliszekrényre helyeztem, utána szó többet nem esett róla. Extrákkal fél órás randi révén nem éltem, így ezekről nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Timike egy nagyon kedves, vidám, kezdeményező lány, abszolút azt kaptam a találkozónkból, amiért mentem eme indokolatlanul nehéz hét végén. A randi előtt az élet nehézségei még nyomtak, ez a végére teljesen megszűnt, jókedélyűen váltunk el. Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek, hosszabb időre is. Tudom, hogy értékelésemben nem használtam ki a pontskála teljes intervallumát, de látogatásomban nem észleltem semmi olyat, amit negatívumként felrónék. Kedves férfitársaim, nektek csak annyit üzenek, légyszíves vigyázzatok rá!
Happy Massage