• Zeynep

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden általam preferált feltételnek megfelelt Zeynep így telefonon kerestem, gyorsan sikerült is elérnem . Kellemes beszélgetés során egyeztettünk időpontot. Ezt utána VTRen is megerősítettük.
  • Megközelítés:

    Nagyon részletes címet kaptam, könnyen oda is találtam. IX. ker új építésű része. Parkolóhely van, még a mostani ingyenes helyzetben is. BKVt nem próbáltam. A kapucsengőn keresztül azonnal bebocsátást nyertem. Új modern ház, jártam már itt korábban, így nem volt gond az emelet, és ajtó megtalálása. Az ajtónál kopognom sem kellett, nyílt előttem ahogy odaértem.
  • Helyszín:

    Szép új lakás. A fürdő kifogástalan, tökéletesen felszerelt. Tusfürdő, szájvíz igény szerint. A szoba nem nagy, de franciaágy igen, mint később kiderült bírja a terhelést is :). Jó minőségű, nagy törülközőt kaptam. Amint említettem korábban, más is rendel a helyen, de a logisztika remekül szervezett, a diszkréció maximális.
  • Hirdető külseje:

    Gyönyörű magas, elegáns lány fogadott, a képein is látható fehér, combcsizmás szettben. Kedvesen mosolyogva, puszival köszöntött. Csak ámultam és bámultam. Keletiesen egzotikus szépsége mintha az Ezeregyéjszaka egyik hercegnőjét elevenítette volna meg előttem.
  • Action:

    A fürdőbe készülődve még megegyeztünk, hogy a szexi szerkó még marad a combcsizmával együtt, amíg visszajövök. Így is volt, siettem is vissza a kora délutáni ezeregyéjszakába. Teljesen belefeledkezve bontogattam Zeynepet a szexi ruciból. A kibontakozó formák nem okoztak csalódást. Gyönyörű, sötét bimbójú didkók csókolgatása, és a kerek popsi markolászása elvarázsolt. Így utólag sajnálom, hogy a csók kimaradt, de akkor alig tudtam betelni a formákkal, majd Zeynep az ágyra ereszkedve vette kezelésbe illetve szájalásba a dákómat. A franciája finom, mélyreható. Nem pornós, hanem inkább barátnősen odaadó. Gyorsan eljuttatott a lábremegésig, így vízszintesbe helyezkedve folytattuk. Oldalról támadta a farkam, kemény bimbói a combomat döfködték. A fejét nem hagyta rányomni, de mélyen bevéve, a zacskót is kényeztetve juttatott többször is robbanásközeli állapotba. Jelzésemre Ilyenkor egy kicsit lassítva engedett tovább élvezni a helyzetet.
    Nem igazán tudom mennyi idő után, de már én kértem a gumit, hogy a puncija is enyém legyen. Gumit is ,sikosítót is kaptam. A popsija alá párnát helyezve missziben hatoltam a szúk, forró puncijába. Többféle ritmusban tettük próbára az ágy terhelhetőségét. Pózváltásól reméltem további időt nyerni, és oldalról támadva folytattuk. De a szűk puncijának nem tudtam sokáig ellenállni, telidurrantottam a gumit.
    A végén a gumi egy kicsit megtréfált minket, de szerencsére nem lett nagyobb gond belőle. Zeynep a dákóm méretét méltatta, de azért az ő puncija is szorosabb és forróbb az átlagnál :)
  • Elszámolás:

    Annak ellenére hogy először találkoztunk, utólag rendeztük az ajándékot, korrekten az előre megbeszéltek szerint. A mértéke magasabb a pesti átlagnál, de ezt nem bántam. Extrákig nem jutottam, az alapszolgáltatásból is kihagytam egy-két pótlandó dolgot.
  • Összkép:

    Egzotikus szépsége, a barátnős feelinggel nagyon egyedi. Úgy éreztem nem profi szolgáltató még, a profit pozitív értelemben értem. Mintha nem régóta csinálná ezt a szolgáltatást. Most inkább a barátnős együttlétet kedvelőknek ajánlom.
Happy Massage