• Babett

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, kedves hang, paraméterek az oldalon leírtak szerint. Húsz perc múlva tudott fogadni, órára szerettem volna menni, de nem volt rá lehetőség. (Első figyelmeztető jel.)
    Maradtunk a fél órában, egyszeri élvezéssel. Mint mondta, meg fogom látni, jó lesz.
  • Megközelítés:

    Belvárosi lakás. Szerencsére hamar le tudtam parkolni. Ami nem magától értetődő, mert ha nincs szerencsém, sokáig keresgélhettem volna. Tömegközlekedéssel egyszerűbb lehet érkezni.
    Korábban érkeztem, 20 perc helyett 18, még nem volt kész, kicsit kioktatott, hogy várjak. Oké. Majd 5-6 perc múlva visszahívott, hogy mehetek.
  • Helyszín:

    Körgangos ház udvarára néző galériás kis lakás.
    Nagyon pici és puritán. A szobában ágy, asztal, tévé...
    Az ágyra friss lepedő terítve, ami kisebb, nem fedte be egészen.
    A fürdő is pici. A ruhát sincs nagyon hely hova tenni.
    Várt a tiszta törölköző.
    A tusoló azonban katasztrófa. Pici és nincs ajtaja sem, így elêggé nehéz nem eláztatni a helyiséget, ahol majd vissza is kell öltözni... mikor érkeztem szinte száraz volt, szóval igyekszik odafigyelni erre.
    Tusfürdő volt, de például szájvíz nem. (Második figyelmeztető jel.) Bár utóbbi végül mindegy lett.
  • Hirdető külseje:

    Átlagos külső. Ő van a fotókon. De a fotók előnyösebbek, mint a valóság. Szép a bőre, finom, friss, fiatal.
    Köntösben fogadott. Amit akció előtt csak ledobott magáról.
    Szívesen ismerkedtem volna behatóbban a testével, de erre bem nyílt lehetőségem.
  • Action:

    Bejutás után, diszkréten kopogtattam, majd hosszabban vártam a lakásajtó előtt.
    Köntösben fogadott. Belépve elhelyeztem a virágcsokrot a tévé előtt. Majd azzal kezdte, hogy sietni kell, mert jönnek utánam...
    Itt szépen meg kellett volna fordulni és eljönni. Nem tettem, szóval az én döntésem (így jár, aki kanos). De nyilván nem fogom elhallgatni a beszámolóban.
    A fürdőbe mentem, a visszás részletek fentebb. A szájvíz hiányán csak addig bosszankodtam, míg a törülközővel magam körül be nem mentem (nem volt rá szükség). Az ágyról felkelve ledobta a köntösét mezítelen testéről és elé álltam, hogy próbáljunk hangolódni.
    Mert kiderült, hogy csók nincs, az oké, de még puszi sem, mert ő azt nem szereti – mondta. Rendben, akkor kértem, hogy ő kényeztessen és hanyatt feküdtem. A combjaim közé kucorodott és szopni kezdett. Majd kértem forduljon 69-be, ami elvileg alap, de azt mondta, nem annyira szereti, szívesebben ad élvezetet, mint kap. Így aztán kérésemre oldalra helyezkedett, hogy simogathassam a felsőtestét.
    Elég jól szopott, hamar állt Stanley.
    Megkértem, hogy ülljön belém, amire valami olyat mondott, hogy hamar kell végezni, mert jönnek.
    Kicsit elcsodálkoztam ezen, talán fáradt volt, már nem akart aktust estére? Pedig még este nyolc volt és elvileg még éjfélig fogadott vendégeket. Én az ilyesmitől elég gyorsan lelankadok, úgyhogy mondtam, akkor folytassa a franciát. Még mondta, hogy szóljak, ha el akarok menni, mert csak testre lehet.
    Úgyhogy végül nagyot spricceltem a levegőbe. Zsepi, törlőkendő, beléptem még a fürdőbe, szedelödzködtem és mentem. Közben még megkérdezte, hogy milyen volt. Mondom közepes. De tízes skálán? Erre már csak nevettem. Kifelé tartva már ott toporgott az udvaron a következő balfasz... hát ilyen egy "termelési riport".
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrákat, de azt sem vállalta, ami az adatlapja szerint alap (közös francia). Az összeg a megbeszélt volt, de nem maradtam fél órát sem és nem azért, mert nem szerettem volna.
    A futószalag érzés elég kellemetlen élmény volt.
  • Összkép:

    Az állandó sürgetés kikészítő. Nem voltam ott fél órát sem, tusolással együtt szűken 20 perc volt. Bőven belefért volna az aktus, de húzódozott. Lehet, hogy rossz napot fogtam ki nála, de elég kiábrándító élmény volt. Bár elélveztem, tehát szigorúan véve teljesítette, amit ígért.
    Jól szopott, SOS franciát érdemes lehet választani, de én biztos nem vagyok rá kíváncsi még egyszer.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-03-31 00:05:05
Happy Massage