• Stefi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon gyorsan, könnyen, egyszerűen. Hamar felvette, gyorsan elmondta a mondókáját, feltettem pár kérdést és már tudtam, hogy megyek hozzá.
  • Megközelítés:

    Nem a belvárosban van, az biztos. Talán a drága benzinnek köszönhetően nem voltak sokan az utakon, így aránylag hamar átértem a városon. Parkolás a ház előtt, ingyenesen. Ha jól láttam, busz is jár a közelben.
  • Helyszín:

    Panel lakás. Panelhez képest egész jól nézett ki. A fürdő tiszta. A szoba bútorzata céltudatosan lett megválasztva. Az ágyra ráférne egy csere, mert érezni és hallani lehet, hogy megszolgálta már az árát.
  • Hirdető külseje:

    Nem túl magas, szinte alacsonynak mondható nő. Teste arányos, korához képest jól néz ki. Kellemes beszélgető partner is.
  • Action:

    Mindenféle franciás dolgokkal kezdtünk a fürdés után. Én voltam az első, mert már érezni szerettem volna az izét... előbb apróbb rész sikereket értem el, de a végén mikor a nyelvem mellé a kezem is bevetésre került és elmélyült az egyre lucskosabb puncijában éreztem hogy teste megfeszül és talán elértem azt ami a célom volt . Legalábbis arra utalt, hogy utána egy ideig nem lehetett hozzáérni. Sajnos itt megszólalt a telefonja, amit számomra érthetetlen módon fel is vett. Természetesen addig szünetelt a csókcsata és minden más is. 2-3 perc után letette a telefont. Elnézést kért, kedvesen megkérdezte hol is tartottunk, és hamarosan kikötött a farkamnál és kéjes kényeztetésben részesítette. Látszott rajta hogy kéjeleg, hogy élvezi. Sajnos ismét megcsörrent a telefon. Most nem vette fel, de kitartóan csöngött. Egyszer csak abbamaradt a csörgés és azt hittem megúsztam. De ismét csörrent az a fránya eszköz. Kivette a farkamat a szájából, bocsánatkérően rám nézett... és felvette. Rövid megbeszélés egy törzzsel, aztán cupp vissza a farkamra. Jól csinálta.Csak az tud így franciázni aki szereti is. Ő szereti. Éreztem, hogy hamarosan érkezik a pillanat, amikor már nincs visszaút, így javasoltam hogy lépjünk túl a franciázás örömein és mélyüljünk el egy kicsit jobban egymásban. Itt jött egy olyan pillanat, amit senki nem szeret. Ránézett az órára. (kb fél órája lehettem ott) Nem szólt, csak ránézett, de azt úgy, hogy számomra is egyértelmű legyen a pillantása. Aztán mosolyogva bólintott, hogy részéről okés a dolog. Mivel ő volt felül a francia óra során, nem teketóriázott, miután a vv felkerült , mindjárt bele is ült az ezredesbe. Gyönyörű volt, ahogy teste vonaglott rajtam. Élveztem. Egészen addig, míg meg nem szólalt a telefon. Káromkodtam egyet és megkérdeztem, nem lehetne-e kiiktatni. Azt mondta egyedül van, fel kell vennie, mert ebből él. Itt egy kicsit nagyon meglepődtem, mert ilyennel még nem találkoztam. Mindenesetre azt elértem, hogy lehalkította. Közben egy kicsit lankadtam, de hamar ismét felszopott és visszaült a farkamra. sajnos közben ismét ránézett az órára és finoman, de jelezte, hogy már csak kevés időnk van. Ez kifejezetten rosszul esett, így mondtam, akkor húzzunk bele, mert nem akarom rabolni a drága idejét. Sajnos innentől kicsit megváltozott minden.
    Lovacskázott kicsit, de már nem volt benne az a kezdeti tűz. Már bennem sem. Aztán pozíciót váltottunk. Előbb papás- mamás, aztán kicsit hátulról. Így is lett végem. Bár terveztem, hogy kicsit még beszélgetünk, de inkább gyorsan összeszedtem magam és leléptem.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át a csokrot. Valójában megérte volna (nagyon is) ha minden úgy megy végig, ahogyan az elején elkezdődött. Nagyon jó volt minden, csak a telefon és a pontos idő jelzése nem kellett volna.
  • Összkép:

    Valójában jó volt, és ha a folytonos óranézegetés és a telefon menet közbeni használata nem lett volna, még jobb lehetett volna. Az említett két dolog sajnos többször elvonta a figyelmét (és az enyémet is) , így maradt egy kis rossz szájíz bennem.
Happy Massage