• Susannah

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR en egyeztettünk, időpont be tartva oda-vissza. Itt láttam a hirdeteset, különlegesnek találtam , és nem csalódtam. A telefont Ő kezeli, inkább a viberen szeret kommunikálni.
  • Megközelítés:

    BKV rol nem tudok nyilatkozni, GPS navigáció megoldotta, parkolás a ház előtt, volt hely bőven.
  • Helyszín:

    Új építésű tarsashaz, kétszer kell a kapucsengőt használni, 1x a kinti kiskapunal, udvarra aztán a ház bejáratánál, de ugyanaz 🙂. Bent lépcső, lift, lehet választani. A lakás jól berendezett, fürdő patyolat, tusfurdo, szajviz, bő választék, törülköző jó minőségű. Meg kell említeni a 2 kiskutyát, nagyon barátságosak, egy idő után szépen le ülnek, és nem zavarnak. A randi elején a nappaliba ismerkedés, kis simogatás, láb kényeztetés, Neki, nagyon szereti. Meg nem lehet kibirni, hogy ne simogassa a gyönyörű lábait, combját, az ember fia, folyt.kov 🙂
  • Hirdető külseje:

    Ajtó nyitás után, levegő meg áll, az idő, tér csavarodik egyet, és teljesen más dimenzióba találtam magam, az Ő világába. Gyönyörű lány, arca látható a hirdetesben, eloben sokkal szebb, ha lehet, bőre selymes. Egy kis neglizseben fogadott, minden ami az ember szemét gyönyörködteti, szép arca, mellei, feneke, hosszú lábai kitarult.
  • Action:

    Ahogy írtam bemutatkozás, simi a nappaliba, már kellően fel izgatott, aztán jött a várva várt mehetel fürdeni, Ő már lefurodve várt, vissza jöttem, és irány a hálószoba, jó nagy ágy, hangulatos szoba, otthonos. Mondá Úrnőm, hasra, egy kicsit domina lett belőle, semmi megbeszélés, csak simán rá érzett, eleinte kicsit meglepodtem, mert akkor még nem tudtam, 🙂🙂hogy nekem ez kell. Nagyon kellemes masszázs, nem túl erős, mindenre kiterjedő, kisebb benyulasok, fordulás, kölcsönös simogatás, egyszer csak lábai közé vette a labszaramat, és intenzíven ingerelte magát, el indult a fények útján, közben elkapta a farkamat, és igen csak hangos volt , francia nekem, nagyon izgató, intenzív, na ekkor már éreztem, hogy ez kell nekem éppen, és igen csak más dimenzióba találtam magamat, a megadás öröme, feladni az egot. Együttes, hangos orgazmus oda-vissza, a nagy hevuletbe hallottam :ordítsál, ordítsál. Hát ez mindent meg ért, levezetés, fürdő, nappali, tovább beszélgetünk. Szerintem meg érzi, hogy mi kell a ferfinak, ugyanúgy tud bármit megadni, amilyen éppen a lelki világod.
  • Elszámolás:

    Nem igazán beszéltünk róla, nem tudom milyen extrák vannak, úgy ahogy van Suzy 1 extra 😄😄😄 Szerintem ahogy alakul a randi, úgy mennek a dolgok a maguk útján, minden spontán, semmi megjatszas.
  • Összkép:

    Olyan érzésem volt, mintha felebredtem volna egy hosszú álomból, elemi erővel tombol benne az élet, félre söpört mindent és már két napra rá, azaz hétfőn el kezdtem újra Időpontért lobbizni Nála.
Happy Massage