• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedvesem ❤️
    Nagyon örültem mikor írtál , hogy újra meglátogatol !
    Nekem az első találkozásunk is fantasztikus volt de azt hiszem a mostani még csodálatosaban alakult! Minden percét imádtam 😊🥰
    Annak is igazán örültem, hogy tovább maradtál 😊😘
    Várlak nagyon nagyon vissza 🥰
    Sok sok Puszi ❤️

  • Egyeztetés:

    Szombaton reggel átgondoltam a következő hét feladatait, s egyértelmű volt, nem nagyon lesz módom az újbóli találkozásra. Így kora délelőtt telefont ragadtam, de ez nem jött össze. Mivel kiírta, hogy a napja foglalt, de másnapra lehet próbálkozni a VTR-en, azonnal küldtem is. A kérésem meghallgatásra talált, s öt perc múlva jött az elfogadó válasz. Írásban megköszöntem a lehetőséget, s csak várnom kellett a vasárnapot. Ő is visszaírt, hogy vár szeretettel.
  • Megközelítés:

    Több kolléga leírta már, hogy a megközelítés a BKK-val a legegyszerűbb, az szinte az Erzsébet híd lábánál található épület előtt tesz le. A parkolás a környéken embert próbáló feladat hét közben. Az első találkozásunkkor másfél buszmegállónyira kellett letenni az autómat. Vasárnap kora délután azonban szinte válogathattam, a túlsó oldalon levő utcákban található lehetőségekből.
  • Helyszín:

    A Párizsi udvar tömbjében található, jól karbantartott épület. Bejutás kapucsengővel, s egy kis liftezés. A belvárosi házakra jellemző nagy méretű lakás. A játszószobában méretes franciaágy, s fotel a göncöknek. A fürdőben minden, a felkészüléshez szükséges dolog megtalálható. Méretes, megfelelő törölközőt kaptam. Mindenhol rend és tisztaság.
  • Hirdető külseje:

    Mivel arcos képek is megtalálhatóak az adatlapján, s formás kebleit is megmutatja, azt gondolnám, mit lehet még írni? Azért bőven van mit! Az apró Tündér közvetlensége, kedvessége, előre vetíti a randi hangulatát. Bájos arca szinte állandóan mosolygós, barnás ápolt haja összefogva. Ajkai csókra termettek, de más huncutságokat is művel velük. Finom világos bőrét jó érzés simogatni. Keblei kemények, imádtam markolászni őket. Formás kis popsija van, s ölében kívánatos szűk puncika. Szóval így jó, ahogy van. Piros cicifix és bugyi volt a fogadó öltözéke. Ezt nem túl sokáig toleráltuk.
  • Action:

    A laskás ajtaja résnyire nyitva várta, hogy belépjek rajta. Az ajtó mögül elém toppant Kedvesem mosolyogva, szájra puszival üdvözöltük egymást. Átadtam a kis édességeket, majd cipő le, s átvonultunk a kis szobába. Néztem az előttem billegő kis popsit, s már vártam, hogy ledobjam a kabátomat. Ezt megejtve magamhoz öleltem Őt, s igazi csókokat váltottunk. Utána ruháimtól megszabadultam, siettem a fürdőbe. Gyors csutakolás és szájöblítés után siettem vissza.

    A törölközőmet ledobtam a fotel karfájára, majd az ágy előtt állva újra csókokba merültünk. Nem vagyok egy langaléta, de azért nyújtózni kellett a drágámnak. Gondoltam egyet, s kértem álljon fel az ágyra. Így viccessé vált a helyzet, mert most lefelé kellett hajolnia a csókok folytatásához. Azonban a cicik, pont az arcommal szemben voltak. Nem akartam bénázni, ezért kérésemre kiszabadította őket. Mindjárt meg is ízleltem a rózsaszín bimbókat, ügyelve mindkettőre. A bugyi eltávolításához nem kellett nyújtóznom, ezt szívesen bevállaltam. Majd újabb csókok következtek, s én is az ágyra kerültem.

    Hanyatt dobtam magam, a párnákat a fejem alá gyűrtem, s vártam partnerem érintését. Derekam mellé térdelt, s a következő pillanatban rám hajolt, és puha ajkai közé vette a már nagyon izgatott részemet. Nyelve többször körbejárt a kupakon, majd az érzékeny résznél elidőzött egy darabig. Aztán kis időre kiengedett, s a növekvő rúd mindkét oldalát érzékien végignyalogatta. Nagyon örültem ennek a kedves üdvözlésnek. Köszöneteket rebegve, megsimogattam a buksiját. Kedvesem válaszként újra szájába vett, s s ajkaival és nyelvével ingerelte tovább a kalapot. Egy idő után kis bólintásokkal színesítette a foglalkozást. Különböző mélységekben érezhettem gondoskodását, egyre jobban izgatott a dolog. Nem volt mély torok, de mégis felemelő érzés és látvány volt megélni kényeztetését. Közben kemény cicijét markolásztam, majd a combjai közé férkőzött kezem. Simiztem mindenét, amit elérhettem. A popsi és a már nedvesdő punci érzése, s a finom francia arra késztetett, hogy én is beszálljak valahogy. Így csípőmet kicsit megemelve, finom ellenmozgással kezdem dolgozni a bólogatás ritmusára. Nem volt durvulás. Nekem csodás volt, s úgy éreztem, neki sincs ellenére ez a kiegészítés. Olyan kitartóan dolgozott a szerszámon, hogy teljesen belefeledkeztem az élvezetbe. Hosszú idő után éreztem, már nem sokáig bírom tartani magam. Javasoltam a cserét, a Drágám meg csak szorgoskodott tovább. Nem akartam megzavarni áldásos tevékenységében, de újra felvetettem a fordított felállást, talán elsőre nem hallotta. Elhagyva a játszótársát, mosolyogva rám nézett, én magamhoz húztam egy hála csókra. Utána kértem jöjjön fölém.

    Félreértette utalásomat, azt hitte 69 lesz. Én mondtam, hogy térdeljen a vállaim mellé. Elhelyezkedése után, arcom előtt volt vágyam. Két kezével a falnak támaszkodott, s kíváncsian nézett lefelé. Nyelvem becsusszant a szirmok közé, s fel le járt. Popsiját két kezembe vettem, szemeim a kebleit és arcát fürkészték, nyelvem pedig a kis csiklót ingerelték. Én nagyon jól elvoltam így, partneremnek azonban nem volt kényelmes ez a helyzet. Így szétgabalyodtunk s az ágyra fektettem Őt. Egy két csók után, a cicikkel is foglalkoztam ismét, majd a combik közé helyezkedtem. Arcomat fúrtam az illatos kehelybe, majd nyelvemmel a csiklót keresgéltem. A kis kemény dudrocska jól fogadta a látogatót, néha kisebb remegéseket éreztem a csípője tájékán. Váltakozó keménységgel és nyelv csapásszámmal próbáltam kedvesem kedvébe járni. Egyre mélyebb levegővételek, és arcának játéka jelezte, helyes úton járunk. Néha kebleit markolászta, majd kezét kinyújtotta. Látszott rajta, nagyon várja már a beteljesülést. Lehunyt szemei és a száján feltűnő mosolyok megerősítették ezt. Nagyobb sebességre és intenzitásra váltottam, szinte beletemetkeztem a már sikamlós nőiességébe. Nem tágítottam a csiklójától, szünetek nélkül pergett a nyelvem. Egy hevesebb támadás után éreztem, teste megfeszült. Popsiját megemelte (ebben én is segédkeztem), s hangokkal kísért, remegős orgazmussal ajándékozott meg. Én még finoman csókoltam tovább a csatakos puncit. Partnerem nem tolt el magától, hagyta, hogy levezessem csodás kielégülését. Számomra is nagyon kellemes és fontos volt ez a mozzanat. Megbeszéltük, ki hogy élte meg az előző történéseket, így egy elégedett csókkal búcsúztam a puncitól ideiglenesen.

    Kedvesem mellé térdeltem, s hozzá hajolva csókokat váltottunk. Mikor felemelkedtem, egyből szájába vette az irányítást. Csodás ajkai és nyelvecskéje hamar a csúcs felé kezdett közelíteni. A fejét simogattam, és a melleit markolásztam felváltva, majd egyik kezem a kitárulkozó combok közé került. Először a csiklóját simogattam, majd lejjebb haladva egy ujjamat bevezettem a szűkös és nedves punciba. Mivel Ő ismét bólogatással fokozta izgatásomat, aktivizálva magam tempóztam ellene. Letekintve a nem mindennapi látványra, s a hozzá kapcsolódó érzésekre, nagyon akartam egyszerre mindenét. Kicsit önző módon, kutyusban szerettem volna érezni, a nőiessége által adott örömöket. Ezt megbeszélve az ágy mellé álltam.

    A VV kibontása után, még egy kicsit ajkaival tovább tüzelt, majd felhelyezte az izgatott harcosra. Kis kenőanyag ide-oda, majd az ágy szélére helyezkedett a kívánatos tompora. Benyálazott ujjbeggyel ellenőriztem a hívogató bejáratot, majd lassan beköszöntem. Rövidesen tövig merülhettem a szorító forróságba. Csodásan éreztem, ahogy körbeölel a fiatal teste. Lassan, kis löketekkel kezdtem mozogni, partnerem rendesen ellentartott. Kapaszkodtam a formás popsiban, s egyre tempósabban dolgoztam. Úgy tűnt, kedvesemnek is kedvére van együttlétünk. Teste mozgása mellett az arcán állandósuló mosoly is ezt sugallta. Néha hátára hajoltam, s kebleivel is foglalkoztam. Hátán végighúztam az ujjamat, közben néztem a punciban ki-be járó szerszámomat. A látvány és az érzés is fenomenális volt. Ami tőlem tellett, rendesen megkezeltem partneremet , aki folyamatosan partner volt. Az idő érzékem a nullára redukálódott, de gondoltam, pontot kellene tenni már a fejezet végére. Lassan elhagytam a finom puncit, s kértem ajkai segítségét.

    A gumitól megszabadultam, s ismét a vágyott helyre kerültem. A puha ajkak egyből kezelésbe vettek, bevonva ebbe játékos nyelvecskét. Amikor a bólogatás is elindult, éreztem, ez nagyon jó lesz. Kicsit belemozogtam az akcióba, de fáradhatatlan partnerem játéka, elévülhetetlen érdemeket szerzett kielégülésemben. Pár perc után, óriási lövéssel adtam meg magam. Aztán jöttek a továbbiak, szinte remegtem, mire teljesen végem lett. Tündérkém kitartóan ápolgatott, amíg el nem gyengültem. A vendégsereget megtartotta magának, majd kiengedett a csodás ajkak fogságából. Én kész voltam, földbe gyökerezett lábakkal, majd az ágyra ültem, meg kellett pihennem. Ő megtörölte a száját, majd mellém ült.

    Feltettem a kérdést, mennyi lehet az idő? Azt mondta nála nincs óra, a telefonja meg nincs a szobában. Így a ruhámhoz botorkálva megnéztem az órámat, három perccel voltunk túl a lefoglalt egy órán. Megnyugtatott, nem kell kapkodnom, így fejemben már el is dőlt a hosszabbítás. Na nem mintha sok mindent tudtam volna alakítani a nyalakodáson kívül, inkább csak Marcsival akartam maradni. Egy korty folyadékbevitel után az ágyra feküdtünk. Simogattam a drágát, s jó ideig elbeszélgettünk. Aztán csak összeszedtem magam, s nehezen, de kitibláboltam a fürdőszobába. Utána felöltöztem, s az ajtóban kis búcsúcsók.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke publikus. Jó régi átlag, talán nincs is ilyen. Extra lehetőséget most nem próbáltam, de majd szeretnék. Mivel hosszabbítottam megbeszélés nélkül, így a másfél órás csokrot tettem a TV mellé távozás előtt. Kb. ez most az átlag egy órára. Szóba nem került az ottlétem alatt. Ezek után arányokról inkább nem is mondanék semmit.
  • Összkép:

    Örülök, hogy újra találkozhattunk! Az első randinkon én kicsit görcsös voltam, nem tudom miért. Talán a túlzott akarat. Most azonban, talán köszörültem kicsit a csorbán. Partnerem mindkét esetben maximálisan odaadó volt, mintha egy kis Tündér barátnőmmel találkoztam volna. Ez viszont most nem álom,hanem valóság volt. Köszönöm Drága Marcsi!
Happy Massage