• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Reggel hívtam, gyorsan, pár csörgés után. Kedvesen csilingelő hangjával máris szimpatikus volt így egy rövid csevej után le is fixáltuk a randit délutánra. Előtte 1 órával biztosra jeleztem érkezésem a biztonság kedvéért.
  • Megközelítés:

    V. kerület, Ferenciek tere közelében. BKV-val és hajóval király, de autóval kissé nehéz az ingyenes kültéri parkolás miatt. A közeli parkolóházak (több is van) jelenthetik a biztos megoldást, mert a környező utcákban csak lutrival lehet (ha épp elhajt vki). Utcanév és házszám is ki van írva, így elég könnyű volt a kapott címet megtalálni.
  • Helyszín:

    Régebbi polgári házban (mondjuk erre sok ilyen van ) egy diszkrét lakás. Csendes lépcsőház (lift is van), még úgy is, hogy mostanság jobban otthon vannak. Lakás szép, egyszerű, de nagyszerű :) Közepes méretű akciószoba, méretes franciaágy illetve fotel pakolni (meg mást is csinálni :)) . A fürdőben bőven sok tusfürdő és Listerin természetesen. Mindenhol tisztaság amúgy. Pont előttem porszívozott, felmosott, takarított.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon jó alakú lány nagyon szép és mosolygós arccal. És tényleg kicsi Timike, helytálló a "ke" végződés a nevében. Kicsi a bors, de erős vagy legalább szép és nagy cicije legyen :) Hát ez nála megvan. Szóval nem volt csalódás, mert nagyon egyben van Timi! Fekete lenge, hálóingszerű "szexiruha" volt a köpenye alatt. Harisnyával. Annyira nem rajongok a harisnyákért, de a hidegebb idő maitt sajnos nem vette le később sem. Talán majd máskor, de most fázott.
  • Action:

    Az előszobai üdvözlés és ajándék virág, édesség átnyújtása - amit nagy örömmel fogadott - után leültünk egy picit a szobában ismerkedni. Kedves, aranyos, cserfes lány. A törcsivel aztán elvonultam a fürdőszobába. Visszatérve én egy kicsit zavarban voltam és izgultam is, hiszen mégiscsak az első randink. De nagy örömömre kezdeményező volt és az első apró simogatások után lábujjhegyre állva húzott le magához csókra. Utána a törölközőtől már megszabadítván ülve majd fekve folytattuk. Így kényelmesebb volt azért :) Először ő kényeztetett engem, ami nagyon finom és lágy volt, szerencsére a csatolmányok is kaptak a puha ajkai általi kényeztetésből :) Mielőtt túl jó lett volna nekem, hátára fekvést kértem és én kezdtem a kicsi testét végigcsókolni. A szép nagy cickók is megkapták a finom törődést, de az igazi kincs a fincsi babapunci volt. Öröm volt nyalni, de szerencsére ő is így vette. Egyre erősődő sóhajokkal, karom szorításával és megfeszülő testecskéjével lett végül nagyon jó neki. Kis pihenőt hagyva számára gyönyörködtem benne, de hamarosan már rajtam is volt, pár nyalintás után felnyergelt és kérésemre szemből pattant a lóra. Tudtam közben a méretes ciciket babusgatni, csókolni. Majd a hátára fektetve misszibe folytattuk és csókjai közepette, karjai ölelésében értem a csúcsra. Nagyon jó volt! Tisztogatás és folyadékpótlás után egy kis összebújás, simogatások közepette, de már egy nagyon jó szex után folytattuk az ismerkedést is. Timi igazi kis vidám, tűzrőlpattant, kedves leányzó, öröm vele dumcsizni is.
    A második kör kapcsán hagytam Timit kibontakozni, mert nagyon változatos és finom, lágy módokon csinálta a franciás kényeztetésem, így másodjára puha ajkai között ért engem a gyönyör. A tisztogatás után azért kis heverészésre és nevetgélésre illetve összebújásra még volt idő, de sajnos lassan, egy gyors zuhany után öltözni és indulni kellett.
  • Elszámolás:

    A telefonon előzetesen megbeszélt, másfélórás rózsacsokrot előre (első talink), kérés nélkül egy kisasztalra tettem. Később nem kellett ezzel foglalkozni.
  • Összkép:

    Nagyon csinos, kedves és kezdeményező , vendégcentrikus, picilánnyal volt egy szuper randim, teljesen elégedett voltam / vagyok :) Még megyek.
Happy Massage