• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A weboldalon az elérhetőség nem mindig pontos szerintem, türelmesnek kell lenni, mire eléri az ember, de megéri, miután felvette a telefont, egy nagyon kellemes, lányos, lágy hang szólt bele.
    Az első beszélgetésünkkor megbeszéltük a fontosabb dolgokat, majd lefixáltuk az időpontot. Kérte, hogy aznap erősítsem meg az időpontot.
    Ezt aznap meg is tettem, sőt, megbeszéltük, hogy tudok hamarabb is menni, így amikorra odaértem, nem várakoztam, hanem egyből megcsörgettem és mehettem is fel.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel mentem, nem kiemelt csomópont, de többféle járat is van a közelben. A házat könnyű megtalálni, nem is kellett sokat sétálni sem.
    Aki autóval megy viszont számoljon rá azért. Eléggé belváros, lehet kell majd körözni, vagy kicsit messzebb megállni.
  • Helyszín:

    A lakás átlagos állapotú, a fürdő nekem úgy tűnt félig fel van újítva, a kád szerintem új (nagy sarokkád), de lehet az előszoba is, ott nem igazán néztem körül, Timike adottságai elvonták első pillanattól kezdve a figyelmem.
    Tusfürdő, szájvíz, minden rendelkezésre áll.
    A baszoba célnak pont megfelel, nem nagy, tiszta, hangulatos, van kényelmes ágy, karos és karnélküli szék is és éjjeli szekrény.
  • Hirdető külseje:

    A képek abszolút megfelelnek a valóságnak, arcra másra számítottam, nem az esetem, de abszolút nincs mitől tartani, szép arcú, kedves, ugyanakkor kis vadóc fekete sminkkel fogadott.
    Alakját, adottságait a képek abszolút visszaadják. Na meg a formás nagy cicik is pont olyanok, mint a képeken. :)
    Szexi félig átlátszó hálóingben fogadott.
  • Action:

    Munka után mentem Timikéhez, kicsit hamarabb értem oda, de mivel beszéltük, hogy vár engem, most mehetek fel ahogy odaérek. Így is történt, kb 10 perccel hamarabb értem a házhoz, a kapuban hívtam, mondta, hogy hova csöngessek, beengedett, és tovább instuált, hogy hanyadik emelet, meg hogyan jutok az ajtóhoz. Érdemes hagyatkozni arra, ahogy Timike mondja az útvonalat, így biztosan odatalálni :)
    Nekem furcsa volt az épület elosztása, de az is lehet, hogy már csak fáradt voltam, sőt, biztos. Megérkeztem az ajtóhoz, mely egyből szélesebbre nyílt, miután közel léptem.

    Belibbenek az ajtón,, Timike becsukja, majd felém fordul, én pedig aztán csak állok ott mint egy faszent. :D Csak pislogtam pár másodpercig.
    Egyrészt a magasságkülönbség nagyon meglepett. Tudtam hogy alacsony, de meglepett na :D.
    Másrészt a csini hálóing, köntös vagy mi, amiben fogadott, elég szexi volt, na meg tekintetem egyből látogatásom fő okára meredt, a nagy cicikre. Gondolatban már közéjük furtam az arcom. :)
    De ugye ezek csak gondolatok, valóra is kellene váltani, szóval levettem a cipőmet, majd Timike beinvitált a szobába. Valamennyit beszélgettünk még kint az előszobában, meg befelé a szobába menet is, de már nem is emlékszem miről. A kellemes lágy hangja és nyugodtságot sugárzó hozzáállása elvarázsolt.

    Vetkőzés közben az ajándékot a szerkényre helyeztem, majd kaptam törülközőt és elmentem zuhanyozni. Visszatértem után Timike egy pár másordpercre kiugrott, majd jött is vissza.
    A magasság különbségen nem tudtam túltenni magam egész ott létem alatt, nagyon tetszett az egész, szokatlan, de jó volt. :)
    A ruháitól hamar megszabadítottuk őt, aztán még állva szerettem volna simizni, csókolózni, és hogy kényelmes legyen mindkettőnknek, Timike felállt az ágy szélére, én meg az ágy mellett álltam, vicces volt. Amúgy sokat nevelgéltünk. Aranyos lány. Tünemény csaj.

    Állva kezdtünk egymás testének felfedezésébe. Csókok, puszik a nyakra, simogatások, érzéki volt. Csók tekintetében a nyelvezés Timike részéről kevésbé volt meg, ez hiányzott nekem.
    Simizés közben természetesen meggyúrmáztam a didiket, nagyon kellemes volt :) Feszesek, és súlyosak.

    Timike mindvégig nagyon odaadóan és kedvesen viszonyult hozzám, mindent teljesített, amit kértem. (Nem volt semmi durva vagy szokatlan kérésem.)
    Egy kellemes barátnős együttlétre vágytam, és anélkül, hogy ezt külön mondtam volna, Timike hozta ezt az érzést.
    Vendégszerető volt, arra koncentrált, hogyan jó nekem.

    Az álldogálás után megkért, hogy feküdjek le, hanyatt, had kényeztethessen kicsit. Végigcsókolta testem fentről lefelé haladva, majd már félig meredező farkam bekapta, és franciázni kezdett. Finoman csinálta, közepes tempóval, jó technikával. Kellemes volt, de nem ez az, ami engem beindít, úgy hogy visazatértünk a csókokhoz, valamint a ciciket is többször megmarkoltam, és konstatáltam magamban, hogy biza tökéletes evolúciós munka. :)

    Miután felkeményedtem, felkerült a védőfelszerelés, és szemből támadtam. Lassan hatoltam be, nem rontottam ajtóstul a házba. Talán már egy perce is ebben a pózban mozogtunk, mikor észre vettem, hogy oldalt az ágy mellett van tükör. Mondom magamban, jé, milyen izmos testű, jó képű is vagyok férfit látok... :D
    (ezen állítások valóságtartalma hagy némi kívámni valót, de mind1, tekintsünk is ettől most.) egy szuper csajjal szexelni.

    Kis idő után a misszin annyit változtattunk, hogy Timike feneke alá tettünk egy párnát, ekkor került ide-oda egy kis sikosító.
    Jót tett mindkét változtatás, érzékibb lett. Nagyon kellemes volt a szűk, meleg, puha puncijában lenni. Nem kellett sok, el is élveztem. Timike megvárta, amíg teljesen kiélvezkedem magam. Utána tisztogatás, majd egymás mellé heveredtünk, és dumcsiztunk. Ő közben kérés nélkül nagyon lágyan simogatott, cirógatott.

    Ekkor tudtam már, hogy nem lesz második kör, fáradt vagyok hozzá, ezért csak dumáltunk, illetve kértem egy kis masszázst. Hátamra fordultam, Timike fölém állt, és megnyomkodta a hátam. Nem masszázs, mondta is hogy olyat nem tud (még ?! :) ), de így is jól esett.
    Időm végefelé még játszottam kicsit az ikrekkel, abszolút semmi finnyáskodás, odaadta őket :)
    Utána felöltöztem, ő is magára kapta amiben fogadott.
    Még a baszobában elbúcsúztunk, ő én tőlem, én pedig tőle és a cickóktól, majd előszoba, cipőhúzás, és vissza a valóságba.
  • Elszámolás:

    1 órát töltöttem Timikével, pesti átlag. Extrát nem vettem igénybe. A randink elején helyeztem le a szekrényre, nem került szóba később sem.
  • Összkép:

    Timike nevében a "ke" szerintem találó. Tömör tünemény lányka. 100% barátnős, kellemes, nyugodt légkörben tudtam jól érezni magam, lazítani. Abszolút ajánlom.
    Én ezt az oldalát láttam, de van benne szerintem annyi vadócság amúgy, hogy ki tud elégíteni pornósabb együttlétekre igényt tartó férfiakat is.

    Ajánlom, jól éreztem magam, vigyázzatok rá!
Happy Massage