• Stefi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár kicsengés után föl is vette.Hangja kellemes és megnyerő volt.Mivel igen időben hívtam az egyeztetés gyorsan megtörtént.
  • Megközelítés:

    A kapott cím alapján (egyszerű volt.Gk.-val mentem, a GPS ismeri, a ház elé vezetett hol a bejárattal szemben megcsíptem az egyetlen parkolóhelyet.Szerencsém volt
  • Helyszín:

    A fürdő is teljesen korrekt.Kád zuhanyfüggönnyel, tusfürdőkkel,szájvíz és pohár. Minden tiszta és rendezett.Kellemes meleg fogadott.A körülmények biztosítottak a jó talihoz.
  • Hirdető külseje:

    Ahogy rád néz az egész arca mosolyog.A cickók szépen állnak jó fogásúak akárcsak a feszes feneke.
  • Action:

    A lakásba belépve bemutatkozás és már is kapok két puszit.Ajándékomat gyorsan átadom megnézi és újabb puszikat kapok,de most már a számra.Közvetlen barátnős fogadtatás,mely egyben megadja az elkövetkezők alaphangját.
    Cipő kabát gyorsan le és invitál beljebb.Körbemutat, és hova akarod rakhatod a ruhád.Vetkőzni kezdek ,közben kérdezi mit innék felsorolja a választékot.Kapok egy finom kék türcsit és vezet a fürdőbe itt már boldogulsz ugye kérdezi és magamra hagy.
    Igyekszem és mikor visszaérek harisnya, jó combfix harisnyakötővel,fölül melltartó és fonja a haját a tükör előtt. Összemosolygunk, így praktikusabb mondja. Mozdulatain látszik nem először csínálja.A NŐ-ből "kislány" lett a szemem láttára.Befejezte és magamhoz húztam és csókcsata kezdődött.Odaadós nyelves barátnős. Semmi sietség azt hiszem mindketten élveztük.Közben a cicifixet száműztem és tenyerembe kerültek mellei.Csodálatosak élvezik a foglalkozást és bírják is!
    Így kerültünk az ágyra.A harisnyakötő levételét kezdeményeztem de levenni Ő vette le jobb volt így, ügyesebb. A csókcsata folytatódott, majd azt vettem észre hogy már farkammal bíbelődik.Nyalogatós körbejárós indítás után egy egyedi francia kezdődött.Élvezettel tüntette el tartotta lent folyt a nyál és cuppogott. Lélegzet vissza fojtva figyeltem és élveztem. Nem mertem megszólalni nehogy elrontsam játékát.Össze szedtem magam és föltérdeltem ,oldalt feküdt és így bukott rá farkamra. A látvány és az érzés leírhatatlan, mint az a könnyedség is ahogy csinálja. Megkívántam és én akartam kényeztetni.Hátára döntöttem és nekifogtam ezen élvezetes "munkának"!Csókoltam száját nyakát ,szívtam gyúrtam melleit, melyekre halk sóhajok és nyögdécselés volt a válasz.Így érkeztem sima fehér combjai közt rejtőzködő "csodák " birodalmába.Nem tudom melyikünk élvezte jobban az első nyalást.A punci nyelvemnek feszült ennél több és jobb biztatás azt hiszem nem kell.Lucskosra nyaltam és ekkor jöttek ujjaim is.Felnéztem és látom hogy bimbóját tekergeti.Hát van még egy szabad kezem és átvettem a bimbi kényeztetését.Ezen együttes ténykedésem meghozta az oly áhított hatást , hangok csípőtekergetések közepette megfeszült és elröpült. Ez számomra mindig nagy öröm.Ölelésem és csókjaim közt nyugodott le.Nem sokat pihizett és farkam ismét az övé lett. Ha lehet még nagyobb vehemenciával tüsténkedett néha én is toltam a szájába ekkor tovább lent tartotta.Az a könnyedség lazaság ahogy csinálta még sehol nem tapasztaltam.Kényszert nem akartam kíváncsi voltam a sima mély torokra. Sima,olyan hülyén hangzik itt,mert ez minden volt csak nem sima ez élvezet volt a köbön! Gumit kértem mielőtt kivégzett volna.Szájjal fölpödörítette és lassan beleült.Egy gyengéden induló lovacskázás kezdődött,mely elfajult és vad vágta lett a vége.Kértem egy pózváltást és misszibe fordultunk.Ügyesen csináltuk végig benne maradtam.Ezt is finoman szeretkezősen indítottuk ,de ahogy éreztem végemet gyorsabb erőteljesebb lett ténykedésem és egy nagy dugás lett a vége.Nem bírtam és nem is akartam féken tartani magam.Felnéztem és elégedett mosolyt láttam arcán- szerintem Ő ugyan ezt láthatta rajtam- kedvesen simogatott.Nem sürgetett benne nyugodtam le.Tisztogatás és a kitöltött italok elfogyasztása.Mindketten megszomjaztunk.
    Ezután összebújtunk és beszélgettünk.Csapongtunk a témák között.Mindegyikünk többet akart megtudni a másikról, gondolkodásáról ,ebben is topon van reálisan látja az életet határozott elképzelései és véleménye van.Jó beszélgető partner is.
    Az idő lejárt,de még kiváncsi volt vagy jól érezte magát és nyugi mondta.De aztán fürdő öltözés és búcsú.Rendes csókot kaptam,gyere máskor is várlak,majd legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Előre tisztáztuk,de azért rákérdeztem.Nem változott.A tali végén tettem az asztalra.
  • Összkép:

    Nem mostanában volt,hogy első randi ilyen jól sikerüljön.Közvetlensége rám is hatott így az első pillanattól kezdve mint régi ismerősök viselkedtünk egymással.
Happy Massage