• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Nagyon örülök neki hogy megismertelek 🥰 köszönöm a kedveséged 😘
    Igazán várom , hogy újra találkozunk ! Az idő volt sajnos kevés 😔 Legközelebb bepótoljuk ami ki maradt 🥰❤️

  • Egyeztetés:

    Bővebb info után üzenetben megkérdeztem, jó e neki az általam kinézett időpont, és mivel megfelelt neki, így VTR-en gyorsan le is fixáltam másnapra. Viszont a randi előtt önhibámon kívül elkéstem volna,ezért felhívtam. Ilyen rugalmasságot még nem nagyon tapasztaltam,szóval csillagos 5-ös.
  • Megközelítés:

    Belváros közepe.Ha járna a metró pont megállna, de így is bőven megközelíthető BKV-val. Autóval is, ha találsz parkolóhelyet. VTR-ben a cím pontos,nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Két kapun kell átjutni, az első szerintem folyamatosan nyitva van, a második kapunál viszont a a kaputelefon el volt romolva így lejött elém. Első emeleti lakás, de ajánlott lifttel felmenni ,mert belvárosi lakás lévén a nagy belmagasságok miatt az első emelet olyan magasan van mint máshol a második emelet.
    Felújított lakás, valószínűleg airbnb-s lehetett a vírus előtt.Meglepően meleg volt bent.Előszoba, jobbra konyha, szemben a fürdő, balra a nappali, amiből nyílik a hálószoba. Egyedül rendel.Fürdőben többféle tusfürdő, és hatalmas nagy nedvszívó törülközőt kaptam.Ágy egy kicsit puha volt nekem, de nagyon klassz minden, főként Marcsi.
  • Hirdető külseje:

    Mivel arccal hirdet,így nagy meglepetés nem éri az embert.Kivéve hogy némelyik kép eléggé előnytelen róla. Kis teremtés, szép szemekkel és hatalmas kedvességgel.A mellei brutál jók, de igazából mindene szuper.Rendesen meg lehet fogni mindenhol, ruganyos kis teste van.
  • Action:

    A liftben felfelé megsimogattam az arcát, nagyon kis helyes pofija van. Odabent cipő levétel után megmutatta, hol fogjuk jól megszeretgetni egymást, és odabújt, hogy rendesen üdvözöljön:) Nagyon barátnő érzés, és ez végig meg is van a randi alatt. Fél órára tudtam csak menni, bár kértem hosszabbítási lehetőséget a VTR-ben , de a késésem miatt már nekem nem volt időm sajna, de az biztos, hogy legközelebb ha fogad jóval hosszabb időre megyek. Egyszerűen olyan jó kis hangulata van a helynek is, meg hogy ennyire szuper vendéglátóval vagy, hogy ide nem elég fél óra.
    Fürdés után bent várt egy piros vagy bordó fehérneműben,majd egymáshoz simultunk és összeölelkeztünk, nagyon jó érzés volt. Simogatta a hátamat, egyszerűen fantasztikus volt. Tényleg olyan érzés mintha a barátnődnél lennél, vagy egy olyan nőnél ,akinek azaz egy dolga van, hogy téged boldoggá tegyen minden téren, nem csak szex terén.
    Finom kis csókok, majd egyre jobban belelendültem,próbáltam a melltartót levenni, szerencsére segített benn, és ott voltak előttem a csodaszuper cickók, burtálisan jók! Az ágyra heveredtünk csókolózás közben, majd amikor már kiélvezkedtem magam, levettük a bugyit és elkezdtem nyalni a szép ki punciját.Nedvesedik rendesen, nem nyaltam sokáig mert csókokat is szerettem volna, meg első alkalommal nagyon ritka, hogy elélvezzen a nő a nyalástól,persze találkoztam már ilyennel is. De itt nem ez volt a cél.Utána úgy helyezkedtem, hogy tudjon szopni is, majd mondtam neki akarom a punciját az arcom előtt látni miközben szop. Remélem ha eljön az idő így halok meg. Nekem szopással nem igazán tudják felállítani a farkamat, talán 2 lánynak sikerült eddig, de ez nem Marcsi hibája.
    Lehet az izgulás miatt vagy nem tudom, de nem akart felállni a kisbohóc, szóval csókolóztunk még meg nyalakodtam, aztán egyszer csak már volt olyan állapot amikor lehetett gumit húzni.Olyan szűk a puncija, hogy alig bírtam betenni neki, igaz mire a gumit felhúztam, már megint félig voltam csak merev, de gondoltam majd odabent összeszedi magát.Hát nem így volt, de azért próbálkoztam derekasan, de valahogy nem ment. De mondom, eszméletlen szűk kis puncija van.
    Legközelebb jobban összeszedem magam:) Gondoltam ez gumiban úgyse fog összejönni, így levettem és elkezdtem verni majd bedugtam az ujjam a puncijában és csak bent tartottam. Egyre jobb lett, a végén a melléhez térdeltem és összespricceltem neki, ami valamiért nagyon tetszett neki:) De nekem is, még soha nem élveztem női mellre, most jut eszembe.
    Mindent összevetve, nagyon jó volt első alkalomra, talán olyan lehetett mint a szalagavatón mikor elmész a csajjal és bénázol egy sort,de azért elmondhatod, hogy voltál nővel:)
  • Elszámolás:

    Extra a popó nála, amit nevemmel ellentétben, most nem is kértem, de majd legközelebb.
    Árak szempontjából a legjobb ma Pesten. Kb. 8 évvel ezelőtti árakon dolgozik. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok vendége volt, van és lesz, és nem csak az árak miatt. Van amikor kell a durvulás, de van amikor a kis szende csaj kell aki folyamatosan simogat dugás közben. Csak ajánlani tudom mindenkinek, sose írtam ilyet, de lehetőleg vadbarmok kerüljék, bár azok szerintem úgyse olvassák:)
  • Összkép:

    Tökéletesen meg voltam elégedve, ha nem lettem volna löttyedt farkú, még jobb lett volna:) De majd legközelebb:)
Happy Massage