• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Bizony sikerült örömet okozni ❤️🥰 nagyon jól esett 😘
    Köszönöm szépen neked 🥰
    Várlak nagyon vissza 😉😘

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon VTR segítségével egyeztettük az időpontot. Több nappal a randi előtt jelentkeztem nála, így gond nélkül találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, könnyen megtalálható. Én BKV-val mentem, mivel ismerem a környék parkolási lehetőségeit ami igen korlátozott. Ha valaki a közelben talál parkolóhelyet annak nagy mázlija van, mert a belváros ezen része nem bővelkedik a szabad megállóhelyekben.
  • Helyszín:

    Egy régi bérház egyik lakása. Nem a legmodernebb berendezésekkel felszerelve, de mindenhol tisztaság, rend fogadott, így nem igazán találtam a helyszínben negatív szempontból megemlítendőt. A tetthely egy nagy franciaágy, a fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz.
  • Hirdető külseje:

    Mivel arccal hirdet, nem érhet nagy meglepetés, ha élőben is találkozol vele. Bár talán annyi, hogy szerintem élőben sokkal szebb mint a képeken. Legalább is engem azonnal elvarázsolt mosolyával. Karcsú alakja fiatal kora már-már azt a benyomást keltette bennem, hogy lehet pedofil vagyok.
  • Action:

    Érkezés után beinvitált a tetthelyre, ahol egy nagy fotelban helyezhettem el ruháimat. Gyors ismerkedés után el is mentem zuhanyozni. A zuhany után egy kétrészes melltartó-bugyi szettben várt rám. Magamhoz öleltem és elkezdtem felfedezni testének minden részét. Fiatalsága, bársonyos bőre, érintése és csókja azonnal tudatta velem igen jó kezekben leszek. Miután elhelyezkedtünk az ágyon folytattam testének feltérképezését az ikrek felfedezésével, majd dél felé fordulva megérkeztem gyönyörű kelyhéhez és hol lassabb, hol gyorsabb nyelvcsapásokkal igyekeztem örömet szerezni neki. Ténykedésem közben sokáig engem nézett majd egy idő után hátradőlve átadta magát a gyönyörnek. Remélem sikerült neki örömet okoznom, mert lehet, hogy én vagyok a hibás, de számomra nem volt egyértelmű, hogy eljutottunk-e a véghez.
    Fordulás után csókok kíséretében eljutott az ezredeshez, mely az elmúlt idők leglágyabb kényeztetését kapta. Órákig el tudtam volna viselni lágy, kényeztetését, ahogy nyelve a makkon fáradhatatlanul dolgozott. Egy idő után kértem, hogy öltöztessen fel és először lovagló pozícióban egyesültünk. Öröm volt látni fiatal testét ahogy mozgott rajtam. Közben időnként csókban forrt össze szánk. Kis idő elteltével fordultunk és kértem, hogy ő legyen alul. Itt már folyamatosan én diktáltam a tempót, miközben folyamatosan egymást szemébe néztünk, ami külön izgatólag hatott rám. Fiatal teste, mellének lágy ringatózása, barlangjának szorítása egy idő után meghozta az eredményt és teletöltöttem a védelmi felszerelést.
    Miután megszabadultunk a vegyvédelemtől az ágyra dőlve simogattuk egymást és különféle témákról beszélgettünk. Egy idő után újra karjaimba fogva csókolóztunk, majd újból kényeztette az ezredest, aki sajnos fegyelemsértést követett el és a második vigyázva állást már nem hajtotta végre. Nem Marcsin múlt, hogy a második kör nem sikerült, Ő minden megtett. ennek ellenére nem volt hiányérzetem. Marcsi mindvégig maximális odaadással volt irányomba, amit ezúton is nagyon köszönök. Mintha csak a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy szeretkezésre.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás szerintem igen korrekt. A bővebb infó segítségével megtekinthető. A kapott élményért cserébe szerintem átlag alatti rózsaszálakat kell a borítékban elhelyezni.
  • Összkép:

    Minden egybevetve nagyon pozitív élménnyel távoztam Marcsitól. Mosolya, kedvessége magával ragadt és az együttlétünk sokáig emlék marad számomra. Igazi barátnős együttlétben részesített. Ha rajtam múlik, még biztosan találkozunk.
Happy Massage