• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néztem a hívható tündéreket Újbudán.Spontán hívtam egy marinás meeting után,mert éppen hívható volt.Fél óra múlva nála voltam rámért hétvégén.
  • Megközelítés:

    Kondorosi kiruccanás volt mindenki ismeri aki elcsábult már valaha a kéj birodalmában a sötét oldalon.Pestről nyargaltam át Budára mint kiéhezett fenevad szeltem át a Dunát.Birodalmi cirkálóm az élelmiszerlánchoz vezettem ördögi tervel,hogy megmártózzon dorongom eme fiatal kehelyben.
  • Helyszín:

    Szokásos több emeletes erődítményben várt rám a pillangó.Lépcsőn felsiettem hozzá.Kéjlakban meleg és egy fiatal SZT fogadott.Örömhelye kissebbik lak egy ággyal,órával,félhomállyal.Kádban csutakoltam le az út porát magamról.Alapzajt biztosítottam én voltam a hangulatfelelős.
  • Hirdető külseje:

    Ő szerepel a retusmentes képein.Arca átlagos várban nem tűnne ki a mezőnyből.Mellek picik,szopásra jól reagálnak és karcolnak.Popsija formás jól markolható,bőre nincs összefirkálva mint kortársain általában.Visszafogott természetű lány.
  • Action:

    Lépcsőn felérve észleltem,hogy nyílik az ajtó.Szomszédlány jellegű tündér bekísért a szentélybe.Leverettem magam majd visszatérve ismerkedésbe kezdtünk.
    Popsija tetszett a legjobban azt csókolgattam és kértem pucsítson fel az ágyra.Bele nyalogattam,de picit borostás volt ezért natúrfranciát javasoltam.Gyengéden csinálta csukott szemmel és közben verte a kis kacsójával.Nem vette mélyre inkább csak a kupak tűnt el ajkai ölelésében.Néha megkente nyállal,a makkomra folyatta és eldolgozta rajta.Én a pornós,vákumos,szembenézős vad szopatást szeretem,de ez nem az volt.
    Gumit kibontottam neki,majd dogi stylet javasoltam.Sikosító nem volt ezért leköptem a gumizott farkam majd beadtam neki hátulról az oltást.Óvatosan hatoltam be a kamrába,kihúztam és ráköptem egy kis nyálat még a kenés miatt.Sziszegett nem örömébe,de szépen járattam közben a tükörben nézegettem a viadalt.Néha kijebb ment,de vissza húztam és gyorsabbra vettem a figurát.Éreztem,hogy közeleg a vég,letéptem a kotont és rálőttem a popsijára a patront.

    Száraz kezes massz jellegű simogatással folytattuk tovább közben beszélgettünk picit.Ráfordultam a szájára felszopattam vezérem és felgumizott.Kutyába dugtam tovább,majd mikor elfáradtam békába és misszibe.Itt szoptam közben a bimbit,megcicizetett közben egyre gyorsabban járattam benne eres duzzadt farkamat.Megint meglocsoltam a forró patronnal és dobtam egy frissitő zuhanyt.Puszi,pápá...
  • Elszámolás:

    Elején raktam ki a legnagyobb nemzeti bankót hálám jeléül.Minden rendben történt.
  • Összkép:

    Szelíd,visszafogott lány,de jól éreztem magamat vele.Két orgazmust letudhatok,de 10perc múlva újra kanos vagyok.Vadabb kalandokra vágyom ezért egyszeri vendége voltam.
Happy Massage