• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat :))) nagyon jól éreztem magam én is. A legközelebbiig is csókollak ;)

  • Egyeztetés:

    A hét méltó lezárásáhozt kezdtem keresni egy masszázs hirdetőt a kiválasztott hölgy közül nála villant fel a zöld jelzés elsőként így felhívtam. Néhány csengés utáán fel vette elmomdtam mit szeretnék mikor szeretném ő elmondta milyen lehetőségek vannak az étlapon majd megegyeztünk és egy szűk óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Észak-Buda forgalmas fő útja mellet található a helyszín, busz, villamos vonalakkal sűrűn átszőtt a környék én kocsivak érkeztem kb. 15 perc forgolódás után sikerült parkoló helyet találni, az egyeztetés során kaptam ajánlást a közeli parkolási lehetőségekről érdemes lett volna megfogadni a tanácsot.
  • Helyszín:

    Tiszta lépcsőház, működő lift a lakás rendezett több masszázs szobával a fürdő tiszta tusfürdő választék, bőséges. A tetthelyen tatami és egy masszázs ágy található, a falon körben tükrök, amin kitűnően nyomon követhetőek az események.
  • Hirdető külseje:

    A tetthelyen is ugyan az a lány fogadott mint a hírdetésében lévő képeken az arc kitakarás miatt kicsit zsákba a választás de ettől nem kell tartani. Jázmin egy széparcú csinos lány aki ott gömdölyödik ahol kell. Érkezésemkor egy fekete csipke body-t viselt amitől rövid idő alatt megszabadult.
  • Masszázs:

    Érkezésemkor kézfogással és két puszival üdvözölt cipő levétel után a formás előttem ringó csípőt követvem a szobába. Pontosítottuk a menetrendet majd lehámoztam a ruháimat és a kapott törölközővel elvonultam megtisztulni. megtisztulás után vissza a szobába ahol egymásba feledkezve kezdetét vette az első felvonás de erről később.
    2. A masszázs a masszázs padon történik illatmentes krémmel a bokától indulva alaposan közepes erősséggel mindkét oldaton tarkóig végig masszírozott. A tükröknek hála közben lehet mozizni. Masszázs részt végig beszélgettük az élet nagy dolgairól.
  • Kényeztetés:

    1. A kötelező megtisztulás után a szobába visszaérve hosszú szenvedélyes csókban összeforrtunk kezeink felfedezőútra indultak egymás testén. Jázmin csókja nagyon finom, ölelkezve folyamatosan csókolóztunk és az esély egyenlőség megteremtése érdekében kicsomagoltam a fehérneműjéből ő eltávolította a derekamra kötött törülközőt. Jázmin minden érintésemet azonnal viszonozta, kezem a már nedvesedő punciba tévedt szinte ezzel egyidőben Ő már a farkamat simogatta, felváltva csüngtem ajkain és a formás, kényeztetésre jól reagáló cicijein, majd pozíciót váltva Jázmin elém térdelt és bemutatott egy minden igényt kielégítő változatos francia leckét, nyelvével játszott a makkal a tölténytárral voltam a szájában kicsit majd tövig és ezt így váltogatta míg lenem állítottam mert nagyon közelinek éreztem a beteljesülést. Ez követően felültettem a masszázs padra és viszonoztam a francia órát a kapott iránymutatásnak megfelelően. Jázmin puncija jó ízű és nagyon jól reagál a kényeztetésre a nyelv játékot nagyon szereti és élvezi kényeztetést, nyelv játékomat siker koronázta combjaival a fejemet szorosan körbe fogva heves csípőmozdulatok és hangosodó sóhajok, nyögések mellett elment. Kis pihenő után helyet cseréltünk és az én kényeztetésem befejezése vette kezdetét, ami a jázmin fantasztikus francia tudásának következtében nem tartott olyan sokáig, mint szerettem volna rövid idő után hatalmasat robbantam Jázmin szájában landoltak majd szilvia öblítés kicsi simogatás bújás és az előző szakaszban taglalt masszázs.

    3. A második kényetetésre a masszázs után került sor a combjaim közé történt "véletlen" besimítások és a nyakamra adott apró puszik jelezték ennek a kezdetét. A harmadik felvonás hasonló képen zajlott, mint az első, de most a kényelmesebb tatamit választottuk. Második felvonást is sok szenvedélyes csókkal indult majd elindultam délre, ahol ismét bemutattam francia tudásom legjavát a hangokból és csípőmozgások alapján nem voltam ügyetlen. Ezt követően 69-be fordultunk és mind ketten bemutattuk francia tudásunk legjavát Jázmin volt az ügyesebb én pedig a gyorsabb és ismét a szájában ért a vég. Még maradt időnk, de az már nem lett volna elég semmire így egy kicsit ölelkezve beszélgettünk majd fürdő és búcsú.
  • Elszámolás:

    A randi végén történt nem készüéltem pontos összeggel de nem okozott problémát.
  • Összkép:

    Most voltam első alkalommal Jázminnál de nem utoljára, nagyon jól éreztem magam remélem a közeljövőben meismétteljük a randit.
Happy Massage