• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam fel, azonnal felvette. Kora estére jelentkeztem be. Megerősítést kért 1 órával előtte. Hívtam, akkor is felvette rögtön.
  • Megközelítés:

    Az uszodakörnyéki, új építésű, legendás lakópark legújabb tömbje. Villamoshegyekkel érhető el, busz is van. Max. 1-2 percet kell rászánni a gyalogos megközelítésre. A parkolási helyzet már-már belvárosi állapotokat idéző.
  • Helyszín:

    Házgyári házikó alacsony emelete. A lakás célszerűen esztétikus, higiénikus. A randikuckóban széles heverő hívogat. Linda behozott nekem egy széket lecuccolni. Visszafogott fényviszonyok uralkodtak. A fürdő tiszta. Néhányféle tusfürdő és egyféle szájvíz állt rendelkezésemre.
  • Hirdető külseje:

    A lépcsőházból kilépve jobbra már nyílt az ajtó, hogy útbaigazítson. Linda arca kedves, az előnyösebb képeinek megfelelő. Bőre fehér, nekem nagyon szexi. Pici cicik nagy bimbókkal. Pár helyen pici testszőr, de nem zavaró. Kicsi, de határozott poci. No tetkó, no pírszing, no cigi. Enyhén introvertált, de kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus.
  • Action:

    Gyorsan lecuccoltam, letusoltam. Bikiniben csatlakozott hozzám. Ölembe ültettem, és tisztáztuk, mit szabad vele csinálnom. Csók nincs, csak puszi (nem próbáltam), ujjazni finoman lehet (nem próbáltam). Viszont nemcsak hagyta magát simogatni, de ő is simogatott.
    Először hátulról nyaltam, de nem esett jól, Lindának sem különösebben. Kicsit szopnia kellett, hogy felálljak. A gumival sokat matatott, én meg a behatolással bénáztam. Segítséget kértem, erre erőteljesen izgatni kezdte a makkom, de azért besegített. Missziben nyomtuk. Szűk puncija hamar kivégzett.
    Az első menet után tusolni hívtam, hajára hivatkozva elhárította. Elmondása szerint másnaponta tusol, hogy a haját kímélje. A továbbiakban letettem az altesti kényeztetésről.
    A szünetben beszélgettünk. Uncsi napja volt, nem nagyon volt vendég. Főleg Linda külföldi tapasztalatairól, távolabbi terveiről esett szó. Érdekes személyiség.
    Közben cicijét, majd popsiját simiztem, somáztam. Combjait összezárva tartotta, nem erőltettem az ujjazást.
    Hosszasan szopott, hogy felkészítsen a második menetre. Nagyon jól esett. Közepesen mélyre veszi, és ügyesen használja a nyelvét. Nem volt könnyű dolga, kispajtásom lustára vette a figurát. Szorosan marokra fogva erősen verte, ez is jól esett. Végül is gumiképessé keményedtem. Meglovagolt, ütemes, pici rázkódásokkal. Kutyusba váltottunk, hátulról dugtam, keményen, vehemensen, el is élveztem.
    Háromszor tusoltam: előtte, közben, utána. Nem sürgetett. Kérés nélkül meztelenül búcsúztatott.
  • Elszámolás:

    Tarka csokrom állhatott volna egyetlen szálból is.
  • Összkép:

    Aranyos, kedves, szexi lány. Jó volt szeretkezni vele, és kellemes élmény volt az óra többi része is. Ha jókat fogok olvasni higiéniai fejlődéséről, megfontolom az ismétlés lehetőségét.
Happy Massage