• Emma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvelt helyem a Városligetnél , Dórát hivtam , sajnos nem dolgozik egy ideig :( Ismerve a gyengém (szép mellek ) Emmát ajánlotta . Felhivtam , a hangja alapján is szimpatikus volt , bár a hirdetésben nem túl széles a paletta de a hangja meggyőzött . Meg is beszéltünk másnap reggelre egy találkozót.
  • Megközelítés:

    Mivel ismertem a helyet igy a megszokott útvonalamon érkeztem . Gyalogosan mentem , a Liget körül nem ismerem a parkolási viszonyokat , de ottjártamkor a szomszédos utcákban bőven volt hely . A lépcsőházból már könnyű betalálni a tetthelyre .
  • Helyszín:

    A fürdő tiszta (sarokkád)sok tusfürdő , szájvíz , a törölközők tiszták , mi kell még :) A hely diszkrét másvendéggel , lánnyal nem futottam össze . A szobában masszázspad és tatami is van , én a tatamit választottam . A tatami mellett egy tükör is segit a masszázs közben hogy mindig és minden szögből látni lehessen a hölgyeket .
  • Hirdető külseje:

    Emma fehérnemüben nyitott ajtót , már ekkor tudtam hogy jól választottam . Vékony sportos alakja , gyönyörű kerek feszes ,természetes mellek , az arca mint egy latin szépség :) száj ,mell, fenék ezek a legszebb "ékei" és a kedvessége .
  • Masszázs:

    Zuhany előtt megkérdeztem , hogy mik a határok , mert szükösnek láttam a repertoárt . Azt felelte szeret ő irányítani , hát jó legyen belementem . Megkérdezte a domináns játékokat kedvelem -e A kényszernyalatás pl igen , de nála sajnos erre nincs lehetőség , igy megegyeztünk a sima erotikus masszázsban . Visszajöttem a zuhanyból , hasrafektetett , már átvette az irányítást :) Megkértem hogy kötözzön le , mert féltem hogy megsértem a határait . Kifutott a szobából és egy csomó játékszert hozott be ( szerintem érezte hogy belemegyek a játékába ) A kezeimet összekötözte , majd félmeztelenül már a hátam masszirozta , a tükör pont jó helyen van , végig lehetett látni a formás fenekét , melleit . a hát után a lábam masszirozta , incselkedve be benyúlt a lábam közé , mikor ösztönösen pucsítottam , néha becsúszott az ujja a fenekembe , felajánlotta a prosztata masszázst is , de elsőre nemet mondtam . Folyamatosan incselkedett , élvezte hogy a melleit imádom , de nem kényeztethettem , csak"játszadozott velem " a szó jó értelmében . Mikor már látta hogy pucsítva is nehezen tudok feküdni , elhangzott bűvös szó : megfordulhatsz
  • Kényeztetés:

    Fordulás után a bugyi is lekerült róla , szigorúan csak mindent a szemnek alapon :) A kezem még mindíg összekötve . Engedtem neki hogy irányítson , felém állt, gyönyörű szeméremajkait csodálta , közben elörehajol úgy játszott a farkammal . Gondoltam egy kicsit provokálom , elkezdtem puszilgatni , megkérdeztem mi a büntetésem :)
    Legszivesebben megdugnálak válaszolta , de az elején tisztáztuk hogy azt ne . Eree én - tudod mit tégy velem amit akarsz , annyira kivánlak
    1 perc mulva már az egyik "játékszert" /mivel elég kis méret volt :) / fel is csatolta . Prosztatamasszázzsal kezdte , majd belémhatolt . Folyamatosan bizonygatta , nyugi ez nem buzis , én ezt szeretném , és te megengedted :)
    imádtam ahogy uralkodott rajtam . Hol erösen , hol gyengéden . Végre átéreztem miket élhetnek át a lányok mikor mi doggyban toljuk . Mikor eléggé beindult egy pillanatra megállt , kicserélte egy nagyobbra , és a hátamra fordított . Tényleg nem éreztem "buzisnak" a dolgot , inkább azt hogy egy gyönyörű , lány minden kívánságát teljesitem . még néhány pózt kipróbáltunk , majd a végén kézzel kényeztetett és a testére élveztem . összebújtunk , és az addigi irányító vad lányból egy pihegő mosolygós nő bújt mellém . 1,5 órám minden percét élveztem .
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszélt összeget , a végén adtam át , tetszett hogy így megbízott bennem , vagy talán azért , mert gyakori vendége vagyok/leszek a helynek . Semmi extrát nem számolt fel bár én extrának éreztem ezt az új élményt .
  • Összkép:

    A hely tökéletes , eddig egy lányban sem csalódtam ott , biztos hogy visszamegyek . Remélem még lesz alkalmam Emmával találkozni .
Happy Massage