• Babett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette és aznapra beszéltünk meg randit nála.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem ,majdnem a Lehel piaccal szemben egy kis utcában . Megdöbbentő módon elsőre volt parkolóhely .
  • Helyszín:

    Pici lakás ,hangulatos . Minden rendben volt .
  • Hirdető külseje:

    Összességében egy nagyon csinos lány , amikor pedig meztelenül is meglátja az ember, csak még inkább tudatosul, hogy itt bizony egy nagyon durván jó csajjal van dolga.
  • Action:

    Én mélytorkos natúr franciát kértem, amit el is kezdett rögtön, nagyon lelkesen és izgatóan, hangok, nyögések kíséretében, amitől azonnal kőkemény lettem. Kértem is a gumit pár perc után, mert sokáig nem bírtam volna a folyamatos és egyre erősödő cumizást (megjegyzem a mélytorkos még kicsit gyakorolni kell, mert jó volt ugyan, jól esett és tényleg lelkesen csinálta, de az igazi mélytoroktól azért messze volt), amit fel is helyezett szájjal is (pluszpont). Betettem a szűk kis punciba szépen a farkam és elkezdődött a menet, amit mindketten nagyon élveztünk. Póz pózt követett, volt elölről, félig hátulról, missziben, engem talán a félig hátulról pózban ért a vég, telelőttem a gumit rendesen kb. negyed óra intenzív dugás után. Volt második menet is, negyed óra összebújós pihi után, ő ajánlotta fel, szépen fel is szopott újra és most doggyban toltam neki, elég keményen. Úgy éreztem, ezt talán ő is jobban élvezi, de nem volt mit tenni, annyira szorított a szűk kis puncija meg az eszméletlen feneke, amit markolásztam közben, hogy megint elmentem hamarosan. Sztem már túl voltunk az órán egyébként, de abszolút nem óranézős, még a második menet után is hagyott lenyugodni, kicsit lefeküdtünk és én kaptam észbe, hogy megyek zuhanyozni és nem tartom fel tovább. Nagyon jó szex volt összességében, valahol félúton a barátnős és pornós feeling között, de közelebb az előbbihez inkább. Én élveztem és szerintem ő is, mert végig tök jó fej volt, csevegett, mesélt sokat magáról, szex közben pedig aktív volt és úgy tűnt, ő is élvezi.
  • Elszámolás:

    Ahogy előbb is említettem, van egy nagyon méltányos alap, amiben elég kevés dolog van benne és sokminden, ami máshol alap, az nála extra, de sok dolog kérhető külön.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt, maga az érzés tök jó, hogy egy ilyen bombanőt dughatsz, de mellé tök jófej és közvetlen, ami tovább javítja az összképet.
Happy Massage