• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Igazán örülök , hogy megismertelek 🥰
    Fantasztikus vagy 🥰😉😊
    Köszönöm !

  • Egyeztetés:

    VTR-en foglaltam, gyorsan reagált, nehány perc alatt megtaláltuk a mindkettőnknek jó időpontot.
  • Megközelítés:

    Parkolni persze nem könnyű, de késő délután, a munkaidő vége felé azért találni helyet, COVID ide, vagy oda.
  • Helyszín:

    Jó állapotú kis lakást bérel Marcsi, aminek bája, hogy a belváros kellős közepén van. A hálóból tiszta fürdőszoba nyílik, kaptam kétféle illatos törülközőt is, de a vízhőfokot eltalálni tényleg nem kicsi kihívás, és a babaszobában az ágy is recseg, nyikorog, de ennek bizonyos esetekben megvan a maga romantikaja is.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi tényleg nagyon aranyos szomszédlány típus, piros fehérneműben fogadott, összefogott hajjal. Aztán a bugyi és a melltartó hamar lekerül, a lánynak kemény húsa, szép bőre van, gyonyoruek a közepes méretű mellei, de valóban van egy pici pocakja. Sebaj, nekem is van. :-)
  • Action:

    Nagyon jól irányítható, vendegközpontú. Minden mozdulatán éreztem végig, hogy adni akar, ami taníthatatlan pozitív tulajdonsag ebben a műfajban. Rögtön a lábam közé kuporodott, kértem, hogy finoman kezdjen, úgyhogy eleinte csak nyalogatta a szerszámot és a környékét is, méghozzá nagyon kellemesen.
    Majd oldalra fordult, hogy kézzel én is hozzáférjek, én egyből ujjazni kezdem a szűk, belül húsos puncit, és a fenekét is finoman izgattam. A hátsó bejárat sajnos nem tökéletesre borotvált, de olyan jó szűk, hogy úgy is meg tudtam kívánni. Miután egyre közelebb kerültem a finishez, így inkább helycserét kértem, ő feküdt hanyatt, én pedig elkezdtem nyalni a punciját, és a segglyukát is, + felváltva újjaztam mindkettőt. Marcsi nem élvezett el, de szépen kezdett alul nedvesedni. Pár perc után feltérdeltem a szájához, és beletoltam a farkam az arcába, nem akartam bántani, ezért nem nyomtam mélyre, de itt megragadtam az alkalmat, hogy megkérdezzem, ezzel a mérettel mehet-e az anál. Sajnos nemleges válasz jött, pedig átlagos vagyok, de Marcsi szerint vastagságra neki velem nem esett volna jól. Sebaj, megértettem a helyzetet, gumit kértem, és misziben dugni kezdtem a punciját. Jó mélyen hagyja magát kefélni, nem nyafog, aranyos, elégedett arcot vág közben, finoman viselkedik, mintha csak a barátnőm lenne, még a mellbimbóm is a szájába adom, amit kedvesen kezd el nyalogatni. Ez egy szép pontja volt a randinak, de hátulról is ki akartam próbálni a nedves, de fiatalosan szűk puncit, így kutyában rámentem hátulról. Kellemes meglepetés, hogy Marcsi engedte magát belehúzni, hol a csipőjét, hol a vállát fogva rángattam kis testét a farkamba, ami nem volt ellenére, pedig az ágy nyikorgott alattunk rendesen. Aztán a vége előtt megkértem, hogy térdeljen az ágy mellé, és felső testtel feküdjön fel, így tökéletesen fölé tudtam guggolni, és erősen nekikészültem a döngetésnek, de kb. két lökés után végem is lett, így lefeküdtünk egymás mellé pihengetni.
    A félidőben jó hosszút beszélgettünk, közel fél óráig dumáltunk, és mindig találtunk témát. Marcsi bájos vidéki lány, semmi úri allűr, szimpatikus volt, kérésre kicsit a hátam is simogatta, majd miután megfordultam kérés nélkül újra szopni kezdett. Nem szóltam bele, hagytam magam, kitartóan bólogatott, masszírozta a környékét is és kéz nélkül, gyors nyelvjátékkal vitt egyre közelebb az újabb lövéshez. Nem adtam magam könnyen, hagytam a lágy, de határozott franciát, majd 10-15 perc élvezkedés után a szájába lőttem. A végterméket szó nélkül nyelte le, tökéletesen kiszolgált, szó nélkül szopott le, mint egy készséges barátnő. Imádtam.
  • Elszámolás:

    Extra a popó (de az méretfüggő, és én nem kaptam meg), a többi alapban van, nincs trükk, minden úgy történik, ahogy az oldalon írja. A másfél órai ajándékot adtam neki, mínusz a VTR miatti három rózsa kedvezménnyel, a hozzáálláshoz képest ez nagyon korrekt ár.
  • Összkép:

    Nagyon jó benyomásokkal távoztam, Marcsi figyelt rám, kedvessége pedig példaértékű. Van még remény, ha ilyen hozzáállású lányok léteznek. Akinek a fotók alapján tetszik a hölgy, annak igazán jó szívvel ajánlom!
Happy Massage