• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Zzoolli1919!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál a beszámolód megírására. Nagyon örülök neki, hogy jól érezted magad velem. Sajnálom ha nehezen találtad meg a parkolóhelyet de ahogy az adatlapomon is olvashattad kérem a vendégeimet, hogy a plázában parkoljanak onnan pedig 1 saroknyira vagyok megtalálható. Nem szokott gondot okozni a cím megtalálása mivel leszoktam írni a pontos GPS adatokat is VTR-én telefonban pedig irányítani, de igyekszem erre ezentúl még jobban figyelni. Valóban megesik, hogy néha rágyújtok ám a randink előtt csak reggel 10kor történt ilyen utoljára és te délután jöttél illetve mindig használom a szájvizet is de kérlek legközelebb jelezd felém amennyiben kellemetlen számodra. Valóban nem vagy egy 2 perces pasi ahogy ezt az első aktus végén meg is említettem :) a szobámban nincsen óra és a telefonom is mindig kinn van a nappaliban pont amiatt, hogy ne legyen zavaró. Amikor te ránéztél az órádra az első aktus végén akkor tudtam meg, hogy az óránk 50edik percében járunk és így sajnos nem lesz lehetőség újabb aktusra hosszabbítás nélkül . Bocsáss meg ha evvel megbántottalak nem állt szándékomban. Mivel ugyanezt a véleményt a konkurens oldalon is megírtad (szó szerint) így visszanéztem kamerán (ami a bejárati ajtóval szemben van) így derült ki számomra, hogy valóban nem 1 órát töltöttél a lakásban. 1 óra és 4 perc volt a belépéstől a távozásig.

    Remélem ezek ellenére is találkozunk :)

    Csók: Niki

  • Egyeztetés:

    Kapcsolatfelvétel: Telefonon 14:15 hívtam 17.00 talált időpontot egy órára jelentkeztem be .
    Majd 16.30 irt h mehetek előbb is .
  • Megközelítés:

    Lakás: Parkolás nehézkes a környéken mindenhol .
    Corvin pláza mélygarázs ajánlott.
    Jó szar helyen van a bejárat nehéz megtalálni már már nem gondolnád h ott van meg egy bejárat az épület végen .
  • Helyszín:

    Corvin negyed új épités a célnak nagyon megfelel.
    Fürdő nagyon rendben van minden van szájvíz fogkefe több tusfürdő stb .
    Tiszta törcsi tiszta lakás minden nagyon kerek a lány kedves szimpatikus nagy dumás csaj nagyon szimpatikus udvarias tudja kezelni a vendéget.
  • Hirdető külseje:

    Külső: Sokkal jobbra számitottam a képek alapján helyes magas lány de dohányzik amit éreztem a smárolás alatt végig engem zavart de nem tettem szóvá .
    Arca helyes hosszú haja fel volt kötve a ciciket a kicsi már kiszívta anno biztos nagyon ott volt .
    Teste rendben van de nem az a feszes típus látszik h már szült a duma és a kedvessége kompenzált sok minden jókat nevetgéltünk jól éreztem magam nem volt befeszülve a hangulat.
  • Action:

    Nem kell félteni látszik h nem ma kezdte az ipart tudja mikor hová kell nyúlni

    Együttlét: Bejött eldobta magát puszi puszi egy kis nyali fali simi sami és a reakció sem maradt el oda lent majd francia óda vissza nagy nyögdécselések.......
    Védő ruha fel és hátulról kezdtünk neki látszólag ez neki nagyon bejött kicsit a popsiba is matattam közben ami nem volt ellenére.
    Missire váltottunk itt már minden nagyon nedves volt igazi cunami csak ezután következet mikor lovaglóra váltottunk 3X biztos elment de lehet volt több is :))))
    Gyűrtük is a lepedőt rendesen azt mondta nem nagyon szokott ennyire izzadni én sem de nem vok az a 2 perces pasi .
    Védő ruha le francia és igy lett végem kérte h szájba ne erre azért figyeltem is miközben a ujjaimmal izgattam a puncit amely szinte dalra fakadt .
    Kaptam finom málna szörpöt köszi ))))

    Ciao bella grazie per questa sera .
  • Elszámolás:

    Elégedettség és Ajánlás: Egy óra lett volna de szerintem nem volt annyi kicsit úgy éreztem h már nem törte magát egy újabb menetért inkább beszelt......fürdés kis pihi érzékeny búcsú
    Popsit kiprobáltam volna de a 25 k felül azt már kicsit erösnek éreztem .
    Ajtóban puszi és remélem meg látlak igy indított útnak a drága .
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam de a cigi és a meg maradt 10 perc abban mit csináljak ???............
Happy Massage