• Kátya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos VTR nincs. Telón lehet Vele egyeztetni aznap, vagy max. 1nappal a randi előtt. Úgy hogy örültem, mikor meghallottam Kátya csilingelő, kedves hangját a kiírt időben. Innen simán ment, másfél óra múlva Nála voltam.
  • Megközelítés:

    BKV-val Móricz felől villamossal 12 perc az ismert Kondorosi lakóparkig. Séta majd a kapuból teló, kód megadása és máris a liftnél vagy. Parkolás szerintem körülményes.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark minden kényelmével, diszkréciójával. Itt senki nem ismer senkit. Lakás több szobás, többen rendelhetnek itt, de Kátyán kívül senkivel nem találkoztam, működik a diszkréció. Kádas, zuhany függönyös fürdési lehetőség. Mosdónál Listerin sok pohárral, száraz kilépő. A szoba hangulatos félhomályában francia ágy, komód cuccoknak, szobainas, masszázs ágy. Kell ennél több?
  • Hirdető külseje:

    A hölgy a fiatalság hamvasságával, üde bájával megdobbantja az erre járó kalandorok szívét, melegség tölti el külső nemi jellegét.Egyszer már írtam Kátyáról és azóta is állítom, Claudia Cardinare ifjúkori szexszimbólumra hasonlít. Szép arca, gyönyörű, gesztenyebarna szeme, piros ajkai mögül elővillan hófehér fogsora. Alakja pazar (nem túlzás). Kemény didkókat élvezet a tenyérbe fogni, karcsú derekát ölelni, feszes popsiját simizni, hosszú combjait végig csókolni, kéjes punciját nyalni.
  • Action:

    Már többször élveztem Kátya kegyeit. Muszáj leírnom ezt az élményt is. Az utóbbi randink nagyon izzadósra sikerült( mindez az én hibám, fáradtan, késő este mentem Kátyához). Ő mindent megpróbált, végül is siker lett(elélveztem). Ahogy a művelt mongol mondja: Ülj vissza a lóra...! :) Kötelező higi után szobába érve türcsit ledobom, Kátya is szabadul tangától, melltartótól.Pucéran állva összesimulunk. Amolyan kis simogatós, puszilgatós volt ez az érzéki összefonódás. Végül olyan vad, ágyrengetős lett a hajrá. Ágyra kerülve kényeztettük egymást. Most valahogy a punci kényeztetésre nem indult be a Drága.Hátamon feküdtem , úgy bólogatott a brén. Annyira nem vagyok oda a fraciáért, de most kipattant az isteni szikra szeretőm ajkán. Álljak ki az ágy mellé Ő pedig hason fekve cumizott.Valami mennyei, finom érzés járta át farkamat és kellékeit. Ahogy Kátya immár élvezettel a francia művelésébe. Gyönyörű barna szemeivel fel_felnézett, kezét alig használva. Lenéztem és látom a fagyott kutyalábat( nagy kutyáét) :) . Gumizzunk! Mondta a gondolatom eltalálva. Míg felrakta Kedvesem a gumit addig élénken járattam ujjam lucskos punijában. Hangoskodó hangján halottam ennek jó vége lesz! Ágyra dől négykézláb Kedvesem, kis segítséggel tövig nyomom felajzott farkam. Huuhhhu nagyon élvezte Szívem , hangereje fokozódott. Merev falloszommal ütemet gyorsítottam mind kettőnk kéjes élvezetére. Végem érezvén gumit épphogy lerántva magvaim popsiján szórtam szét, farkammal pancsolva szív alakú gyönyörén. Közösen letisztítottuk egymást. Még volt időnk, és mivel egylövetű vagyok, egy klassz beszélgetésbe bonyolódtunk alkalmi szeretőmmel. Értelmes , okos csaj. Sokan felszisszenek: beszélgetni? Igen ez is kell, nekem is és úgy láttam Neki is jól esett.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt elszámolás. Az alap átlag alatt van egy kiváló szolgáltatásért. Ha még az extra is hozzá jön az is megéri.
  • Összkép:

    Nagyon jó szexpartner Kátya . Érett nőként gondolkodik a világról fiatal csibe létére.Nehogy mélyebben gondoljak Rá! Volt már ilyen, sosem happy end! Szóval vissza-visszajárok Hozzád Kedves, hogy még jobban összecsiszolódjunk.A többi MT is kiváló partnert talál Kátyában .
Happy Massage