• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Bemapó!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat. Terveim szerint nem megyek külföldre szóval bátran lesz meg időnk pár randira amennyiben te is úgy gondolod. Egy igazi úriembert ismertem meg személyedben akivel nagyon élvezetesen el lehet tölteni az időt. Természetesen mostmár az ágynál is rendelkezésre áll tükör, hogy méginkább figyelhessük egymást ☺️

    Köszönöm, hogy időt szántál a beszámoló megírására.

    Csók: Niki

  • Egyeztetés:

    A megjelenés óta nézegettem Niki hirdetését, de vártam, hogy valaki jelezze, hogy igazak-e az adatok, vagy valami ordas nagy kamu. Érdekes módon egy mese-gyanús beszámoló után szántam rá magam egy látogatásra. VTR-ben érdeklődtem, hogy szabad lesz-e a kiválasztott napon. Pár körben leegyeztettük az időpontot, megkaptam a címet és mehettem is. Most így visszagondolva ő volt az első lány, akivel nem beszéltem telefonon, mielőtt meglátogattam.
  • Megközelítés:

    A közelben lévő nagyforgalmú utakon jó néhány bkk-s lehetőséget is találni, de kivételesen kocsival mentem. A közeli kereskedelmi központ mélygarázsában mindig van hely, és habár a felszínen ingyenes a parkolás, de nincs hely, itt van hely és ráadásul nem is pofátlanul drága. Mivel az első óra parkolás ingyenes, ha rohansz - amit nem ajánlok - akkor itt is meg lehet ingyen úszni. Mivel korábbi nem túl jó élményeim miatt nem vagyok a Corvin negyed rutinos látogatója, Nikinek annak ellenére telefonon kellett segítenie telefonon a bejárat megtalálásában, hogy pontos címet küldött.
  • Helyszín:

    Tipikus kis Corvin negyedes lakásban fogad Niki. Az akciószoba és a fürdő (ezeket láttam) kifogástalan állapotban van, a fürdőben kád, szájvizek, tusfürdők, valamint új fehér frottír törölközők garmadája. A szobában hangulatos színes ledsor van az ággyal szembeni saroklécen. A dzseki az előszobában maradhat, a ruhát a szobában lehet egy székre lepakolni. Az ágy nagy, hevesebb szeretkezés közben kicsit nyikorog.
  • Hirdető külseje:

    Nem sok lánnyal találkoztam, akire fel kellett néznem, de Niki köztük van. Az adatlapja 100 %-ban korrekt, egy nagyon magas, vékony, sportos csoda állt előttem, végtelen hosszúságú lábakkal és hosszú kiengedett hajjal. Számomra még nem túlzó mértékben vannak rajta tetoválások, de még ezek is esztétikusan beleolvadnak az egészséges barnára szolizott bőrébe. (Szerintem tuti kilóg a lába a szolárium ágyból.) Talán csak a cicijeit gondoltam volna a képek alapján leheletnyivel nagyobbnak. Mosolygós karakteres arca van, erős vonásokkal. Sok plusz pontot kapott tőlem, mert beszélgetés közben végig a szemembe nézet. Imádom, ha egy lány ilyen korrektül és nyíltan kommunikál, mert rengeteg félreértést el lehet így kerülni. Mi is azzal kezdtük, hogy tisztáztuk, hogy a kis késésem az én kontómra megy, ami szerintem természetes, ha van utánam már bejelentkezett látogató. (Sajnos volt.)
  • Action:

    Az előszobában való találkozásunktól kezdve nem tudtam levenni róla a szemem. Végig gyönyörködtem a hihetetlenül hosszú lábaiban és falat popsijában, ahogy bevezetett a szobába. Nekivetkőzés és zuhanyozás után már a meztelen Nikit találtam az ágy mellett. Az ajtónál van egy álló tükör, az előtt kezdtünk ölelkezni és pusziszkodni, simogatni és megmarkolni a popsiját kényeztetni a mellbimbóit. Niki sem szemérmeskedik, rámarkolt az éledező farkamra és finoman gyurmázni kezdte, jelentős vérbőséget okozva a célba vett területen. Bár jó volt a tükörben nézegetni a kis bemelegítést, az ágyra kalauzoltam és ott folytattuk az ismerkedést. Egyszer csak finoman a hátamra tolt Niki és a szájába vette a kezdeményezést. Igen finom furulyaszólót élvezhettem, de az utolsó taktusok előtt megállítottam az előadást, és helyet cseréltünk. Csókolgattam a melleit, amelyek keményedő bimbókkal jutalmaztak meg. Utána hosszú út volt leérni a puncijához, de mindenképpen megérte. Itt is jutalmat kaptam a megduzzadó méretes csikló és kellemes nedvesedés formájában. Ujjazva kényeztettem a nyelvemmel Nikit, remélem, hogy az orgazmusig. Ez utóbbi jelei után jöhetett a védelmező kaucsuk, aminek a felhelyezését követően Niki se szó, se beszéd beleült a farkamba és végigvette a lovaglás minden fajtáját. Addig ütköztettük a szeméremcsontokat, amíg Niki az élvezetbe nem lovagolta magát. Kis szussz után Niki a hátulról behatolást javasolt, de én inkább továbbra is látni szerettem volna az arcát és a melleit, ezért helyet cseréltünk és a lábai közé térdeltem. (Ez ilyen hátonfekvős nap volt, úgy látszik.) Így hatoltam be, közben a térdhajlatait fogtam és élveztem, ahogy a mellei a dugás ütemére mozognak. Majd a lábaival a nyakamban folytattam az isteni, ki-be játékot. Az elélvezés előtt kiszálltam és Niki mellettem feküdve, csókolózva, ügyes csuklómozdulatokkal juttatott el a Nirvánába. Kicsit dumálgattunk még, aztán a szokásos koreográfia alapján zuhanyzás után elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden pontosan bent van. Nagyon korrekt csomagárat kaptam Nikitől, amit utólag tettem le valamelyik bútordarabra.
  • Összkép:

    Köszönöm a Covid-nak, hogy remek lányok, köztük kiemelkedően Niki, hazatértek és - még ha csak átmeneti ideig is - de az itthoni makktársakat boldogítják. Remélem olyan pozitív lesz a lányok véleménye rólunk, hogy akkor is maradnak, ha már újra várja őket a Nyugat, vagy a Közel-Kelet. Niki kivételes adottságokkal rendelkező, kedves és korrekt szexpartner, lehet, hogy még a Corvin negyedet is megszeretteti velem :-)
Happy Massage