• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Fantasztikus volt veled 🥰❤️
    Köszönöm szépen , izgatottan várom a következő alkalmat ❤️

  • Egyeztetés:

    Eleinte hívtam 2 szer de miután nem vette fel így gondoltam próbálkozok a VTRel. Így ezt 1-2 órán belül elfogadta. Nyilván latjuk egy ilyen cukki lány el van foglalva. Kedvesen válaszolt es egyeztünk egy kettőnknek megfelelő idöpontott.
  • Megközelítés:

    Ferenciek terre. Ezt mindenki tudja, hol van es parkolási szempontból milyen. Most covid alatt meg volt szerencsém elég gyorsan. Most nem fizetős de ki tudja a Führer hogy dönt mikor. BKV? Ferenciek terre. Itt kel meg mondjak valamit?
  • Helyszín:

    Azon a környéken a házak mindegyike mar túl lepte a 100evet. De elég jól vannak ápolva. Ez is belülről is. Lakás is rendben volt. Szoba rendezet tiszta, agy jó, kicsit nyikorog, de ha mar akcióban vagy akkor mar nem zavar. Tusolóban ami épp szükséges megtálalható. De a melegviz csak kősön érkezik meg.
  • Hirdető külseje:

    Abszolút a képeknek megfelelő nagyon cukki kis édes lány. Kábé úgy mind a fiatal aranyos kolleganőd akit mindig meg akartál kapni. Szép aranyos minden, nőies, vonzó, szép bőre. +1 extra
  • Action:

    Mar alig vettem le ruhaimat mar rögtön elöltem ált es csókolózni kezdünk. Nem csak puszilgatunk, hanem nyelves édes izgató csókok voltak. Nem is volt semmi rajta mar levetkőzött míg tuscholtam. Így mindenhol kezeim simogattak ahol értem. Egyik markolászta a fenekét a másik megtálalta a barlangot. Szépen felfedeztem es próbáltam felhúzni öt is míg csókolóztunk es ö is kezével megtálalta az sds furot. Továbbiakban leült az agyra es kényeztetni kezdet engem. Szépen lassan érzékenyen kitartóan csinálta. Jó a technika. Lelkesen kitartóan csinálta ö is elvezte. Mondta is hogy szereti csinálni. Hat akkor lefeküdtem az agyra es hagytam hogy csinálja. Na de nem túl sokat mivel a csúcs meg nem jött meg. Ehhez kertem hogy lovagoljon meg. Na most tudni kell hogy elég szűk a kislány. Nem rögtön csúszott be. Próbáltuk es sikerült. Nagyon jól szorított benne valami. Így vigyázni kell hogy ne rögtön tölteni meg a VVt. Itt jön az a téma hogy jobb lenne ha a nagyobb méretű MT itt nem járnak mert ez neki fájhat.
    Hátulról ugyan ez a kép. Szűk a bejárata es próbálkozni kell míg beereszt. Lelkesen segített ebben. Vegülis a hasára fektettem es toltam neki míg jött aminek kelleni hogy jöjjön.
    Második menet lehetőség is van.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt. VTRen egyeztettünk igy ö is tudta hogy mire számíthat. Nem is volt szó erről. Mind ha csajomnál voltam es nincs ez a dolog. A végen mar en kellet felhozzam ezt a támat. Aki itt tud olvasni az megtalálja a merteket ehhez.
  • Összkép:

    Most ide mit írjak? Mar most törzsvendége vagyok. Lehet itt vendégről beszelni? Vagy inkább tikos csajodról? Te dötöd…….
Happy Massage