• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Whismaster!

    Nagyon szépen köszönöm ezt a kellemes beszámolót. A dicséretek nagyon jól estek. Sajnos a kiléted nem derült ki számomra ám egy-két dolgot szeretnék pontosítani. A NFVSZ nálam nem opció mégpedig azért, mert megmondom őszintén vannak dolgok amiktől rosszul leszek és ez pont az. Így ilyen nem fordulhatott elő. Kérlek ha újra megszeretnél látogatni jelezd felém, hogy te írtad a beszámolót, hogy megtudjuk beszélni ezt a félreértést.

    Csók: Niki

  • Egyeztetés:

    Csilingelő hang vette fel a telefont , részletesen tájékoztatott mindenről .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , és még parkolóhelyet is könnyen találtam , Egyébként tömegközlekedéssel is jól megközelíthető .
  • Helyszín:

    Új építésű ház . Lakás teljesen rendben van .
  • Hirdető külseje:

    Álom Nő , tappancstól a csipőig úgy 120 cm , " 240 cm terápiás boldogság " . Meglátod és véged van , olyan gyönyörű pofi amit a magazinok címoldalán is csak ritkán látni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Action:

    Beléptem, vetkőztem, fürödtem, majd ki és az ágyon ülve néztem ahogy lefejti magáról a fekete body-t. aztán elém lépett, simogatott, és úgy lesmárolt hogy majdnem a tarkómon jött ki a nyelve. Nem tudom hogy mindenkivel így bánik-e, vagy csak én voltam ennyire szimpi, de én majdnem ott helyben beleszerettem. Jártam már egy-két lánynál, de így nem csókolt egyik sem. Aztán megkért hogy feküdjek hanyatt, és indult is a derby. Olyan franciát kaptam amit szintén nehéz szavakba önteni. Csak azt érzed hogy elképesztő, nem tudsz megszólalni, látod hogy a kezét is használja, de nem érzed, és nem érted mi történik, csak egyszerűen fellegekben vagy. Néha-néha rábukik tövig (nálam azért nem koppanásig, az keveseknek sikerült eddig), és lassan kiengedi, majd nagyon köp, aztán zacsinyali, és közben végig a kezében vagy, de azt hiszed hogy az is a szája. Ilyen jó kezű csajjal még nem volt dolgom. Aztán tövétől a hegyéig megnyálazza, és újra bekapja. Gondolkodni sem nagyon tudtam hogy mit is akarok igazán tőle, de azt tudtam hogy biztos nem bírom ki hogy ne élvezzek el ott helyben. Megkérdeztem hogy szóljak vagy csak engedjem el, egy pillanatra kivette, és mosolyogva azt mondta hogy csak élvezzek. Meg is tettem. Azt hittem hogy ott helyben kiszáradok akkorát lőttem. Amennyire észrevettem lehet hogy le is szalad egy kicsi a torkán. Aztán pihi és beszélgetés az élet nagy dolgairól ahogy ilyenkor szokás. Ha nemsokára már nem éritek el a hölgyet, az azt jelenti hogy elraboltam és egy gyönyörű lakatlan csendes óceáni szigetre vittem ahol csak ketten vagyunk! :-) Utána lassan én fektettem ő hanyatt és kezdtem kényeztetni a legjobb tudásom szerint, hosszasan, de jelezte hogy most neki ez nem fog menni, pedig nagyon jól csinálom. Úgyhogy maradt az a verzió hogy Ő repít a mennyországba engem újra. Én ritkán bírok kettő menetet, nem vagyok egy gyorstüzelő, de itt nem volt kérdés hogy másodszor is teleélvezem-e a száját. Remegő lábakkal (még az is lehet hogy hangosan élveztem, pedig csendes vagyok az ágyban) spricceltem egy újabb adagot abba a csodás torokba.
  • Elszámolás:

    Ha jól tudom most ez a pesti átlag, de a hölgy teljesítménye átlagon felüli. Bőven megérte, az érték arány leírhatatlan!
  • Összkép:

    Bár szeretem a változatosságot nők terén, az együttlét alatt még az is megfordult a fejemben hogy megtaláltam a tökéleteset, és máshoz ezentúl nem is megyek, és azt hiszem ez mindent el is mondd.
Happy Massage