• Kátya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kellett pár próbálkozás, de végül sikerrel jártam. Nagyon kedves volt, megbeszéltük a lehetőségeket és árakat, és egyeztettünk is egy másfél órás randit fél óra múlvára.
  • Megközelítés:

    Jól ismert lakópark a Kondorosi útnál, jár arra villamos meg asszem busz is. Parkolni közvetlenül a ház előtt nem egyszerű, de pár perc sétára van egy Reál, ahol úgy láttam, ingyen lehet parkolni.
    A bejutás nem volt zökkenőmentes, mert elsőre nem vette fel, majd pár perc türelmet kért, így a megbeszélt időpont után kb 10 perccel érkeztem meg a lakásba.
  • Helyszín:

    Szép, rendezett újépítésű lakás, Kátya szobája a bejárattal szemben van. Szép tágas, van benne egy kellően nagy ágy, és szobainas is a ruháknak. Van egy hosszú és nem túl magas komód is, ami így utólag belegondolva pont jó magasságban lehet ahhoz, hogy a ruhája helyett Kátyát rakja fel rá az ember. Na majd legközelebb ellenőrzöm :)
    A fürdőszoba is tágas, káddal ellátva, tusfürdőből is van választék.
    A hirdetéssel ellentétben nem egyedül dolgozik a lakásban, de ennek csak annyi nyoma volt, hogy mielőtt a szobából kiléptem volna, mindig ellenőrizte, hogy szabad-e a levegő. Ha volt is ott épp makktárs, nem hallottam.
  • Hirdető külseje:

    Kátya egy combfix-harisnyakötő-bugyi-melltartó összeállításban fogadott, és egyből tudtam, hogy jó helyen járok. A róla fent lévő képek nem retusáltak, és a valóságot adják vissza: magas, vékony lány nagyon formás popsival, amiről alig tudtam levenni a kezem. Arca nagyon szép és kedves, biztos nem ér senkit sem csalódás az arckitakarás miatt. Keblei nagyobbak, mint amire számítottam a képek alapján, és szép formásak, játékra hívogatják az ember fiát.
  • Action:

    Miután megérkeztem, vízzel kínált, amit köszönettel elfogadtam. Némi beszélgetésen után elmentem zuhanyozni, majd miután visszaértem,Kátya gyorsan megszabadult a bugyitól és a melltartótól, helyeslésem és éhes pillantásaim közepette. Megkérdezte, hogy csókolozunk, amire én vevő voltam - jóhogy - , az eredmény azonban inkább szájrapuszi volt. Ez van, ha minden lány ránézésre menthetetlenül belém zúgna, nem innen keresnék dugópajtit :) Ezzel együtt egy nagyon közvetlen lányt ismertem meg Kátya személyében. Leheveredtünk az ágyra, elindultam felfedezőútra a gazellatestén. A cicik kicsit érzékenyek, de azért örömmel fogadták ténykedésemet. Lejjebb már kevésbé érzékeny, nyalakodásomat jól fogadta. Idővel átfordultunk 69-be, remek látvány tárult a szemem elé, miközben Kátya igen ügyes fuvolaszólamokba kezdett. Volt benne változatosság, időnként csak a végével játszott, néha mélyebben bevette. Idővel kértem, hogy kicsit álljunk le, különben gyorsan vége lesz a dalnak. Ekkor az ágyon négykézláb ereszkedett, én pedig elkezdett a popsiját és punciját nyalni, utóbbiba az ujjaim is betévedtek kicsit. Amikor már kicsit lehiggadtam, kértem egy gumit, majd az ágy mellett állva, hátulról hatoltam be a továbbra is négykézláb álló Kátyába. A formás popsi hatása nem múlt el, hatalmasat élveztem.
    Miután letisztogattam magam, elmentem felfrissülni a zuhany alá, majd visszatérve az ágyra heveredtem Kátya mellé. Jót beszélgettünk, sok közös témát találtunk. Közben nem tudtam távol tartani a kezemet Kátya idomaitól, így felvetette a második felvonás ötletét, amit újfent örömmel fogadtam. Kérésemre a hasára fordult, és kicsit megmasszíroztam, amit persze elég hamar a kezem helyett a nyelvemmel végeztem. Ismét jött némi francia és 69, de a tizedes bemondta az unalmast, és Kátya igen kitartó próbálkozása ellenére sem lettem harcképes. Nem rajta múlt, elég fáradt voltam, ráadásul a randi előtt kaptam egy rossz hírt is. Végül közöltem Kátyával, hogy úgy tűnik, ma esélytelen egy második menet, így inkább lezuhanyoztam és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az aszalra, amikor kiment vízért, nem esett róla szó. Picivel a mostani átlag alatt vannak, extrával (NFVSZ + lenyelés) már minimálisan fölötte.
  • Összkép:

    Kátya személyében egy nagyon helyes és kedves lányt ismertem meg, élmény volt a vele töltött másfél óra. Az ár-érték arány bőven megéri, nem rajta múlott, hogy a második durranás elmaradt.
Happy Massage