• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kezemben a GSM, ágyban fekszem meztelen... A legjobb aznap hívni, amikor tud az ember menni, különben könnyen letiltás járhat félreérthető, vagy nyomulós SMS-ekért. Korábban nagyon nehezen volt elérhető, de idén nagyon könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Jössz le a budai "hegyekből"-völgyekből a tehén keresztnevű utakon, melynek folytatása a villamosra tükrözve a célállomás. Viszont a pandémia miatt nagyon messze tudtam csak leparkolni. Szerencsére visszataláltam majdnem a 4-es, 6-os villamosig, illetve az utóbbi szám feléig.
  • Helyszín:

    Minden fullos, mint a Bella. Egyedül a WC-deszka jért le a helyéről. Előbb-utóbb csak odatalál egy önjelölt szerelő/szerető, aki meghúzza (a csavarokat (is:)). Többen rendelnek, mert az érkezésem és a távozásom között változott az előszobában a ffi cipők száma és márkája. A nagy belmagasság miatt picit fáztam.
  • Hirdető külseje:

    Ciao Bella! Csajos a Bella. Fullos a Bella. Fantasztikusan szép a Bella. Lapos has, szép, kerek idomok, mosolygós, gyönyörű arc. Elfogadnám otthonra. Barnított bőr (szoli). Magassarkúban fogadott és csipkés szettben. Szerencsére működött köztünk a kémia: csók, kölcsönösség, stb.
  • Masszázs:

    Tatamin történt, én hason, ő felettem/mellettem/szemben. Sajnos valaki pont ott tapizta össze a fal melletti tükröt, hogy homályosan láttam benne a legfontosabb részen a gyönyörű nőt. Jó technikával masszíroz, el tudnám órákon át viselni. Mindenben más Bella, mint a többi lány/nő. Közepesen erősen gyúr, de jó érzés, hogy jól fog. Majdnem a jófogáson éreztem magam. Nem fogaz, de ezt majd a következő fejezetben.
  • Kényeztetés:

    Volt itt minden, zacsi kényeztetés, NFVSZ (kiv: lenyelés), vákuumozás. Ejakuláció után hagyott lenyugodni és csak utána ment az utódoktől megszabadulni. Masszázs előtt/után/helyett lehet és szabad is kényeztetni őt is. Nagyon finom, selymes a dagadója, megfelelő érintésekre, nyelvcsapásokra orgazmussal és hálával reagál. Szépen megköszönte, mert ő egy jól nevelt milf. Utána hálából megint kényeztetett.
  • Elszámolás:

    Tudtommal nincsenek extrák, amik fel vannak tüntetve, vagy elmond, minden van rövidebb, közepes és hosszú idő intervallum alatt is, csak az ejakulációk száma korlátozott, ill. nő egyenesen arányosan.
  • Összkép:

    Nagyon megérte azt az egy darab kerek papírt, mely eleje görbült, mint a nem a leghülyébb diák érdemjegye. Egyetlen egy hibája van csak, hogy nem velem él. Na jó egy konkrétabb: csiklandós a mellbimbója, az udvara már nem. MIndenkinek ajánlom, csak érje el, mert az év bizonyos idejében nem itthon "rendel". Arrivederci Bella!
Happy Massage