• Glória

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette. Kedvesen üdvözölt. Rövid telefon csevegésünk vidám, közvetlen volt és a másnapi időpont egyeztetésére fókuszált.
  • Megközelítés:

    Romkocsma negyed, a Blaha pár sarok. Most parkolni is lehetett. A cím teljesen egyértelmű, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Modern építésű társasház ikszedik emelete, lift van. Bejutás szokásos A liftből kilépve az ajtó szemben. A lakás nagyon igényes, és tiszta. A fürdő nagyon korrekt, minden van és minden nagyon praktikus is. Puha törcsi, tusfürdő választék, száraz kilépő a kád előtt, szájápoláshoz is minden. A masszázs ágyon történik, de ez nem ad semmilyen félreértésre, kombinálásra okot.
  • Hirdető külseje:

    Sokkal jobb mint a fotókon. Csupa kedvesség, incselkedős mosoly a hölgy. Nekem nagyon bejött, hogy nem fehérneműben fogadott, hanem egy hosszú fekete ruciban, ami alatt semmi nem volt (mint az később kiderült). Mindent pont úgy mutat, sejtet, ahogy az neki a legelőnyösebb.
  • Masszázs:

    Érkezés után a megbeszélt ajándékot a szekrénykére helyeztem és többet nem esett szó róla, végig ott is maradt. Gyors zuhi után kellemes, ismerkedős masszázst beszéltünk meg, ami nekem remekül oldotta az elmúlt hetek munkahelyi stresszét. Masszázsa nem erős, de nagyon érzékien símogatós, be-benyúlkálós, végig vidám csevegés kísérte. Bármiről lehet vele értelmesen dumcsizni.
    Fordulás után a cirógatás apró csókocskákkal folytatódott fentről lefelé haladva, a mellbimbóimnál elidőzve, lentre a zacsi nyalogatásával megérkezve. Glória szeme is gyönyörű, a szemkontaktus vele a kényeztetés alatt igéző. Az ikrek meseszép-érettek, gyönyörű bimbókkal, akiket kényeztetni, kézzel, ajakkal egyaránt csodás élmény és a finom érintéseket hetyke ágaskodással díjazzák.
  • Kényeztetés:

    Végső kezelésemet oldalról kezdte, közelítette, ami elérhetővé tette popsijának, az ikreknek további símogatását. Ismerkedős első alkalommal nem szoktam élni az orális kényeztetés lehetőségével és nem csalódtam Glória lelkesedésében és kézimunkájában sem. Nem sokéves profi tapasztalatával, de nem is a heti kezdők rutintalanságával nagyon érzékien, sűrű szemkontaktussal kísérve többször a végsőkig elvitt, hogy aztán még még húzza, nyújtsa az élvezetet, nem sietett kivégezni. Végül kértem kegyelmezzen, engedje szabadjára örömömet és régen nem lévén hasonló élvezetben részem nagyot durrantam.
    Letisztogatás után sem siettette a randi végét, összebújtunk, beszélgettünk. Én a formás popsit, lábait simogattam, ő pedig bújt, ölelt és puszilgatott. Majd léptem zuhizni. Legközelebb talán rákérdezek a közös levezető tisztálkodásra.
  • Elszámolás:

    Korrekt, aszem pesti átlag, vagy kicsivel talán alatta. Előre szekrénykére, végig ott is maradt
  • Összkép:

    Aki igazi NŐként kezeli Glóriát, úgy közeledik hozzá az nem csalódik és biztosan a mennyben jár.
Happy Massage