• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves TiborX!Köszönöm szépen a szép szavakat.Nagyon örülök,hogy volt hozzád szerencsém és remélem lesz alkalmunk megismételni..Sok puszi
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk az előző napon. Korábban már beszéltem vele, most csak a kolléganőjét értem el, de szerencsére nála is tudtam időpontot fixálni Jázminhoz.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megközelíthető, a parkolás fizetős, de sikerült a közelben helyet találnom. A metró sincs messze.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, a szobában hangulatvilágítás. Fürdéshez előtte és utána is tiszta törölközőt kaptam. A fürdőszobában van választék tusfürdőből és szájvíz is van.
  • Hirdető külseje:

    Jázmin egy a képein is látható fantasztikusan szexi harisnyás body-ban fogadott. Nagyon jól állt rajta, alig bírtam levenni róla a szemem. Karcsú alak, gömbölyű és kemény popsi, gyönyörű formás mellek. Tesz is azért hogy ennyire jó alakja legyen és ez látszik is. Hosszú haja kiemelte szép arcvonásait. Nagyon kedves volt végig, úgy éreztem sikerült egymásra hangolódnunk.
  • Masszázs:

    Fürdés után kaptam egy pohár vizet, majd masszázzsal kezdtünk a tatamin. Jázmin megszabadult a ruháitól, majd a lábamtól indulva masszírozni kezdett, lassan haladt feljebb. Közben kicsit beszélgettünk. A matrac melletti tükörben gyönyörködhettem csodálatos alakjában. A masszázs számomra tökéletes, lazító jellegű volt, pont ilyenre vágytam. A hátmasszázshoz a fenekemre ült, majd amikor ezzel is végzett, javasolta hogy most én masszírozzam meg. Nem kellett kétszer kérnie. Most ő feküdt hasra a tatamin, és én bő olajjal masszíroztam a hátát, popsiját és combjait. Hát az a popsi, az olyan mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Egyszerűen tökéletes! Egyre sűrűbben masszíroztam a hívogató félgömböket és a belső combokat. Megdícsért, hogy jól masszírozok.
  • Kényeztetés:

    Kezem néha az intimebb tájak felé is elkalandozott, majd kis puszikat kapott popsijára és a belső combokra. Kezdett nagyon izgalmassá válni a helyzet, így fordulásra kértem. Lábai között térdelve először a melleket masszíroztam meg bő olajjal, majd lejjeb haladva a combokat és a combhajlatot. Aztán nyelvemmel is felfedező útra indultam, lassan közelítve a cél felé. Kapott a hasa, majd a combok is kis kényeztetést, majd megérkeztem a vénuszdombhoz. Lábait ekkor felhúzta, így jobban hozzáfértem. Először csak köröztem körülötte, majd egyre célirányosabban haladtam nyelvemmel. Láthatóan ő is egyre jobban élvezte, aztán kicsit gyorsult a nyelvmozgásom, egyre kevesebbet kalandoztam el, majd már csak a csiklót kényeztettem és ő hamarosan felért a csúcsra. Hálásan mosolygott és megdícsért. Ezután helyet cseréltünk és ő vett kezelésbe. Először kis simogatásokkal indított, majd kézbe vette amit kellett. Kis kézi kedveskedés után beolajozta magát és elkezdett csúszkálni rajtam. Először szemből csúszkált, miközben a szerszám közénk szorult, majd megfordult és nekem háttal csúszkált tovább. Hát az a látvány örjítő volt. Közben boldogan simogattam olajtól csillogó popsiját, és a puncit is. Mikor kiélveztük a helyzetet, mellém térdelt és ajkaival kezdett kényeztetni. Lágyan, finoman, a lehető legizgatóbb módon, de közben kezével is besegített. Én közben simogathattam, mindent kényelmesen elértem. Hosszasan kényeztetett így, majd pózt váltott és a lábaim között szemből izgatott tovább ajkaival. Kezével közben hol a zacsit izgatta, hol még lejjebb kalandozott. Néha nagyon pici szünetet tartott, akkor csak kézzel izgatott tovább. Kitartóan ügyeskedett, aminek meg is lett az eredménye, nagyot robbantam a kezei közé. Ahogy végeztünk, éppen lejárt az időnk is, de egy gyors fürdés még belefért.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam át a virágcsokrot, annyi volt amennyit megbeszéltünk. Extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Jázminnal. Fiatal, gyönyörű lány, bomba jó popsival és tökéletes alakkal. Kedves, értelmes, okos, jó társaság, az erotika pedig a vérében van.
Happy Massage