• Maja

  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Nagyon szépen köszönöm!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Hosszú, kényszerű kihagyás után új élményre vágytam. Kedvenceim közül már ki volt szemelve egy lány, de amikor megláttam a listámon még nem szereplő Maja hirdetését, arcképes fotóit, rögtön végem lett. Végigolvastam beszámolóit és eldöntöttem, hogy ő lesz az, akit visszatérésként először meglátogatok. Írtam neki üzeneteket, röviden válaszolt rájuk. A hétvégén viszont átmenetileg nem volt elérhető az oldala. Mivel saját maga kezeli a hirdetését és már kapcsolatban voltunk, megírta, hogy ezúttal a hét második felében lesz elérhető. Erre készültem fel és foglaltam másfél órás időpontot délutánra, melyet visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    A címet a VTR egyeztetéskor megkaptam. Egyértelmű hogy hová kell menni. A Béke tértől 5 perces sétával elérhető a lakás.
  • Helyszín:

    Megfordultam már abban az új építésű háztömbben, igen kellemes (de sajnos megismételhetetlen) emlékek kötődnek hozzá. Pár perccel az időpontom előtt érkeztem. Kivártam, pont akkorra lett tiszta a terep a bejáratnál a diszkrét bejutáshoz. Felhívtam Majat. Akkor hallottam először a hangját. Megadta az ajtajáig vezető útmutatást. A lépcsőházi ajtón túl két lift van, a bal oldalit kell használni. A megadott emeleten már könnyen megtaláltam a résnyire nyitott ajtót.
    A lakást többen használják, minden lánynak saját szobája van. Majaé egy félszobányi méretű, de kényelmesen el lehet férni benne. A masszázsra, hancúrozásra tatami szolgál. Mellette tükör található a látvány fokozására. A fürdő kádas, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel, tehát teljesen rendben van az is.
  • Hirdető külseje:

    Maja nem mert kikukkantani a folyosóra, de ennek komoly oka volt: csábos, szexi alsóneműben várt rám. :-) Nem beszéltük meg, hogy miben fogadjon, de jól eltalálta. Nála nincs zsákbamacska, hiszen fotóin mindent megmutat! A valóság persze ezt felülmúlja, hiszen meg is lehet érinteni. :-) Annyi különbséget azért megemlítenék, hogy nem volt így kisminkelve, haja pedig nem kiengedve, hanem a praktikum kedvéértkét tincsbe összefogva volt. Az elbűvölő mosolya az első pillanattól kezdve végigkísérte találkozónkat.
    Kézfogással és puszival üdvözölt, majd előttem tipegve bevezetett a szobájába. Én persze mágnesként vonzódtam a formás popsi után... A szobában elsőként átnyújtottam neki kedvenc édességét, amelynek láthatóan nagyon örült.
  • Action:

    Rövid, ismerkedő beszélgetés után lezuhanyoztam. Utána nagyjából megbeszéltük a programot. Mivel én a masszázst is kedvelem, javasoltam kezdjünk azzal. Majan ekkor még rajta volt a szexi fogadócucca, melytől gyorsan megszabadult, nehogy olajos legyen. Én meg csak bámultam a meztelen, felettébb kívánatos testét. Hasra kellett volna feküdnöm, amíg az nem ütközik akadályba, de nem tudtam megállni, hogy ne öleljem meg és üdvözöljem csókokkal a cickóit. Ezután magamnak parancsoltam hasra fekvést. Hölgyem a bokámhoz helyezkedett, olajat csurgatott rám és közepes erősséggel, gyúró mozdulatokkal kezdte a lábszáramnál a masszázst. Kérésemre ezt csak röviden, frissítő jelleggel tette, majd a hátammal folytatta. Kellemes volt amit csinált, közben pedig beszélgettünk.
    Majd egyszer csak elcsendesedett, masszírozó mozdulatai érzéki cirógatásra változtak. Ujjaival a fenekemen kezdett játszani és egyre lejjebb ment. A gátamat és a golyóimat izgatta lehelet finoman. Rendkívül jól esett, mert elég régen volt ilyenben részem. Kicsit megemeltem magam, hogy az éledező hímtagomhoz is hozzá férhessen. Kihasználta, így egyre nehézkesebbé vált a hason fekvés. Feltette a már várt kérdést: "Megfordulsz?" Nem kellett elismételnie. Hölgyem ekkor egy flakont vett elő, bekrémezte magát és engem is citromos illatú krémmel. Átfutott az agyamon, hogy lesz így oda-vissza nyalakodás? De nem volt lehetőségem ezen töprengeni, mert négykézláb, popsival a tükör felé helyezkedett és a szerszámommal a cicijein kezdte szétkenni a krémet. Nosza én sem maradtam tétlen, kezeimmel ott simogattam őt, ahol értem.
    Hamarosan felegyenesedett és a kezével folytatta izgatásomat. A hosszú kihagyás sajnos nem volt rám jó hatással, éreztem, hogy ebből idő előtti robbanás lehet, ha ezt így csinálja tovább. De hiába kértem, nem eresztett, csak nevetett rajtam és élvezte, hogy lingamos mozdulatai milyen hatással vannak rám. Végül könyörögnöm kellett, hogy kegyelmezzen nekem! :-)
    Hogy időt nyerjek, javasoltam, cseréljünk helyet és én fogom őt kényeztetni. Nem volt ellenére az ötlet. Simogatni kezdtem, aztán az arcához hajoltam és szájon pusziltam. Pár pillanat múlva már csókolóztunk. Egy perc múlva muszáj volt otthagynom ezt az érzéki szájat és lefelé indultam. Elidőztem a hetyke ciciknél. A citromos krém sajnos kissé rontott a bőre ízén, így tovább álltam a puncihoz. Oda szerencsére nem jutott krém. Érzékien kezdtem a nyelvemmel kényeztetni, melyre jól reagált. Lecsukta a szemeit, de még azután is mosolygott! A kezeink összefonódtak, átadta magát az élvezeteknek. Nem kellett sokat nyalakodnom, hogy elélvezzen. Megköszönte, mert a héten ez volt a kezdő napja és jó ideje nem volt orgazmusa. Mivel nagyon szeretek kényeztetni, nekem ez külön öröm volt.
    Én közben semmit sem vesztettem keménységemből, így csókok mellett jelzésként a hímtagommal bökdöstem a Maja punciját. "Bontasz gumit?" - szólt a kérdés. Naná! Felgörgettem és készen álltam a rég nélkülözött aktusra. Hölgyem figyelmeztetett, hogy legyek óvatos, mert szűk hüvelye van. Ellenőrzésként bedugtam az egyik ujjam, simán befért, tudtam nem lesz gond. :-) Persze nem rontottam ajtóstól a házba, ő háton, én oldalt fekve helyezkedtünk és így illesztettem a puncijához a szerszámomat. Lassú mozdulatokkal haladtam egyre beljebb. Hamar megszokta a méretemet, így misszionáriusra váltottam. Széthúzta a lábait, hogy mélyebbre juthassak benne. Közben mosolyogva néztük egymást, néha csókolóztunk is. Felettébb jó volt ez így, de Maja pózcserét kért. Négykézláb fordult kérésemre, mert a popsiját még alig tudtam szemre vételezni. Puncijához illesztettem kemény dákómat és ráhúztam a feszes popsiját. Őrülten izgató volt az aktus így is. Néztem őt a tükörben is, látszott, hallatszott, hogy neki sem közömbös, amit csinálunk.
    Az érzések, hangok és a szituáció folyamatosan vitt a csúcs felé, mígnem egy nagyot élveztem a gumiba. Nem lankadtam le, így még egy ideig le tudtam vezetni orgazmusomat. Utána szétcsatlakoztunk, megtörölgettük magunkat. Visszavágót ígértem ezért Majanak. Szabadkozott eleinte, hogy neki elég egy orgazmus is, de aztán mégis elfeküdt a matracon. Érzékien simogatni kezdtem a felsőtestét, majd az ágyékát. Jól fogadta, így idővel a számmal kényeztettem tovább. Megjött egy idő után a hangja, a finom remegések, de aztán egy ponton elakadtunk. Félbehagyni, kérdésekkel megzavarni itt már nem akartam, ezért óvatosan a mutatóujjammal besegítettem a G-pontján. No ez telitalálat volt, mert egyre hangosabb, a puncija pedig egyre nedvesebb lett, mígnem kb, negyed órányi kényeztetés árán ismét elélvezett. Levezetésként finoman még nyaltam tovább, betakarítva a puncinektárt, de ezúttal ő kért kegyelmet. :-) Miután magához tért, megerősítette, hogy jól éreztem, mert tényleg nagyobbat élvezett, mint elsőre.
    Hölgyem ekkor nézte meg az órát és ahogy sejtettem, másfél órányi időm igencsak fogytán volt. Már csak egy zuhanyzásra volt lehetőségem, ahová kérésemre velem tartott. Utána öltözés, búcsúpuszi és immár új élményekkel feltöltődve irány a város forgataga.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból ez is megtudható. A helyszínen szóba sem került, a találkozó végén hagytam ott a komódon.
  • Összkép:

    Visszatérőként egy nem régen visszatért lányt választottam és nem bántam meg ezt a hirtelen döntésemet. Olyanra sikerült vele a találkozó, amilyennek előzetesen elképzeltem. Részem lehetett egy kellemes masszázsban, utána egy még kellemesebb aktusban, Maja két orgazmusával megfűszerezve. Történt mindez egy fiatal, modell szépségű lány kedves társaságában. Aki ráadásul megfelelő partnerrel aktív részese az eseményeknek, át tudja magát adni az élményeknek. Olyan érzésem volt, mintha egy barátnőmnél lennék. Részemről szeretnék majd visszatérni hozzá.
Happy Massage