• Lina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dolgaimat hamarabb rendeztem mint gondoltam így maradt egy kis szabad időm, gondoltam, hogy random felhívok lányokat és aki elsőre felveszi és szimpatikus annál a hölgynél teszem tiszteletemet. Lina volt az első aki felvette. Rendkívül megnyerő volt a stílusa sokkal érettebb kommunikációja volt felém , mint amit az adatlapon feltüntetett kornál várna az ember. Pont a nekem ideális időpontban mentek , hozzá, de utána szabad volt a délutánja. Abba maradtunk, ha tudom még hívom. Gyorsan elrendeztem a következő ügyemet és gondoltam egyet, hátha az előttem lévő makktárs csak fél órára ment akkor még nekem is bele fog férni egy találka az időmbe. Szerencsém volt így történt ahogy gondoltam. Lina megint felvette a telefont és rövid nagyon rövid időn belül ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    Récsei center mellett elhelyezkedő terebélyes három utcát körbeérő háztömb. Minden eszközzel jól megközelíthető, most meglepően még a bevásárló centrumon kívül is volt parkoló ami még egy darabig ingyenes.
  • Helyszín:

    Rég jártam itt, de maga az épületegyüttes szinte minden lépcsőházában megtalálhatóak hirdetők. A megadott cím és lakásban már többször jártam évekkel ezelőtt és jó emlékek fűztek ide, tehát bizakodva léptem be a házba, hogy most is szép emlékekkel fogok távozni. a lakás továbbra sem lelakott, tartja az évekkel ezelőtti színvonalát. A tisztálkodó eszközök is még mindig szép számmal megtalálhatóak, a fürdő mint mindig csont száraz így nincs futószalag effektus érzés. A tisztaság is korrekt. A falon lévő tükör továbbra is nagyszerű mozizást tesz lehetővé.
  • Hirdető külseje:

    Mint a képeken, semmi retus, semmi vékonyítás. Lina erősebb testalkatú lány elsődlegesen deréktől lefelé, de arányos. Ő igazi na nem szomszéd lány típus, hanem a szomszéd asszony típusú hölgy. Van mit fogni rajta. Rendes kebel halommal megáldotta a természet. Igazi jó értelembe vett "falusi menyecske" erős húsos, de nem löttyedt, hanem feszes erőt sugárzó nő. Arca karakteres erőteljesen a kék szeme határozza meg annak látványát. Németország egy területén, határozottan ilyen karakterűek a nők, meg is kérdeztem, hogy hova való, mert nem csodálkoztam volna ha mondjuk egy tipikusan sváb települést mondott volna (nem ilyen helyről való, bár a megnevezett település "őslakosai között voltak szép számmal svábok is) Lina nekem most igazi sajátos németes feelinget árasztott kinézetével. Az erős megjelenést kedvelő uraknak kifejezetten ajánlott kinézetű Lina
  • Action:

    Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről. Érkezésemkor pont a másik hölgy vendége volt távozóban így megkért, hogy várjak néhány percet és vissza hív, ha már a makktárssal való találkozásának kicsi az esélye, miközben nagy elnézést kért a kellemetlenségért. Ez az udvariasság kifejezetten tetszett nekem, pedig kb 3-4 percet kellett várnom.
    Érkezésem után beinvitált a szobába, nagyon közvetlen így rögtön el is beszélgettünk az elején egy kicsit. Olyan kedvesen "csicsergett", hogy közben egy párszor magamhoz is öleltem.
    Gyors tisztálkodási protokoll és már a szobában is voltam.
    Mikor beléptem natúr valómban Lina is gyorsan megszabadult a még rajta lévő ruházattól.
    Gyorsan a fekvő alkalmatosságon találtuk magunkat. Külön tetszett, hogy a csókot rögtön ő kezdeményezte és nem valami baráti szájra puszit, hanem rendes erotikus nyelvest.
    Na ez a kezdeményező készsége be is határolta a további történések menetét, mert nála a csók nem csak egy opció, hanem szerintem egy olyan alap amit maga Lina is kifejezetten szeret csinálni.
    Igazából az előjáték alatt szinte mindvégig szánk és nyelvünk össze volt tapadva, néha a mellét is megcsókoltam és simogattam, de nagyon hamar vissza tértünk az alap helyzetbe.
    Mivel szám le volt foglalva így kézzel kezdtem meg a felfedező utat Linán. Simogatás mellek markolászása bimbók lágy simogatása és végül kéjbarlangjának felfedezése.
    Mira kezem lába közé tévedt Lina olyan hihetetlenűl nedves volt, hogy átfutott az agyamon, hogy az előttem lévő vendég igen csak jó munkát végzett, ha még mindig tart ez az állapot, vagy másik alternatíva, hogy Lina a csók hatására messze az átlag fölötti nedvesedét tud produkálni. A lényeg mindenhol simogattam kis ajak, csikló és hüvely. Hála Linának az ujjazást nem megtűri, hanem élvezi így jó sok időt töltöttem kezemmel lent, miközben permanensen csókolóztunk.
    Lina sem volt tétlen mert simogatott mindenütt majd a velem egykorút vette kézbe és kezelésbe, először kézzel aminek meg is lett az eredménye, majd franciásan kezdett kényeztetni.
    Jól franciázik , de most az a sima minden extrát mellőző olyan papás-mamás kényeztetés jobban bejött nekem így kezdtem leereszteni. Még mielőtt baj lett volna kértem az óvszert amit Lina a kezembe adott így én tudtam gyorsan valahogy felhelyezni.
    Szerencsére annyira nedves volt, hogy Linába akár milyen állapotban belé lehet csusszanni.
    Mikor bejutottam éreztem, hogy hüvelye egy idő után a igazodok a méretemhez, igazodik az hüvelyben megtörténő teljes erekcióhoz. Ez nagyszerű érzés mert a szorítás és dörzsölés ami a nemesebbik felemet érinti alapvetően konstans annak állapotától függetlenül.
    Misszionárius pózt választottam, mert valahogy az erősebb alkatú lányok "kipárnázottsága ebben a pózban felülmúlhatatlan. Miközben ki be járattam a velem egykorút Lina nagyon aktívan mozgott alattam, igazából eltalálta azt a ritmust és kilengési nagyságot amit leginkább kedvelek. Enne áldásos hatása , hogy relatíve gyorsan elélveztem.
    Tisztogatás, beszélgetés, meg még egy fürdés. Fürdőből kijövet még beszélgettünk, Lina abszolút nem nézte az órát így az utójáték is meglehetősen barátnős érzést váltott ki belőlem.
    De az idő véges és én nem szerettem volna nagyvonalúságával vissza élni így elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Budapesti normál szint. Előre adtam mint mindig. Nem kérte előre, de én letettem, hogy ez ne akadályozza a felszabadult légkört kettőnk között.
  • Összkép:

    Igazi asszonyos idomokkal megáldott leányzó Lina amihez olyan igazi jó értelembe vett asszonyos hozzáállása is van a vendéghez. Szerintem teljesen megéri meglátogatni. Én örülök, hogy a véletlen így hozta, ha végig gondolom a választási menetet akkor sem lett volna sikeresebb első találkozó. Én Linát ajánlom minden makktársnak aki kedveli az erősebb alkatú, de nagyon korrekt kedves szolgáltatókat.
Happy Massage