• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bella pàr hònapja került kedvenceim közè, ès rögtön beelőzött pàr konkurenst. Nehèz elèrni a hìrek szerint, èn egy alpesi fuvallat hatàsàra kerestem, de nem vette fel. Rutinosan "òra" utàn pàr perccel ismèt pròbàlkoztam. Ekkor cèlba èrtem, de egy kollèga vette fel, jeleztem vonalban maradok, le nem teszem amìg előkerül. Lebeszèltük jò hangulatban az időpontunk.
    Szerencsès voltam.
  • Megközelítés:

    Egy ideje leraktam a belvàrosban az autòt, ìgy most metro ès villamos segìtsègèvel közelitettem meg. A megàllòtòl 1 perc sincs. Parkolàs amùgy is nehèzkes, a Szèll Kàlmàn tèrtől 10 perc sèta, ott van bőven parkolò a plàzàban.
  • Helyszín:

    Megvettem a sarkon az energiaszeletet ajàndèkba ès az utolsò mètereken kezdtem hangolòdni. Megkaptam a koordinàtàkat ès iràny fel. A masszàzs matracon törtènt egy tàgas szobàban. Van egy màsik szoba is, egy közös fürdő meg közèpen, de ügyesen logisztikàznak.
    Cèlnak megfelet minden. Tükör beigazìtva alul, ahogy kell ilyen helyen.
  • Hirdető külseje:

    Az a hatalmas haj zuhatag fogott meg, persze a mèretes kebleket is èszre vettem. Bella arca, kisugàrzàsa azonnal megfogott, mosolyogtam mint a kisgyerek, mikor csokit kap. Koràt meghazudtolò sportos alkat, szèp feszes bőr mindenhol. Felül egy fekete talàn csipkès felsőben volt, hozzà egy farmersortocska... huhh.. Egy bombàzò, ahogy illik mondani. Külön megjegyezte figyelmessègem az energiaszeletèrt
  • Masszázs:

    Màsfèl òràra jelentkeztem be, hogy alaposan megismerhessük egymàst. Az eslő felvonàs utàn kèrtem a hàtam , vàllam, nyakam maszìrozàsàt. Ezalatt kellemesen beszèlgettünk, mint regi ismerősök, hiszen előtte 25-30 alatt sokmindent kiszippantottunk egymàsbòl. Èrett nő, kifejezetten jò volt elbeszèlgetni az èleteinkről.
  • Kényeztetés:

    Miutàn a szobàba kisèrt, levettem a kabàtom, puloverem. Közelebb lèptem Bellàhoz ès magamhoz hùztam, loptam egy kis csòkot, jelezve, hogy nagyon is bejön. Zuhany utàn a törcsit magamkörè tekertem, majd a szobàban ismèt talàlkoztunk. A frissìtőm màr vàrt a szekrènyen. Megöleltem ès folytattuk a kis csòkokat, Ő mèg be volt öltözve. Kezeim indultak a domborulatok felfedezèsère, van mit markolàszni. Egy hatàrozott mozdulattal beforgattam ès hàtulròl ölelve kapszkodtam a hatalmas cicikbe ès elkalandoztam a kis farmersort irànyàba is. Egy hamyag mozdulattal ledobtam a törcsim, erre jòt nevettünk. Szabad lett az ùt kezeinek... nem tètovàzott sokà ès kèzbe vette az irànyìtàst. Hamarosan kicsomagoltam ès màr Àdàm ès Èva àllt szò szerint egymàssal szemben. Vizszintesbe helyezkedtünk, kezdemènyező kedvemben hanyat parancsoltam ès bemerültem. Kèzi segìtsèget nem hasznàlhattam intenzìven, de oràlisan aktìv voltam, talàn teljesen boldoggà tettem. Az viszont biztos, hogy engem Bella kètszer is. Hanyat feküdtem, vissza adta a pàrnàt, amit koràbban felajànlottam ès èlvezhettem a mozizàst. Mint emlìtettem, hatalmas hajkoronàja van, picit meg is markoltam, együtt diktàltuk a tempòt. A mèly torkot nem tudta elsajàtìtani, de nagyon kellemes technikàval izgatott, szèpen vègignyalta, benyàlazta amennyire csak lehet. Èlveztem a perceket hosszasan. A befejezèst szàjba, cicikre kèrtem, amit remekül abszolvàltunk, èn tèrdeltem, Bella előttem hevert könyökölve. Ezutàn maszìrozott, kishijjàn elbeszèltük az időt, de inkàbb el is beszèltük, azèrt egy gyors 2 perces pipa mèg belefèrt. Megigèrtem ès gyorsan lőttem is, hogy keretbe rakjuk a talàlkozòt.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondott viràgszàlakat vittem, nem vàltozott helyben sem. Extràk nincsenek, Bella maga egy extra NŐ. Nekem megèrte, màsfèl òràhoz legalàbb kèt papìros kell
  • Összkép:

    Remek hangulatban telt a 90 perc, egy roppant kedves nőt ismertem meg, akihez vissza kell mennem egy missziò utàn "beszàmolni". Remèlem sikerül.
Happy Massage