• Nicol42

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkánk napján hívtam fel és szerencsére még aznapra tudott időpontot mondani. Már a telefonban nagyon bejött a hangja, a stílusa.
  • Megközelítés:

    Kicsit kiesett az általam eddig járt kerületek közül, de a mai eszközökkel nem volt gond a cím megtalálása. Parkolás a ház előtt, ingyenesen. BKV is járt nem messze.
  • Helyszín:

    A lakáson elsőre is látszik, hogy jó izléssel és a célra rendezték be. Az ágy kényelmes volt, a ruháimat is megfelelően le tudtam tenni. A fürdő is rendben volt.
  • Hirdető külseje:

    Szeretem ezt a korosztályt :) NIkol minden tekintetben bejött. Az arca nagyon kedves, a hangja is. A teste már magán viseli az eltel évek apró nyomatit, de még sok huszonéves megirígyelhetné a cickóit, a fenekét.
  • Action:

    A tusolás befejeztével bementünk a szobába és elhelyezkedtünk az ágyon egy kényelmes pózban.Én hanyatt feküdtem, Nicol először csak finoman, gyengéden simogatott, csókolgatott, majd mikor kellően kemény lettem ott lent, elkezdett orálisan kényeztetni. Nagyon finom, ügyes szája van, nemcsak bekapta a rudat, hanem olykor az alját is végignyalta, de a herezacskóm sem maradt ki. Néhány perc után helyet cseréltünk. Most Ő feküdt hanyatt, kellően széttárta a combjait, én pedig - miután a nyakától lefelé haladva végigcsókolgattam a melleit és a hasát - alaposan kezelésbe vettem a szép, izgató punciját. Szinte mohón nyaltam-faltam a kisajkait, közben persze a csiklójáról sem feledkeztem el, sőt, mivel egy kis ujjazás ellen sem volt kifogása, olykor valamelyik ujjamat is bedugtam a finom nedves puncijába, mindezt hangos nyögések kíséretében, tehát láthatóan élvezte. Ő maradt is így fekve, felkerült az óvszer és először én voltam felül. Először lassabban mozogtam, aztán egy kis nyelves "csókcsata" közepette egyre hevesebben csináltuk, ezután pózt váltottunk és szerintem a lovaglótechnikája is egészen jó. Végezetül jött egy kis doggy póz, én pedig hamarosan elélveztem...
    Utána még egy kicsit feküdtünk az ágyon, simogattuk egymást, beszélgettünk, szóval teljesen olyan érzésem volt, mintha a saját barátnőmmel lettem volna!
  • Elszámolás:

    Még az elején, ahogyan megállapodtunk. Megérkezésemkor még egyszer letisztáztuk a dolgokat és átadtam ajándékomat, amit örömmel fogadott.
  • Összkép:

    A korosztály funoknak mindenképpen próba köteles, de aki szereti a jó és tartalmas szexet, az is hívja bátran!
Happy Massage