• Dorka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár órával a találkozó előtt sikerült elérnem telefonon. Elsőre felvette, és ő kezelte a telefont, nem egy "adminisztrátor". Közölte amiket szokás ilyenkor, hely megközelítésében is nagyon segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Én személy szerint villamossal mentem, így elkerülve a parkolóhelyvadászat okozta esetleges kellemetlenségeket, de aki autóval közelítené meg, annak érdemes szétnézni az uszoda környékén, ott szokott akadni 1-2 hely szinte mindig, és ha nem nagymamásan sétál az ember akkor egy 5 perc alatt simán oda is lehet érni. Nekem ennél könnyebb dolgom volt, nem kellett vadásznom az épületet, villamosról leszállva gyakorlatilag egyből szemben találtam vele magan.
  • Helyszín:

    Feltételezem régebbi panel, de ez a lakáson nem érződik. Fürdőszoba tekintetében én ha vendégségbe megyek is, elég mondhatni finnyás vagyok, de a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőkád rendben van, tele ezer és egy féle tusfürdővel, aki nem talál magának megfelelőt, az magára vessen, bár majdnem magam sem tudtam a nagy választékban elveszve, és rendes méretű törülközőt kaptam nem pedig kéztörlőt (szerintem akik voltak másnál a környéken azok tudják miről beszélek). Szájvíz dezodor, minden ami a tisztálkodáshoz kell, megtalálható. A szoba elég nagy, háttérben szólt a tv-ből a zene, éppen csak háttérzajnak, abszolút nem volt zavaró. Az ágy már elő volt készítve rajta lepedővel mire megérkezt, kényelmes, nem nyikorog nem akar szétesni.
  • Hirdető külseje:

    Kis vékony fehér egyberuciban fogadott, nagyon csinos volt. A képek tökéletesen tükrözik a valóságot, vékony magasabb, nem vagyok mellmániás, de az is teljesen rendben volt, arcától sem kell félni nagyon csinos aranyos leányzó. Van piercingje is, engem nem zavart, de egyébként nem nagyon rajongok alapvetően értük.
  • Action:

    Pohár vízzel fogadott, már a legelején, ezután gyorsan átbeszéltük a dolgokat, letusoltam és mentem is a hálóba. Ruhában várt meg amit előttem vett le, nem kértem, de értékelendő. Aki egy visszafogott, félénk/megszeppent lányhoz szeretne menni, az szerintem nála rossz helyen járna, de lehet tudna igazodni az igényekhez, velem nagyon közvetlen, barátságos, és a jó értelemben bolondos, kis energiabomba. Kérdezte mit, hogyan szeretnék, kettő rövidebb kört, vagy egy hosszabbat nyújtsunk el, én az előbbit választottam, viszonylag régen voltam már nővel, így úgy éreztem menni fog. Natúr franciával kezdte, még telefonban megérdeklődtem, hogy valós-e a mélytorok, mert egyeseknél ha egy kis méret eltűnik a szájüregben, az már mélytoroknak számít, de itt nem erről volt szó, nagyon finom a franciája változatos technikával, a mélytorkot is nagyon jól csinálta, teljes mértékben megfelelt annak amit reméltem. Kértem, hogy váltsunk kölcsönös franciára, mert szeretek adni is, de olyan jól csinált mindent, hogy az én technikám rovására ment, alig tudtam arra koncentrálni, olyan jó volt, majd el is élveztem a szájába, gyors elszaladt öblíteni, majd jött is, kb. Félidőnél jártunk, lefeküdt mellém, váltottunk pár szót, de annyira tetszett Csenge, hogy szinte egyből készenálltam egy újabb körre, amit ő észre is vett, így nem is húzta az időt beszélgetéssel, finom franciájával felkeményített, majd gumit húztunk, és jött az aktus, először misszionáriusba hatoltam be, nem vagyok nagy méret, de nem vesztem el benne szerencsére, elmondása szerint nem tud színlelni, így mondhatom azt, hogy úgy tűnt élvezte ő is annyira a dolgot, mint én. Megjegyezném nagyon hajlékony, így olyan terpeszben fogadott amit imádok. Ezek után kértem, hogy jöjjön kicsit felülről, amit szintén nagyon jól csinált, nagyon jól mozgott, és nem fáradt el egy perc után, csinálta amíg kértem, majd kutyusba folytattuk, amivel ki is bírtam volna húzni elég sokáig, de annyira tetszett a franciája, hogy kértem azzal fejezzük be megint, amit minden további nélkül teljesített, így is lett végem, és voltam már pár lánynál, de általában a második nem szokott összejönni, most viszont olyan jó volt, hogy még idő előtt is sikerült. Összességében minden rendben volt, vagány közvetlen kis csajszi, de figyelmes is, ügyel arra is, hogy ne haljon szomjan se az ember. Mivel én voltam az utolsó vendége, így raboltam beszélgetéssel az idejét, így kicsit hamarabb távoztam egy óránál.
  • Elszámolás:

    Teljesen megérte, nekem bőven elég volt az amit vállalt, videózás érdekelt volna, de mivel az arca nem lehet rajta, én meg pont csak a franciát szerettem volna megörökíteni, így nem éltem a lehetőséggel.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, ha tehetem még biztos visszamegyek feltöltődni, nekem külsőre nagyon az esetem, vékony kicsi formás cicikkel, szép arccal. Az együttlét is teljesen rendben volt, nem vágytam most barátnő feelingre, és pontosan azt kaptam amit szerettem volna. Legközelebb már több figyelmet fordítok rá is, és remélhetőleg beszélgetni is többet tudunk, de teljesen alkalmazkodik ahhoz amit szeretne az ember.
Happy Massage