• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Drága Tozo!
    Örömmel olvastam írásodat, mert így lehetőségem volt ismét átélni azt a fantasztikus reggelt. Nagyon szépen köszönöm a kedves és különleges ajándékot amit kaptam tőled. Úgy töltöttünk el 3 órát egymással, hogy észre sem vettem hogy telik az idő. Úgy gondolom egymásból sikerült kihoznunk a legjobbat. Mindvégig figyelmes voltál, és odaadó. Te is levettél engem a lábamról, és nem csak a fizikai állapotra gondolok. Imádtam hogy partner voltál mindenféle huncutságban, semmire nem mondtál nemet.

    A következő randinkon, amint ígértem.. erotikában túlfűtött sztriptíz/öltánc lesz az előétel.

  • Egyeztetés:

    Jóbarátom hívta fel a figyelmemet egy, a napokban felbukkant csodálatos lányra. Nem kellett sokáig várnom arra, hogy néhány nap múlva megjelenjen az első, majd aznap még a második beszije is, így már hiteles írók tollából is tovább gyűjthettem a meggyőződésemet arra, hogy bizony Nadettet nagyon hamar meg kell látogatnom. Én ugyanis senkinek sem hiszek, csak amit a saját szememmel látok. Nem vacakoltam, hanem minden más kapcsolatfelvétel nélkül egy vtr-t írtam, néhány alternatív időpontot is megjelöltem benne. Nadett kiválasztotta a neki is legjobban megfelelőt, majd átírta a vtr-t, amit elfogadtam. Még telefonon sem beszéltünk a randi előtt. Innen kezdve már csak számoltam a hátralévő napokat a randiig és azon álmodoztam, hogy a megjelent beszikhez hasonló szép élményekben legyen részem. Aggódtam is, hogy talán túl magasra tettem a mércét, mert a randimásolás még soha nem jött be senkinek. Na, nem is ez volt a tervem!
  • Megközelítés:

    A megkapott címet már ismertem korábbról, így komoly helyismerettel érkeztem a XIII. kerületi Róbert Károly körút és a Lehel út sarkához közeli címre. Az utcában elég nagy a tolongás, de eddig mindig találtam ideális helyen parkolóhelyet, bár már ezt a környéket is elérte a parkolóautomata mámor, tehát fizetni kell. Aki a BKV járműállományával érkezik, annak a fent említett kereszteződésig kell eljutni bármivel, ami arra jár.
  • Helyszín:

    Nadett búvóhelyét egy teljesen új építésű ház foglalja magában. Annyira új, hogy a Google Maps StreetView-jában még csak az üres telek látható. A ház középső szintjére kell feljutni, majdnem a lifttel szemben. A megnyíló ajtó mögött egy háromszobás szalon található. Mi most a kis folyosó végén lévő szobába kerültünk, ami annyira diszkrét, hogy magából a szobából nyílik a zuhanykabinnal ellátott közepes méretű fürdő. A fürdő szép, modern kialakítású, de ami a lényeg, hogy jól használható, megvan benne minden ami kell. "Csak" néhány tusfürdő van kikészítve, de nekem már ez is túl sok volt... na, nem is tudtam elpancsolni mindet. A bolyhos kilépő is száraz volt, illetve megjegyezném, hogy a zuhanykabin plexi ajtaja cseppmentesre volt törölve. Mivel ismerem az itt dolgozó lányokat, így egyáltalán nem lep meg az efféle figyelmes gondoskodás. (Puszi mindegyiknek!)

    A fetrengő szobában egy valódi tatami van. Nem egy böhöm nagy szivacs, hanem egy masszázs céljaira gyártott sötétkék darab, ami bikavadító piros textillel van leterítve. Egy karos fotelra lehet a ruhákat letenni, egy komódon van elhelyezve a zeneszolgáltatás eszköze, illetve ez a komód rejti magában a törölközőket és a randikellékeket a masszázshoz. Egy kedves halvány melegvörös fényű sólámpa színezte pirosra a falakat. A tatami mellett és az azzal szemközti oldalon is hatalmas panoráma tükör van, ami kaleidoszkópként sokszorosítja a végtelenbe a képeket. El sem kell mondanom, hogy mit jelentett az számomra, amikor egy pucsitó popsi fraktálok végtelenített sokaságában uralta a látómezőmet. Ez nem kisfiúknak való!
  • Hirdető külseje:

    Nadett egy gyönyörű formás lányka. Nagyon megragadott a szép ápolt rövidre vágott melírozott szőke haja, aranyos kedves arca, csinos kerek formái. Erős, izmos lábai vannak, aminek a csodájára jártam. Megismerve a sportos múltját,már nem is csodálkoztam rajta tovább.
    Igazi erotikus energiáktól kicsattanó, harmonikus alakú, feszes, fiatal lány. Az összhatás csodás.

    Nadett arcán szinte olvasható az életvidámság, a felszabadultság, csábos zöld szemeivel, közepes műszempilláival a randi alatt végig igézően tekintett rám annak ellenére, hogy szemei világába mélyedve többször én hoztam zavarba. Mit csináljak, hogyha tényleg olyan gyönyörű a szeme.
    Mai divat szerinti vastag fekete keretes szemüveget viselt, én szerintem a temperametumához egy vékonyabb fém keret vagy keret nélküli szemüveg jobban illene, de kit érdekel. Nekem már az is sokat számított, hogy sorsközösségben vagyok emiatt vele.
    Volt rajta pár igényes szép tetoválás, de a bőre makulátlanságáról, frissességéről, illatáról, semmi sem tudta elterelni a figyelmemet. Imádattal szívtam magamba Nadett illatát.
    Cicijei kicsik, emellett nagyon aranyosak és minden csábításra és figyelemelvonásra képes velük a gazdája, amit nagy cicivel is meg lehet csinálni. Úgyhogy ha művi beavatkozás szükségszerűségére kérdezne rá, akkor én egy "nem" szavazattal voksolok.
    Bimbói közepesek és határozott reakciót képesek mutatni. Nem is hagytam ki őket a játékból.
    Puncijának vastag nagyajkai vannak, közöttük kukucskálnak fodros kisajkai. Imádom ezt a játékos formavilágot.
    A végére hagytam az érzéki csókra termett ajkait, ami levett a lábamról. A csók egy intim dolog, amihez néhány dolognak passzolnia kell. Nadett csókjait három órán át habzsoltam, nem tudtam betelni velük. Nagyon érzéki, szenvedélyes volt. Ha kell, akkor játékos pajkos, ha kell, akkor nyelvhegyes érintős, ha kell, akkor tüzes nyelves. ez a lányt mindent tudott...... vagy én voltam ennyire csábító?

    Nadett egy imádnivalóan szép lány. Az összhatás magért beszél.

    Fogadóruhája egy elegáns kétrészes fehérneműből állt, persze nevéhez méltóan fekete színű volt. Valamint ezt egészítette ki egy combközépig érő harisnya (illetve 2 harisnya, mert két lába volt Nadettnek).
  • Masszázs:

    A szobába érve kellemes félhomály fogadott és andalító zene. Még rajtam volt minden ruhám, amikor Kedvesem elém állt, átkarolt és szájon csókolt, Elegáns indítás, nem mondom! Viszonoztam a csókokat és magamhoz húztam a kétrészes fehérneművel és a combharisnyával burkolt testét. Kezemmel a hajába túrva szorítottam erősen magamhoz és heves smárolással zuhantunk egymás ajkaira. Utcáról érkeztem, de azért a nem túl hideg kezemmel kis borzongást okozva markoltam meg a fenekét és simogattam a hátát, a vállát és néha a fedett ciciket. Nadettben eszméletlen érzékiség lakozik. Eszeveszettül jól csókol, finom volt minden érintése, minden levegővétele. Egy pillanat alatt kialakult a vágyakozásom a folytatásra. Már ekkor megvolt minden tökéletesség érzésem, ami a továbbiakban a randi hátralévő fergeteges részében csupán kibontásra került. Tudtam, hogy magát a varázslatos mámor istennőjét tartom a karjaimban.

    Nadett kezdett el vetkőztetni engem, de nem túl célratörően, hanem minden egyes kigombolt inggomb között rengeteg csókkal és puszival halmozta el az éppen akkor fedetlenné vált testrészeimet. Így jutott el a mellbimbóimhoz is, azokat puszilva harapdálva azonnal elérte azt nálam, hogy az alsógatyámban már ágaskodott is a farkam. Kioldotta a nadrágövemet, lehúzta a sliccemet és rámarkolt a farkamra. A farkamat egyik kezében szorongatva a másikkal tornázta le a térdemig a nadrágomat. Szájba kérte az egyik ujjamat, amit szopogatni kezdett. Már teljesen kész voltam ettől a fogadtatástól. Pár perce voltunk még csak együtt, de már az egekben jártam és alig bírtam magammal. Gyorsan ledobáltam minden ruhámat a földre és pihenésképpen a szobából nyíló privát fürdőbe vonultam egy puha törölköző kíséretében. A zuhany alatt sem lankadt a farkam emiatt az expozé miatt.

    Visszatérve ugyanúgy állva folytattuk, ahogy 5 perce abbahagytuk. Millió csók között erotikusan kibillentettem a melltartóját és ajkammal megszorítottam az így napvilágra kerülő bimbóit, majd mindent szépen visszaigazgattam. Ezt többször elismételtem mindkét cicijén, miközben a kezeim kalandoztam minden felé, amit csak elértem. Végigsimítottam a bugyiját, majd később a peremnél benyúlva a nagyajkait simogattam egy-egy ujjammal, majd az egész kézfejemmel befurakodtam a bugyijába. Éreztem a szivárgó nedvességet, majd kis nyomásra szétnyíltak a nagyajkai és nedves kisajkait és a csiklóját kezdtem simogatni. Borzasztó izgi volt, ahhoz hasonlóan mint diákkoromban.

    Nadett előtt a sarkaimra ülve lefejtettem a bugyikáját, amely mozdulatom nem volt mentes a túlfűtöttségtől, majd Nadett először állva kis terpeszbe állt, majd nagyobb terpeszbe lépett a lábaival, hogy azok közé ülve tudjam kényeztetni a punciját a nyelvemmel. Kezeivel ő maga megfeszítette a szeméremdombját, hogy pici csiklója is nyelvem martalékává válhasson. Fenekét kezeimmel átkarolva ütemesen húztam magamhoz, hogy a nyelvemmel egy állva dugást imitálhassak hüvelybejáratánál. Eléggé kitekeredett a nyakam, amikor segítségül Nadett először a térdemre tette az egyik talpát - majd látva, hogy ez jobb pozíció mindkettőnknek, ezt folytatva a térdhajlatát a nyakamba tette, - majd érezve, hogy ez tényleg jobb így - végül a talpát a vállamra helyezve biztosított tökéletesen szabad utat a nyalakodásomhoz. Nem is maradtam adós. Nadett a hevesebb mozdulatokat és a teljes átfogó nyalást kedvelte a legjobban, legalábbis ezt vettem észre rajta. Az állam és az arcom csupa puncié volt a tagadhatatlan izgalomtól, Nadett a hajamba túrt ujjaival tartotta a fejemet további nyalakodásra ösztökélve.

    Kezével finoman felhúzott magához álló helyzetbe, majd ő térdelt le elém és a nedves farkammal először csak szemezgetett, majd húzogatni kezdte kézzel, majd a tövénél megszorítva azt a szájába eresztette. Kis apró mozdulatokkal kezdett, majd a két karjával a fenekemet átölelve teljes mélységig a szájába húzott. Lila köd öntötte el a gondolataimat. Olyan erotikusan intenzív volt az élmény, hogy 2-3 perc kellett ahhoz, hogy tompán magamba fojtott zihálással, de átadjam utódaimat Nadett szájának. Lábaim remegtek, kezeim biztos támaszt kerestek Nadett hátán, hogy ne dőljek el és élvezni tudjam végig a pillanatot. Nadett profi módon lassította le a mozdulatait és szolgált ki a végsőkig, ameddig csak szusz volt bennem Leültem a térdelő Nadett mellé hálám jeléül szájon csókoltam. Addigra viszont már nem volt a szájában semmi. Láttam a nyelő mozdulatot és a kacér szemeit, tudtam hogy ezzel már nem lesz több dolgunk. Heves csókcunamival háláltam meg a mindent felülmúló tökéletes odaadását.

    Viszont én még Nadettel nem végeztem, Nadett a tatamin térdre ereszkedett és nonverbális eszközökkel jelezte, hogy szorítja a melltartója. Egy ördöglakatot is könnyebben kibontottam volna, mint azt a 6-7 kapcsot, ami a Nadett cicijeihez jutásomat eddig gátolta, A kikapcsolás után sem bújtattam ki azonnal a melltartójából a Drágámat, hanem így játszottam tovább tenyérrel, ujjakkal és a nyelvemmel a bimbóin, már amikor a hátrahajtott száját nem csókoltam éppen.
    Nadett előredőlt, majd négykézlábra ereszkedett, vaskos fodros punciszirmait nekem szegezve. Derékból mozgott előre-hátra, az incselkedés netovábbját művelte velem, Néztem ezt jobbról, néztem balról a tükrök adta végtelen fraktál sorozatot és nem tétlenkedtem tovább. Mögé könyököltem és kinyaltam a punciját, amire nagyon belelkesült Nadett és a csípőjét előre-hátra ringatva gyakorlatilag magát dugatta a nyelvemmel. Ajkaim közé szorítottam puncijának ajkait, finoman cuppogtam rajta, majd a megerősítése mellett fokoztam a hatást, a tempót és az intenzitást is. Az állam és az, az arcom a nyáltól és a puncilétől sikamlott egyszerre.
    Kezemmel szétnyitottam a kisajkakat, hogy a csiklót is tudjam ingerelni. Ujjazás nem volt megengedve, csak a hüvelybejáratig volt szabad eljutnom. Kezeimmel a hasa alatt előrenyúlva a mellbimbóit morzsolgattam. Mivel az egyik kezét ő az én kezemre helyezte a mellére, így a jelzései mellett kipróbálhattam , hogy mekkora erősségig szereti a bimbóival való foglalatoskodást. Változatos mozgásokkal jutottunk egyre feljebb, míg Nadett fészkelődve, feszengve, majdnem előlem-alólam kiugorva átszakította a célszalagot az ő egyedi sajátosságának számító fenékrezgéssel és kuncogó nevetgélésével. Igen, ő így éli meg az orgazmusát. Szorítottam a derekát, feszítettem a csípőjét, hogy a nyelvem végig a csiklóján maradhasson, és ne tudjon kiugrani szorításomból. Átvettem az irányítást, Nadettet a tatamira préseltem hason fekvésben szétnyitott lábakkal és így izgatva fejeztem be a levezető pihegő szakaszát. A hálás zilált tekintetét nem feledem soha.

    A hason fekvő Nadettet cirógatom, hagyom nyugodni, de egy ziháló nő látványa, - főként ha ő Nadett és ilyen erotikus kisugárzással van megáldva - nem hagyott nyugton sokáig. A combjait lábaim közé véve a farkamat a fenékjáratához igazítottam és finom mozgást követően a hátát kezdtem dugni. Nadett az egyik kezével, majd mindkettővel hátranyúlva alagutat képzett a farkam mozgásának. Lenyűgözött, ahogy az erősebbre vett amplitúdóm miatt előre- hátra lökdöstem a kedvesemet a tatamin.
    Oldalára fordítottam Nadettet, a fejecskéje mellé térdeltem nagy terpeszben és a szájába adtam a farkamat. Csodásan nyalogatta, cuppogott rajta. A fejét a tatamira hajtva alulról támadva a szájába vette egyesével a golyóimat, miközben kézzel verte a farkamat, Ezután a szájába irányította a farkamat, egy centi sem látszott ki belőle, majd a fenekemnél adva a tempót egyértelműen a kivégzésemre tört. Nem volt lelki erőm megakasztani a műveletet. Néhány perc alatt ismét a szájába élveztem, felszakadt belőlem minden ősi ösztön. Ismét lenyelte a magoncokat és rároskadva ismét nem foglalkozva semmivel hevesen szájon csókoltam. Nagyon hálás voltam Nadettnek az élményért, a csókolózás most is a végtelenség jóleső érzését keltette bennem.

    Ugyan eddig sem voltunk szótlanok egymással (sőt), végre jutott egy kis idő a randit végig kísérő beszélgetésünk átszellemültebb folytatására. Bár az idő nagyon elszaladt, és a masszázsról sem akartam lemondani, ezért jeleztem, hogy egy fél órát még szívesen maradnék. Mivel ez lehetséges volt, így megbeszéltük, hogy akkor jöjjön egy kis masszírozás, ami nagyon rám fért már. Nadett a bokámnál kezdte és nagyon akkurátusan, elég erősen, kiváló dögönyöző és markoló mozdulatokkal, kellő határozottsággal végezte a masszázst, Nagyon jól esett, mert nem maradtak el az incselkedő benyúlások sem, zacsi húzogatás, alám nyúlás.
    Többször ráfeküdt a hátamra és cicijeivel csúszkált rajtam, de már az is feltöltött érzelmileg, hogy a fenekemen érezhettem mozogni zsizsegni picit hűvösebb punciszárnyait. Talán nem tanulta a masszázst, de nálam szakszerűségből is jelesre vizsgázott. Gyorsan eltelt a plusz fél óra, így újra kértem fél óra hosszabbítást, de most már arra is rákérdeztem, hogy mikorra jön egyáltalán a következő vendége és szerencsére kiderült, hogy még jó sokára. Ugyanis vissza akartam neki adni egy kis kedvességet abból, amit kaptam.

    Úgyhogy Nadettet hasra parancsoltam és most én ültem csodás combjaira, majd később kerek fenekeire és a hátát, nyakát, vállát és a fenekét masszíroztam. Én nem tudok masszírozni, de a finom érintésekhez jól értek. Kellemes játék volt Nadett izgalomtól fűtött testén játszadozni az érzékeivel. A cirógatás megtette hatását, libabőrösre simogattam kedvesem testét.
  • Kényeztetés:

    Hanyatt fektettem Nadettet és térdben felhúzott lábai között ismét a puncijának kényeztetésével foglalatoskodtam. Figyeltem minden reakcióját, Nagyon sokat segített, hogy megmarkolta a hajamat és a csípőjével rugózott fel- és le, előre és hátra. Másik kezével hol az én kezeimet irányította a mellein, vagy ő markolta a melleit - jó példát mutatva nekem- , vagy pedig a punciját tárta ki nekem, hogy a nyelvemmel megfelelőenn elérjeml. Többször változtatott lábainak pozícióján az égbe emelt összezárt lábaktól kezdve a teljes kitárulkozásig és a hanyattbéka pozícióig. Lábaival többször átölelte a nyakamat, vagy a hátamra tette a vádliját. Mindent megtett azért, hogy eljuthasson a szeretgetésem kiteljesedésének határához, ahol átlépve azt, teljesen megfeszült testtel adta át magát az élvezeteknek. Nem felejtem el azt a kuncogást, amivel ő belép az orgazmus szentélyébe.

    Egy percet sem vártam, mert részese akartam lenni az örömének. Nadett csípőjét a térdeim közé véve fölé térdeltem. Ő elkapta a farkam és a köldöke fölött verni kezdte. Nem volt lelki erőm leállítani. Fölé hajolva csókolgattam, a melleit markoltam, miközben ő a farkamat verte a hasa felett. Pár perc alatt ismét kivégzett, a köldökétől a melléig borítottam be , pedig még szinte az ő orgazmusa sem múlt el. Mellé roskadtam és együtt utaztunk az élvezet hullámain. Történt már ilyen velem és elmondhatom, hogy nagyon jó érzés!

    Várnunk kellett, míg valamelyikünk észhez tér. Én hoztam törlőkendőt amivel alaposan megtisztogattam a kezeit lábait széttárva pihegő Nadettkémet. Élve az alkalommal egy száraz papírtörlővel végigcirógattam a testét, hogy élvezni tudja a relaxálás pillanatait. Már nem volt több tervem mára, így a falon lévő órára tekintgetve számoltam vissza a perceket. Egyszercsak bejelentettem, hogy most már aztán tényleg mennem kell, mert majdnem 3 órája tűröm a kínzásait, viselem a szenvedéseimet, úgyhogy tényleg megyek. Ahogy felálltam, Nadett az utamba állt. Lábujjhegyen pipiskedve a tarkómnál fogva lesmárolt. Őrület ez a csaj! A másik kezével a farkamat marokra fogta és verni kezdte. Én viszonoztam a csókokat és az egyik kezemmel a punciját simogattam a másikkal a melleit. Leguggoltam és nyalni kezdtem a punciját 1 percig, majd állásra utasított és ő kezdett erős hevességgel szopni teljesen a torkáig kényszerítve a farkamat, a szájába véve a golyóimat. POnt ugyanúgy, ahogy a randi legelején, csak akkor még ruhában álltam előtte. Majd felállt ő is és miközben ő a farkamat verte, addig én a punciját simogattam körkörösen. Hihetetlen amit művelt velem, mert tényleg néhány perc alatt már megint orgazmusra kényszerített. előttem állva a combjának külső oldalára irányította a lövéseimet, miközben a tarkómnál fogva csókolt és szemezett velem. Ki voltam szolgáltatva ennek a szexistennőnek. A bokájáig folyt a nedű, szerintem ebben az eredményben már ő sem hihetett komolyan, de engem is meglepett, hogy mire vagyok képes.

    Szinte kérlelni kellett, hogy most már tényleg engedjen fürödni, mert az őrületbe kerget. Mindketten elvonultunk a lakás 2 külön fürdőszobájába. Mindketten öltözködtünk és elmondtuk, hogy milyen iszonyatosan jól éreztük egymást és ennek folytatásának kell lenni. Felöltözve még negyed órán át végignéztem, ahogy rendbe szedi magát Nadett, felkészülve a nap hátralévő részére az csak az utolsó pillanatban voltunk képesek megválni egymástól., amikor az idő már tényleg szorított

    Csodálatosak voltak az együtt töltött órácskák! Erre visszagondolva még most is felzaklatnak az élményeim!
  • Elszámolás:

    A vtr-ben kérdezem rá a csokor méretére, amit meg is kaptam. viszont süthettem a tudományomat, mert sokszoros hosszabbítás eredményeként a 1,5 órás randi 3 óránál ért véget. Szerencsére nem ért váratlanul a helyzet (de majdnem, mert mindenemet odaadtam), így végül azért helyt tudtam állni, de a tőlem szívből jövő ráadásra most nem volt lehetőségem, de majd kiegészítem legközelebb. Viszont szóba sem került a randi teljes ideje alatt ezzel kapcsolatos aggodalom. A randin csak az elemi ösztönök domináltak és így volt ez szép, ahogy volt!
    Olyan élményeket kaptam, amiért bármit megadnék, nemhogy egy rózsacsokorkát.
  • Összkép:

    Nadett gyönyörűsége, kedvessége, őszinte közvetlensége és vendégszeretete elcsavarta a fejemet. A mai nap ő lett az én csókkirálynőm. Nadett nagyon magas szintű erotikus kultúrával rendelkezik, páratlan a vendégszeretete és az odaadása. Ezt nem is lehetne másként csak azáltal, hogy imádja az erotikának minden formáját, kedveli a férfiak társaságát és ért is a férfiak nyelvén. Bizots vagyok benne, hogy a rutintalansága ellenére (amit persze egyetlen pillanatban sem értem tetten) azonnal kiemelkedő alakja lesz a masszázs lányok közösségének, ő egy igazi kuriózum.
    A randit követően is mindig a gondolataimba férkőzi magát, ha tehetném, akkor már holnap visszamennék hozzá. Persze a következő alkalom sem fog sokáig váratni magára,
    Én nem szoktam egy lánynak elsőre istenős minősítést adni, mert akkor ha visszamegyek hozzá már nincs tere a fejlődésnek. Nadett esetében azonban egyáltalán nem kérdéses, hogy őt azonnal az istennőmnek szeretném tudni, MOST!

    Nadett képes kihozni belőlem az elemi ösztöneimet, egy szex állatot varázsolt belőlem, egy igazi ösztönlényt. Imádtam őt! Pedig szigorúan masszázs kategóriában vagyunk és persze nincs is lehetőség átlépni annak határait!!!... ebben pont ez a végtelenségig húzott vágyakozás a szép, amit nincs is értelme elrontani.
Happy Massage