• MadamX

  • Beküldte:
  • MadamX reagálása

    Kedves Sir Mock, aki nem is SzőrMok :)))
    Nagyon jól éreztem a társaságodban magamat. Szórakoztató, humoros pasi vagy és igen, szívesen állok, bocsánat ;) találkozom veled újra. A Chomolunga mászást gyakorulnunk kell.
    Pusszállak, te Drága ember :)

  • Egyeztetés:

    Az oldal és MadamX adta VTR lehetőséget kihasználva jelentkeztem be. Általam megjelölt időpontot viszonylag hamar visszaigazolta, utána telefonon is csacsogtunk:-)
  • Megközelítés:

    Forgalmas út mellett található a sok emeletes panel. Nagyon közel villamos robog elég gyakran.Sima ügy az odajutás, BKV-val és autóval is. En az utóbbi opciót választottam...kényelmi szempont, meg amúgy is esett az eső. Nekem elég jó a beépitett GPS-em, ránézek a térképre 1-2 szer és memorizálom . De ha mégsem, van telefon is:-)) Parkolás a ház előtt, van hely és szerintem nem fizetős...én nem fizettem és büntit sem kaptam. Csak mert a ház oldalánál is van parkoló és ott már van "játék automata" :-))
  • Helyszín:

    Átlagos panel lakás, teljesen rendben van. A nagyobbik szobában voltunk.Mivel sokadik emeleten van, javasolt a lift használata. Nekem mindenképpen:-) Fürdő is oké, törölköző is, tusfürdő választék bőséges,.
    Tisztaság és rend van.
  • Hirdető külseje:

    Madam X ha már leveszi a magassarkút, hoppá, alacsony hölggyé változik:-)) Persze, az adatai között ott van minden, megfelelnek a valóságnak. De nekem a képei alapján is megtetszett, hiszen ott voltam :-) maradtam, levetköztem, huncutkodtam.Valami szexi hacukában volt ami hamar lekerült róla. Nem vékony hölgy de nem is az ellenkezője, asszonyos, vonzó teste van. Kemény popsi, szép, bársonyos ápolt bőr. Megfelelően szolizva. Arctól sem kell megíjedni, sőt...nyílt, érdeklődő, kedves arcú hölgy.
  • Action:

    Fürdésből visszatérve kicsit állva tipitapiztunk majd lekapta a törcsit a derekamról, leült és az éledező szőrmókot orális örömökben részesitette. Ennek örömére megfelelő méretüre (a természet szabdta lehetőségeken belül, azaz bármennyire is szeretném, az átlagnál akkor sem lesz nagyobb rangú:-)) terebélyesedett ki :-)) változatos intenzitással kapta a kényeztetést, imádom ha franciáznak nekem, pláne úgy ha érezhető hogy szeretik csinálni, értenek hozzá! És MadamX-re nem lehet panasz! A golyok sem maradnak ki, egyre jobban kedvelem ha jól kezelésbe azaz nyelvelésbe, szájalásba veszik:-)
    Tövig bekap, na ilyenkor bánom hogy nem vagyok az átlagnál nagyobb, piszok izgató látni hogy eltünik teljesen a szőrmók egy nedves meleg barlangba! És ott tartva, kicsit rányomva a fejét, finoman, aztán kiszabadítani és újra, meg újra....Szóval, ha akarod ha nem, le leszel mélytorkozva, mindegy is mekkora vagy!
    Egy idő után érezve hogy nem lesz ennek jó vége, azaz jó lesz csak hamar:-)) kértem másik pozicionálást. Hanyat feküdt, nyelvvel feltérképeztem a testét, hamar és türelmetlenül elértem a Bermuda háromszöget! A Vénus-ról elnevezett dombon van némi, ízlésesen fazonírozott szőr de a punci ...na az nagyon szép! Nagyon szeretem az ilyen tipusu puncit, szép szimetrikus kis és nagy ajkakkal amelyek nem olyan lógó, saláta vagy lepkszerűek (bocs, nem ismerem a helyes elnevezést) Muszáj volt közbe nézni őket de eljött a pillanat mikor már nem "tudományos " tekintettel kisértem a ténykedésemet, biztatására használhattam 1-2 ujjamat (bár nem ez a kedvencem) és bátoritott hogy jó a nyelvem, jól csinálom...A Chomolungma-ra nem sikerült eljutatnom de ő annál inkább engem...miután kinyalakodtam magam feltérdeltem az ágyon, ő lehajolt egy újjabb nyelvi kényeztetéshez de nyilván így nem volt a legkényelmesebb neki hanem alám fekudt és olyan, 69-ben találtam magam! csípőmet mozgattam, a szőrmók ki-bejárt a szájában, én is ismét olyan "alibi" nyalakodásban kezdtem:-)) ...máshol járt az eszem, na!!
    Nem volt kecmec, vagy megállítom vagy végem van....Úgy döntöttem végem lesz! Utólagosan is elnézést kérek, piszok jót, nagyot élveztem, olyan pozicióban voltam hogy Madamnak nem sok mozgástere volt!
    De nem lettem leszúrva, sőt, kaján mosollyal az arcán megjegyezte hogy ez bizony lecsúszott, ez a nem kevés adag! Bevallottam jó pár napos feszültségtől megszabadított:-))
    A további időt eldumáltuk! Az is jó volt, akkor is csak úgy repült az idő vele, társaságában!
  • Elszámolás:

    Nem vettem ígénybe külön extrát, tisztán olvasható milyen lehetőségek vannak, vtr-el még több:-) Csokrok száma is tudható, nincs meglepi a helyszínen sem. Utólag került rendezésre.
  • Összkép:

    Egy korrekt és vonzó hölgy aki kedveli ezt a korosztályt és alkatot, tuti jól fogja érezni magát!Én eleve pozitívan mentem hozzá, bár volt már olyan hogy valakihez csupa pozitív szándékkal, nyitottséággal közelitettem és nagy pofáraesés volt a vége, na itt ilyenről szó sincs! Ami egy jó és változatos együttléthez szükséges, nála, vele együtt, megtalálja!
Happy Massage