• DIÁNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és érdeklődtem a lehetőségeiről, majd meg is beszéltünk egy időpontot másnap délutánra.
    Másnap délben ezt sms-ben meg is erősítettem.
    Nagyon kedves nyugodt hangja volt, hang alapján is már megtetszett.
  • Megközelítés:

    A térkép jó helyre jelzi, én metróval érkeztem a stadionhoz és onnan egy 5perc séta kb. Biztos hogy voltam már ebben a házban valamikor rég, szerintem akkor sem csalódtam, most Diána is tett erről hogy továbbra is hibátlan hely maradjon.
  • Helyszín:

    Ajtót nyitott, majd a szobába vezetett. Szobában masszázs ágy és egy fotel volt. Ágy mellett a falon tükör, jó helyen, szóvl nézelődésre van :)
    Meghitt hangulat világítás van szobában is eg a folyosókon is ami nagyon tetszett.
    Fürdő rendben, tisztaság volt. Tusfürdő, szájvíz adott volt.
  • Hirdető külseje:

    Hangból ítélve is félénk lánynak tűnt, eléggé el is bújt az ajtó mögé érkezésemkor, de kedvesen molyolygott mikor már egpillanthattam. Diána szép magas leány, szép világos barnás / szőkés hosszú hajjal. Csak egy melltartó és bugyi volt rajta, amiben tetszett is. Csípője nőiesen szélesebb de igy legalább csodás fenekén is jobban megakad a szem.
  • Masszázs:

    Egy órára mentem így a felállás masszázs majd levezetés volt.

    Zuhanyzásból kilépve a szobánk ajtajában várt bugyi nélkül, ágyhoz kísért és kérte feküdjek fel.
    Masszírozása szerintem jó volt, jó hőmérsékletű olajokkal csinálta. Hátammal kezdett és azt jó hosszan olykor simogatva, érdekes ujj mozudulatokkal nyomkodva, de legtöbbször erősebben masszírozta át. Közben rengeteget beszélgettünk, mondhatni sokmindent fel is fedtünk egymásnak -talán- de ez nyagon közvetlenné tettea találkánkat, meg mivel belemerültünk a beszédbe nagyon, így egy kicsit el is húzódott a masszázs ezen része.
    Ekörül lekerült melltartó is róla ami fantasztikus látvány volt, nagyon formás szép nagy mellei csodásak voltak, Mind látványra, mind tapintásra. Utána még a lábamat is átmaszíriozta, már nagyobb terpeszt kért és izgisebb helyekre is elkeveredett a keze.
    Minden mozdulata szerintem hibátlan volt, nagyon figyelmesen vezette le ezt az egész masszázs részt.

    Mondhatom hogy szakszerű és kellemes volt, elérte a célját, jól esett...
  • Kényeztetés:

    Fordulás következett végre, bár mivel addig jó hangulatban elpletykáltunk Ő még nem is koncentrált erre a részre, de Dina még a sikamlós kezével apró simogatásaival ügyesen hadirendbe állított.
    Diána ekkor pár puszira a számhoz hajolt és úgy indult lefelé Ő hozzá. Végig puszilgatta az aegészet kicsit a nyelvével is játszadozott és csak utána tűntette el a szájában. Nagyon kellemesen megnyálazva a meleg szájával olyan franciában részesített hogy addigi aggodalmam hogy kevés idő maradt a levezetésre, el is múltmert kőkeményen álltam a szájában. Onnantól kezdve már nem is akadt le róla csak szépen lassan járt fel le rajta.

    Eljutottam magamban addig hogy elengedem magam és a szájába bocsátom az örömöm, mikor is halkan megkérdezi, hogy úgyemlékszik én érdeklődtem az arcre élvezés után a telefonon?
    talán egy "ühümöt" tudtam kinyügni és mondja akkor üljek a fotelba. Letérdel elém, lábaim özt még összefogta a haját és belekezdett a franciás fináléba.
    Végéhez közeledve maga felé állított és picit oldlasan boldogan várt az arcára. Mivel minden percben fantasztikusan kényeztetett így elég nagyra sikerült élvezésem, így szépen lefolytam a melléig is.
    Ezt az egész szitut megélni is hihetetlen volt, plusz még látni is... nagyon izgató volt.

    Még úgy maradtunkén én vissza ülve, Diána a lábam közt tetszelegtetve magát és csak szépen lassan kezte el törölgetni magát.

    Megkérdezte tetszett e mindent élveztem e és hogy biztosan jól csinált e mindent, de hát szerintem egy ilyen csodás befelyezés egyértelmű csillagos ötöst jelenthet csak.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszélt, mivel elején elfelejtettem a végén rendeztük (sajna szólnia kellett) mert ekkor is majdnem elfelejtettem...
    Extrát ezeken felül még nem tudom mit lehetett volnakérni, így is kimaxoltunk mindnenpercet.
  • Összkép:

    Kellemes egy órát töltöttünk együtt, amiben jól elbeszélgettünk és egy kellemes maszsázsban részesített, amit még csodásabbá varázsolt a végén.
    Végig jó kedvben, mosolyogva, mintha már régebbről ismernénk egymást zajlott az ott létem. Jól felépítette/alakiította ki a proggramot és nagy plussz hogy ennyire figyelt a vendégére, hogy emlékezett talefon beszélgetésünkre is (pedig ott már nem is vetettem fel).
Happy Massage