• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette. Gyorsan találtunk is mindkettőnknek megfelelő időpontot. Kb 1 óra múlva már a helyszínen is voltam.
    1 órás programra mentem.
  • Megközelítés:

    Lehel piachoz nagyon közel lévő társasház. BKV-val könnyen megközelíthető, villamosok és metró is jár arra.
    Én autóval mentem, sikerült rögtön találni egy helyet az utcában, a környező csendes kis utcák miatt szerintem könnyen lehet helyet találni. A parkolás fizetős.

    A cím teljesen egyértelmű, odaérve telefonálni kell ismét és így kaphatók meg a bejutáshoz szükséges adatok, illetve az emelet és ajtó.
  • Helyszín:

    Egy emeleti folyosó végén levő lakás. Úgy vettem észre Alice egyedül dolgozik a lakásban.

    A fürdő kádas, zuhanyfüggönynel. Nem tartozik a kedvenceim közé, mert úgy tapadt rám mint én Alice-ra néhány perccel később :)

    4-5 tusfürdőből lehet válogatni, továbbá szájvíz van kihelyezve, kis poharat azonban nem találtam hozzá. Megoldottam, kupakba kiöntöttem majd “bedobtam” a számba, mint amikor nem akarsz a haverod után inni, de a felest azert csak nem akarod veszni hagyni.
  • Hirdető külseje:

    Alice egy darab képe alapján nem derül ki túl sok minden, szerencsére van beszámoló szép számmal, így azért lehet sejteni hogy nem megy rossz helyre az ember.

    Vékony lány, kis formás cicikkel és markolni való popsival. Az az arca aranyos, kedves, amolyan “szomszéd lány” külseje van. Nekem tetszett.

    Egy kis lenge, színes egyberuhában fogadott, szerintem nem is volt alatta semmi más. Meleg napunk volt, a helyében én sem tettem volna másképp.
  • Action:

    Megérkezésem után két puszival és bemutatkozással kezdtünk, először jártam Alicenél.
    A szobába invitált, és megkérdezte mit szeretek, van-e valamilyen speciális kérésem.
    Én mondtam neki, hogy csináljuk úgy ahogy jön. Ezután törülközőt kaptam és irány a fürdő.

    Tusolás után Alice már meztelenül várt a szobában, és azonnal heves csókcsatába kezdtünk. Markoltam a popsiját, simítottam a hátát. Közben a vér elindult lefelé, amit Alice örömmel fogadott. Közelebbről is szemügyre vette, letérdelt elém, majd mélyen a torkába engedte.

    Na most aki tényleg kényszerfranciára vágyik, annak itt a helye. Először finoman, óvatosan megfogtam Alice haját, és elkezdtem dugni a száját. Nem ellenkezett, így hát vettem a lapot és rákapcsoltam, igazi pornós, öklendezős torokdugás lett belőle. Nagyon jó a technikája, nem finnyázik, lehet tolni amilyen mélyre csak leér a szerszám.
    Közben nyögésekkel színesíti az élményt, már amikor épp kap levegőt.

    Ezután az ágyra kerültünk, folytatódott tovább a kényszerfranciás program, amit Alice igazi pornós odaadással csinál. Mintha csak a farkam létezett volna neki, nyelte csak nyelte, járkált a feje fel-alá.
    Kértem egy 69es pozitúrát, de én nem sokat tudtam bealadni, olyan intenzív élményben volt része az alsó részemnek.

    Ezután kértem, hogy üljön bele, mire jött is a gumi és Alice meleg, szűk puncija. Csókok és ölelések tarkította vad lovaglás vette kezdetét, közben folyamatos nyögésekkel adta hangját tetszésének.
    Megkérdezte cserélünk-e, igent mondtam. Alice hanyatt feküdt én pedig felhajtottam a lábait és így hatoltam be, heves tempót diktálva.
    Közben hajtogattam erre-arra, és csak dugtam. Nem obszcénságból írom, de ez tényleg dugás volt a javából.

    Kutyát javasoltam, majd jobb ötlet ék tűnt inkább állva hátulról folytatni. Itt úgy elkezdett szorítani a puncija hogy már nem bírtam tovább. De azért nem álltam meg. A törülközőt felhasználva itattam fel a honlokomról a vizet, Alice úgy megizzasztott.

    Mikor már tényleg nem bírtam tovább, szóltam neki, hogy a szájába szeretnék menni, mire ő letérdelt, és nézett fel rám, várva a jutalmát. Rövidesen meg is kapta, teljesen a torkára vette a farkam, én pedig hatalmasat élveztem bele. Remegő lábakkal roskadtam le az ágyra.

    Hát ez valami brutális volt! Igazi pornó feeling!
    Mivel volt még az időből, egy gyors tusi után lepihentem az ágyra hogy kifújjam magam, közben Alice mellém feküdt és beszélgettünk, nevedgéltünk kicsit.

    Majd szép lassan öltözés, és remegő lábakkal távoztam. Alice mondta hogy visszavár. Várom már én is:)
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnál picit magasabb, de bőven megéri az élményért. Korrekt elszámolás.
  • Összkép:

    Fenomális pornós élményben volt részem, aki ilyesmire vágyik annak bátran ajánlom, nem bánja meg.
Happy Massage