• Bella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebbről el volt mentve a hírdetése kedvencek közé, mikor újra megjelent lecsaptam rá. Egyből felvette, aznap estére kaptam is időpontot. Hangja inkább nyugalmat árasztó kedves, mintsem erotikus volt. Egyébként azt mondta érdemesebb előző nap már egyeztetni, mert aznapra nem nagyon maradnak időpontjai.
  • Megközelítés:

    II. kerület Mechwart liget környéke. Parkolás napközben necces lehet, én tömegközlekedéssel mentem, estefelé, szerintem ekkor már autóval sem vésze. Tömegközlekedés: villamos, metró a közelben.
  • Helyszín:

    Nagypolgári lakás, sok szobával, tágas terekkel, a berendezés modern, habár nem túlzsúfolt. Tatami, tükör a bámészkodóknak , kanapé, kisasztal, szobainas.
    A fürdő tágas , rengeteg féle tusfurdővel.
  • Hirdető külseje:

    Vegyes képekkel hírdet, műtermi, és amatőr képei is vannak. Nagyon igényes, elegáns megjelenésű nő. Szép arc, kedves hang , arisztokratikus viselkedés, megjelenés. Ha izgulós vagy, a kisugárzása biztosan nyugtatólag hat. Göndör hajzuhatag, húsos , szép ajkak, nagy szilikonmellek, karcsú, sportos alak. Van 1-2 kisebb tetoválás, nem rontják az összképet. Fehérneműben, és egy fehér ruhában, magassarkúban fogadott.
    Gyönyörű nő, mondtam neki, hogy a playboyban is simán elférne. Csalódás kizárva.
  • Masszázs:

    Ez tulajdonképpen összefonódott az erotikus kényeztetés résszel . Fürdés után leheveredtem hassal a tatamira, Bella megszabadult a cipőtől és a ruhától, a fehérnemű még maradt. Rábíztam magam, amit utólag nem bántam meg.Megkérdezte, hogy olajat, vagy krémet szeretnék ( a krémet választottam). Finom csókokkal indított a hátamon, és egy érzéki simogatós masszázzsal kezdtünk. Laza beszélgetés, már épp ellazultam volna úgy 5 perc után , amit szerintem kifigyelt, és egyre gyakrabban benyulkált a lábam közé, illetve, hogy a figyelmem ne kalandozzon többé el, ledobta a maradék textilt.
  • Kényeztetés:

    Innentől kezdve az egész találka egy csodálatos pettingé változott. Hason fekve masszírozta a gátat , herét, nyálával pedig a megfelelő kenést is biztosította. kicsit emeltem a csípőmön, azonnal vette a lapot,. és nyálas kezével, a farkamat is masszírozni kezdte.Szeretem ezt a rész , így nem fordultam még meg, hagytam hadd dolgozzon rajtam így egy darabig. A tükörben azonban egyre gyakrabban összeakadt a tekintetünk, így hamarosan eljött a forduló ideje is. Péniszemet olajjal kente be, popsíját kitolta, hogy ujjaimall beszánthassam borotvált, nedves punciját. A faszom kőkemény volt, Bella pedig lassan a szájába engedte, miközben simogattam ahol értem - teljesen összegabajodtunk. nyelvjátéka változatos,nagyon lágy, sok kezezéssel, de amikor elvettem a kis kacsóit a rúdról, tudta, hogy kéz nélkül kell szopnia, és egy szó nélkül teljesítette kívánságom. Teljesen nem tüntette el de a 3/4-éig bevette. Mivel szerettem volna még élvezni ezt kis játékot vele, mellszexet, majd farokverést kértem. Közben egyre gyakrabban a szánk is összeakadt, fantasztikus nyleves csókokat loptam tőle. A vége felé, még egyszer magam elé térdeltettem, és megszoptattam; brutális látvány, ahoyg ennek a gyönyörű nönek a húsos, nyálas szájában ki be jár a farok. A legvégén leheverdtem mellé, olajat ,, nyálat csurgatott rám, és úgy verte ki a faszom , hoyg közben smároltunk. Fantasztikusat élveztem
  • Elszámolás:

    A kis szekrénykére tettem a végén, vissza is adott volna , ha nincs pontosan nálam. Nagyon korrekt volt, a mértéke egy picit magasabb az átlagnál (vagy fogalmazhatunk úgy is , hogy a marina parti átlag). Nem kérdés , hogy megérte.
  • Összkép:

    Csodálatos teremtés, maximális barátnő feeling. Rendkívül kedves, két lábban a földön jár.
    Aki úriemberként közelít felé, annak biztosan jár a fullos élmény. Biztosan visszamegyek.
Happy Massage