• AMY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon meghirdetett időintervallumban hívtam délelőtt, de nem vette fel. Valahogy délután az oldalon böngésztem akkor láttam hogy a megerősítette hogy adott időszakaszon belül elérhető akkor hívtam, második csengetésre felvett. Szépen elmondta mint lehet, mennyi ideig mennyiért, így másfél óra múlvára egyeztettem is vele egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Parkolni lehet a ház előtt, ha esete felé mész már ingyenes szerintem lesz helye. BKV teljes mértékben megoldott nagyon közel van megálló is. Ha nem új építésű épületben gondolkodsz (ami a ugye a Lehet utca és környékére jellemző) akkor egyszerű megtalálni a ház szám amit a telóban is megjelölt, ott van jobbra fent a bejárati kapu mellett vasból kihajtogatva.
  • Helyszín:

    Old school körúti bérház a Lehel utcában. Nem kell lépcsőt mászni a belső udvaron át vezet az út a bejárathoz. Szalon szerű lakás, fekete falak indiai stílusban berendezve és feldíszítve. 2 fürdő, több szoba gondolom többen dolgoznak itt de most alig voltak. Kis mázolás némelyik ajtóra ráférne, higiéniával nem volt gond, törölköző van tucatszámra, ahogy a tusfürdők is. Listerin, mellette kis pohárka mi kellhet még? Talán egy teli tekercs wc papír a készülék mellé vagy szekrénykébe, hogy teljes legyen az összkép. A masszszoba tágas, kör alakú a tatami, van ott 2 személyes bőrfotel, rúdtáncra alkalmas rúd, és szoba inas is. Tükrök elölről és oldalról ledlámpasorral megvilágítva. Nem kínált semmivel amúgy.
  • Hirdető külseje:

    Magas sportos alakú csaj atom dudákkal. Arckitakarással hirdet nekem nem volt az esetem és a remek atletikus adottságai ellenére nem éreztem szexinek. És zavart, hogy nagyon sok tetkó van tökéletesen kiretusálva és azért több fülbe és orrba valót is visel (ami amúgy egyre jellemzőbb a szolgáltatóknál), amit valahogy lehetne jelezni. A képeken is látható egyik kétrészesben fogadott.
  • Masszázs:

    A masszázs a tatamin történik, talptól haladt felfelé, ezt kértem, hogy hagyja ki. Vádli, boka, comb, fenék, hát így jött felfelé nem tanulta a masszázst de ennek ellenére jól csináltab bár lehetne még mit tanulni. Elidőzött mindegyik állomáson, majd a fenekemre ült és úgy simítgatta át a hátamat. A vállamat valamiért kihagyta bár ezt nem kértem. Közben indiai zene szólt ez egész kellemes hangulatot teremtett. Könnyű vele beszélgetni igazi csodás filantróp jellemet ismertem meg benne. Egyébként sem a beszélgetést nem kezdeményezte illetve azt sem, hogy fedetlen bájat felém tárja, kérésre viszont szó nélkül megtette amit kértem.
  • Kényeztetés:

    Másfél órára mentem amit előre egyeztetem vele a telefonban, lehetett volna 2x orális örömszerzést igénybe venni, de mivel nem működött a kémia kettőnk között, így bármennyire is tré de nem állt fel a bré. Már ezt az elején éreztem, hogy nem az esetem (kivéve cickók), egyébként a masszázs végén megfordultam, de ahogy a kezébe vett nem mozdult meg semmi csak a kezei így nem történt semmi. Mondtam is hogy hagyjuk viszont a melleit megsimogattam ez nagyon pozitív volt, majd elmentem fürdeni. Visszajöttem és megegyeztünk abban, hogy akkor 1 óra az, amit elszámol. Ez korrekt volt. Ezután lekísért és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nem kértem semmi extrát. Másfél órára mentem, de ahogy a sztoriból kiderül nem maradtam csak legfeljebb egyet ezt korrigálta is nagyon korrekten, így az egyórás részvételi díjat adtam át, ami szerintem pesti átlag.
  • Összkép:

    Brutál jó mellek, számomra túl sok tetkó a testen... Érdemes elmondani mire van szükséged, mit kérsz amúgy lehet kimarad, ha valaki erre vágyik hajrá!
  • Webi megjegyzése:

    Adatlapot figyelmessen kell olvasni, egyértelmű: tetováls - van.
Happy Massage