• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon sokszor próbáltam elérni telefonon,kevés sikerrel..De aztán szerencsére sikerült,szoros táncrendje miatt nem aznapra,hanem másnapra tudtunk randit fixálni.Hangja telefonban nagyon kellemes orgánumú,szexi.Kedvesen,közvetlenül tájékoztatott a részletekről és a lehetőségekről,az impulzusok és információk alapján nagy várakozással néztem a találkozó elébe.
  • Megközelítés:

    II.kerület frekventált része,a körútról nyíló utcában van helyileg a rendelő.BKV maximálisan OK,autóval a parkolás nem annyira egyszerű,de 3 utcával feljebb van őrzött parkoló,én ezt az opciót választottam.
  • Helyszín:

    A lakás igazi békebeli-nagypolgári,nagy méretű szobákkal,annál is nagyobb belmagassággal.A ház állapota átlagos körúti bérház,a lakás szépen felújított,ízlésesen berendezett.Tisztaság mindenhol,sejtelmes félhomály,szóval a hangulat és a helyszín abszolút megfelelő.Fürdő zuhanykabinos,törcsi és minden egyéb maximálisan megfelelő.A fürdő egyébként magából a massz-szobából nyílik,így a diszkréció is garantált.
  • Hirdető külseje:

    A fotók alapján sejthető volt,hogy nem mindennapi külsővel megáldott hölggyel fogok találkozni.
    Ajtón belépés után megnyugvással és örömmel fedeztem fel,hogy a képek és a valóság ez esetben kéz a kézben jár.
    Gyönyörű,dús göndör hajzuhatag,szép,szexi,erotikusan telt ajkak (kicsit olyan,mintha szilikonos lenne,de erre nem kérdeztem rá), mandulavágású cicaszemek,kecses nyak és vállak,ORBITÁLIS szilikon mellek,formás popsi,szép lábak jellemzik.Ami viszont még fontosabb,hogy élőben is közvetlen,barátnős kisugárzása van,ami ennyire szép nőknél általában ritka.
    Térdeim szinte megrogytak,egy másodpercre (vagy többre) szinte kiestem a szerepemből és rutinomból,talán a bemutatkozásnál picit még a hangom is elcsuklott,rám nem jellemző módon.
    Ahogy bekísért a szobába,le sem tudtam venni a szemem róla,legszívesebben hívtam volna az asszonyt hogy költözhet,mert valaki jön a helyére...
    Azt,hogy pontosan milyen ruhácska volt rajta,nem tudom felidézni a sokkhatás miatt..
  • Masszázs:

    Szokásomhoz mereven ragaszkodva most is másfél órás szeánszra érkeztem.

    Nem hiszek a fürdés utáni in medias res kezdésben,bár az igazság az,hogy megfordult a fejemben a lehetőség,miszerint keretbe foglaljuk a randit 2 levezetéssel.Magamon uralkodva önként hasra vetődtem,mert bármennyire is kívántam Bellát,szerettem volna egy kis beszélgetéssel közelebb kerülni hozzá,picit megismerni Őt,miközben masszíroz.
    Partner volt ebben,gyakorlatilag végigdumáltuk és röhögtük a masszázs részt,tényleg kellemes beszélgetőpartner.
    Maga a masszázs nem vérprofi,de legyünk őszinték,nem is feltétlen ezért megyünk ilyen szalonokba.Ettől függetlenül a sorrend,mozdulatok és koreográfia rendben lezajlott.Előre melegített krémmel kezdi a háton,így halad fentről lefelé,gyakorlatilag az összes porcikám megkapta a törődést.Lágyabb,simogatóbb jellegű relaxációs masszázs ez,de ellazulásra mindenképpen teljesen alkalmas a dolog.Az igazság az,hogy mivel végigdumáltuk az egészet,illetve a vizuális hatások alatt állva nekem ez nem sikerült,mert már nagyon vártam a 2.részt...
  • Kényeztetés:

    ...ami hamarosan el is érkezett.Lábaimtól visszatérve apró puszikkal halmozott el,illetve benyúlkálásokkal fokozta a végtelenségig a hangulatot.Mivel komolyan aggódtam,hogy lyukat verek a tatamiba,inkább oldalra fordultam,és magamhoz húztam Bellát.Hosszú,forró csókban forrtunk össze,test a testnek feszült...uhh most is beleborzongok.
    Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.
    Nagyon finoman kezdtem,de bőrének,puncijának illata,ápoltsága miatt gyakorlatilag az állkapcsomat kiakasztva nyaltam-faltam.Nem volt egyértelmű hogy elélvezett-e de biztosan éreztem hogy tetszett neki ténykedésem..
    Pihegtünk egy sort,majd Bella hamarosan délnek vette az irányt.Semmilyen instruálásra nem szorult részemről,pont olyan erősséggel és intenzitással beszél franciául,ahogy elképzeltem.Lassan,érzékien kényeztette kis barátomat,közben őrjítően fel-felnézett gyönyörű szemeivel:10/10.
    Semmi eget rengető fogás,pornós nyögések,erőltetett reakciók nem voltak részéről,egész egyszerűen szinte szeretkezett az ajkaival.Próbáltam húzni a dolgot,de a látvány és a technika megtette hatását,óriásit detonáltam a gyönyörű ajkak közé.
    Eldőltem mint egy zsák,az utódok Szilviában végezték.Nem rohant egyből a fürdőbe,hanem mellém feküdt és relaxáltunk még egy picit.Simogatott és cirógatott,míg pulzusom a normális közeli állapotba tért vissza.
  • Elszámolás:

    Az átélt élmények miatt számomra abszolút nem volt kérdés,megérte-e.Picivel magasabb tiszteletdíj egy átlagon felüli kvalitásokkal rendelkező,magas szexuális kultúrával,és kisugárzással bíró hölgytől.Utólag helyeztem a tatamira,előzőleg egyeztettük telefonon.
  • Összkép:

    Mit is írhatnék...Relatíve ritkán írok,mert nem igazán érint meg mostanában egyik masszőz sem.Lehet,hogy én lettem fásult időközben,de úgy érzem,semmi újat nem tudnak már mutatni alkalmi vendéglátóim.
    Bella más.Neki sikerült a tapasztalt rókát is elcsábítani,biztosan emlékezni fogok rá a sok masszőz közül,akinek a kezei között jártam.
    Nem tudok regényt írni találkozónkról,de az érzés és a benyomás maradandó emlék.To be continued...
Happy Massage