• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, egyszer sajnos nem értem el előtte pár hete, most sikerrel jártam, habár barátnője vette fel a telefont, de aznapra sikerült időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Telefonon kaptam meg az információt, habár elsőre nem értettem jól, de végül a megfelelő utcát választottam a Mamut környékén. BKV-val könnyű, parkolás az utcákon kihívás lehet.
  • Helyszín:

    Hatalmas szoba, ahol kanapé (ruha tárolásra volt használva csak...) tatami, és egy nagy masszás pad a berendezés, plusz pár bútor.
    Fürdő tágas, sokféle férfi tusfödő van (ezeket figyeltem). Többen vannak a lakásban, de jól jött ki a logisztika, szinte észrevételen volt.
  • Hirdető külseje:

    Kicsit meglepődtem, miután az ajtó mögül megláttam. Göndör hajra számítottam, de pont nemrég vasalta ki. Arckitakarástól nem kell tartani, nagyon aranyos:)
    Leginkább a 3-ik kép adja vissza Nikit.
  • Masszázs:

    Rövid felvezető beszélgetés közben a masszás padra felült és így váltottunk pár szót, miközben tusolásra vetkőztem le. Miután visszatértem a tusolásra a melltartót le is dobta, miközben felfeküdtem a masszáspadra, amely így nem volt egyszerű feladat. Masszás inkább egy erős barátnős jellegű, mint szakszerű, de ilyen helyen az embert ne is várjon mást:).
    Párszor így is felszisszentem az erősségtől, de ennek köze lehetett ahhoz is, hogy régóta nem voltam masszőrnél. Néha a könyöke után a melleivel is végigcsúszott rajtam, ami meglepett engem.
    Közben kellemeset beszélgettünk, a témára már nem emlékszek sajnos...
  • Kényeztetés:

    Közepesen rövid masszás után többször be-be nyúlt, majd megemeltem a csípőmet és így folytatta a tevékenységet a kezével, amit nagyon élveztem, habár ez egyáltalán nem volt kényelmes pozíció (tartani a csípőmet és meredező szervnek se volt túl sok hely). Jó pár percnyi kézi felvezetés után, a hátamat megnyomkodta még egy picit, amire viccesen jeleztem, hogy ez kicsit gonosz volt, hogy felizgat, majd újra visszatér a masszásra. Remélem nem vette sértésnek, de ezután a búvős fordulhatsz szó elhangzott, amelyet nem tudtam visszautasítani. Először mellettem állt és így kezdte vagyis folytatta a kezével a kényeztetést. Pár eltelte után a masszás padra feljött és 69-ben folytatott. Kellemes volt a punciját nyalni, de messze voltam, hogy elélvezzen. Vizuális ingerek elég korlátozottak voltak, de élveztem nagyon, ahogy kényeztettet lent, nemcsak a kezével, de így idő után a szájával is és el is jött a vég...
    Letisztogatott, amennyire tudod, majd az ágy szélére ült és beszélgettünk még egy kicsit, majd indultam zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Tusolás után a kanapéra helyeztem a csokromat.
  • Összkép:

    Kellemes élményben volt részem, a hely kiváló, könnyen megközelíthető, viszont egy kicsi hiányérzetem maradt. Jobban szeretem szakszerű masszírozást, illetve levezetés nagyon gyors volt (lassítást nem kértem, mert nem tudtam, hogy idővel hogy állunk, de utólag ezt kicsit bánom)
Happy Massage