Legfrissebb szexpartner beszámolók (Európa)

Összes
beszámoló Nicol42 szexpartner Budapest, XVIII. kerület

Nicol42

Írta: vérpocok (2019-11-21)

szexpartner
A tusolás befejeztével bementünk a szobába és elhelyezkedtünk az ágyon egy kényelmes pózban.Én hanyatt feküdtem, Nicol először csak finoman, gyengéden simogatott, csókolgatott, majd mik...
beszámoló Melikeh szexpartner Miskolc

Melikeh

Írta: Mandinka (2019-11-21)

szexpartner
Érkezésemkor röviden átbeszéltük mit szeretnék. Mivel ő már fürdött így sajnos egyedül mentem zuhanyozni. Visszatértemkor megszabadítottam kevéske ruhájától majd kölcsönösen simo...
beszámoló Nadinka szexpartner Budapest, XIII. kerület

Nadinka

Írta: fallosz822 (2019-11-18)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Édes szexpartner Budapest, XI. kerület

Édes

Írta: edenagyede (2019-09-09)
egyeztetési probléma
szexpartner
Mondta, hogy valószínűleg múltkor beugrott valaki helyett. Mondtam hogy ez mind rendben, de a mostani randit felejtsük el. Így cipő vissza és tipli.
beszámoló Amy szexpartner Budapest, XIV. kerület

Amy

Írta: Nagyfarokxxl (2019-11-20)

szexpartner
Nagyon meglepett végig felnézett a szemembe nem szokásom gyorsan elélvezni viszont ahogy néztem a tükörben a műsort teljesen pornó hangulata lett a dolognak így párat húztam a fején és el is durrantam de érdekes módon nem lankadt le teljesen utána a farkam
beszámoló Csenge szexpartner Budapest, XI. kerület

Csenge

Írta: Theyse (2019-11-20)

szexpartner
Natúr franciával kezdte, még telefonban megérdeklődtem, hogy valós-e a mélytorok, mert egyeseknél ha egy kis méret eltűnik a szájüregben, az már mélytoroknak számít, de itt nem erről volt szó, nagyon finom a franciája változatos technikával, a mélytorkot is nagyon jól csinálta, teljes mértékben megfelelt annak amit reméltem
beszámoló Doris szexpartner Budapest, IX. kerület

Doris

Írta: apumisi (2019-11-20)

szexpartner
A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 2 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Ramóna szexpartner Budapest, XIII. kerület

Ramóna

Írta: Jony2 (2019-11-20)
nagyon jó
szexpartner
Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.
beszámoló Megan szexpartner Budapest, IX. kerület

Megan

Írta: Souldance (2019-11-20)

szexpartner
Törölközőt lekopva rólam elém térdel és a meredező brét kezdi ajkaival, nyelvével kényeztetni. Zacsi kis kap masszázst majd bő nyállal egyre mélyebben enged a torkára. Kiveszi, megköpködi, ráver párat és intenzíven, cuppogva szopja tovább hümmögve időnként garatra véve,
beszámoló Klaudia szexpartner Budapest, XIX. kerület

Klaudia

Írta: HR-es (2019-11-20)

szexpartner
A korosztály sajátja.. Borzasztóan vágytam már a szájába, lefeküdtem hát az ágyra. Cseppet sem késlekedett -már a szájában is voltam. Igen változatosan franciázik, néha kevés kézzel. Profi benne mi tagadás.. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megkértem hogy üljön rá az arcomra és így folytassuk 69-ben. Imádtam markolni a popsiját, derekát -hozzá az előbb megismert esszencia- közben szorgalmasan bólogat rajtam..
beszámoló Valéria szexpartner Budapest, IX. kerület

Valéria

Írta: vénkecske52 (2019-11-16)
felejthetetlen
szexpartner
Falloszom,zacskóm,golyóim,mind -mind olyan kézi,többségében szájkezelést kaptak, hogy magam is meglepődtem,hogy ilyen sokáig bírom.Mindezt többszőri mély torkozással vegyítve !
beszámoló Mayácska szexpartner Budapest, IX. kerület

Mayácska

Írta: Fred29 (2019-11-20)
istennő
szexpartner
Hozzám simul, simogatjuk egymást, elkapja a férfiasságom, játszik vele, húzogatja. A punciját masszírozom még bugyin keresztül, a csókolózás közben szüntelen. Elindul lefelé, csókolgatja a testem, bordáim környékén megcsiklandoz, ki sem hagyná a zsivány, nevet.
beszámoló Nina szexpartner Budapest, XI. kerület

Nina

Írta: TeaMákvirág (2019-11-19)

szexpartner
Kénytelen voltam felajánlani neki amim van,és nem bántam meg.Kellemetesen rágcsáló,szopikálós franciát adott elő.Franciásan tökéletes megoldásokkal operált. A dög tükörben is lestem mit művel velem.
beszámoló Jázmin szexpartner Budapest, XIII. kerület

Jázmin

Írta: Zébácsi (2019-11-19)

szexpartner
szájába vette a farkamat. Ami ez után következett azt kell mondjam, hogy \"ezt mindenkinek látnia kell\" de inkább érezni. Ilyen orbitális szopásban még ne volt részem. Na ez volt ám a pornós feeling! Bő nyállal, ráköpve, nyögdécselve, arcát csapkodva a farkammal, közben iszonyatosan mozgatva a csípőjét….
beszámoló MadamX szexpartner Budapest, XIII. kerület

MadamX

Írta: Sir Mock (2019-11-19)

szexpartner
A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 2 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Elena szexpartner Budapest, V. kerület

Elena

Írta: paratrooper (2019-11-19)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Emily szexpartner Pécs

Emily

Írta: apu (2019-11-19)
rossz
szexpartner
Tok gepies, azonnal farokra megy, megtorli majd megprobal az ernyedt ezredesre egy gumit raeroszakolni. Sikerrel jar, elkezdi szopni. Kozben ugyel h ugy uljon mellettem h semmihez ne erhessek hozza. \\...
beszámoló Sandyke szexpartner Budapest, XI. kerület

Sandyke

Írta: LuckyGuy (2019-11-18)
nagyon jó
szexpartner
Nem tétlenkedett Sandy, pár csók után lefelé kalandozott kis haveromhoz, és újra elkezdett franciázni a fentebb említett módon. Nyilván hamar ismét kőkemény lettem, ezért nyúlt is a gumiért..
beszámoló Wanda Gold szexpartner Budapest, XIV. kerület

Wanda Gold

Írta: Laller22 (2019-11-18)
istennő
szexpartner
kkor Wanda részéről hatalmas meglepetés ért ! Tündérkém lágyan hanyatt feküdt,fejét lelógatva az ágyról,és mosolyogva kérdezte: Na mi lesz már,nem kapok semmit ? Gyorsan melléléptem,és kedvesem olyan franciával kápráztatott el, amit eddig még soha nem éreztem! Egy gyöngyhalásszal keresztezett kardnyelő lelkesedésével kényeztette mélyen a torkába engedve Kispajtit,amit a kis gazfickó,velem együtt roppantul élvezett. Egyszerűen szenzációs élmény volt,ezúton is köszönöm,hogy átélhettem!
beszámoló Adry24 szexpartner Budapest, XIII. kerület

Adry24

Írta: nagyblero (2019-11-18)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Nettyke szexpartner Budapest, IX. kerület

Nettyke

Írta: gyikk22 (2019-11-19)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Klaudia szexpartner Budapest, V. kerület

Klaudia

Írta: ANFIELD_ROAD (2019-11-16)

szexpartner
Az a popsi!!! Mellém ült, majd elkezdett simogatni, nagyon jó érzés volt. Lefeküdtünk, majd megszabadultunk a felesleges ruhadaraboktól, és átadtuk magunkat a testi örömöknek! Azon vettem magam észre, hogy már 69-be fordulunk, és így kényeztetjük egymást tovább! Szájába vette a hímvesszőmet, és halk nyögések, kéjes hangok kiséretében kényeztetett. Arcomban Klaudia puncija, szájában péniszem, jó párosítás!
beszámoló Mia szexpartner Budapest, IX. kerület

Mia

Írta: gábor19 (2019-11-18)
istennő
szexpartner
Mikor már mindketten ruha nélkül voltunk Mia letérdelt és franciázni kezdett. Változatosan, érzéki, lassú tempóban. Közben néha rám néz, én meg hol simogatom a fejét, a cicijét, vagy csak mozizom és átengedem magam az élvezetnek.
beszámoló Vanda szexpartner Budapest, VI. kerület

Vanda

Írta: NO-KECMEC (2019-11-18)
nagyon jó
szexpartner
Kellemes érzés volt ismét belé kerülni, markolászni a fenekét és a ciciket. Azt már le sem merem írni, hogy itt mi történt. (kecmeckét elhagyta a férfiereje) Az a lényeg, hogy szájjal kellett befejeznie a történteket, miközben engem a szájával, szavaival nyugtatgatott, kecmeckét a kezével izgatta, gyors eredmény után a szájával is kecmeckére koncentrált.
beszámoló Mia szexpartner Budapest, IX. kerület

Mia

Írta: MrKnox (2019-11-17)
nagyon jó
szexpartner
Ennek megfelelően rövidesen gumiért nyögtem (félszívvel csak, mert pergő nyelvvel-csatakos csókokkal makkomat majszoló boszorkám sűrű, éjfekete sörényébe túrva ismét végigfutott rajtam az inger, hogy cseppet sem úriember-módra alaposan telespricceljem bársonyosan forró száját...), melynek szinte észrevétlen felhelyezése nyomán Mia máris oly könnyedén csusszant tövig égnek meredő kardomba, mint akit egyenesen oda teremtettek.
beszámoló Lizzie szexpartner Budapest, XIII. kerület

Lizzie

Írta: RabbitsFoot (2019-11-18)
felejthetetlen
szexpartner
Az ágy mellett állva bonyolódtunk csók és simogatás manőverekbe, ami nagyon jól esett. Ha nem figyelnék a szóismétlés kerülésére, akkor kb százszor lenne leírva, hogy \"finom\" és \"érzéki\", mert erről szólt ez a randi. Az ágyra keveredtünk, Lizzie lefeküdt, én pedig tetőtől talpig végig csókoltam a testét. Néhány pontra visszatértem, és senki sem fog meglepődni, de végül a puncihoz tértem vissza, és kezdtem részletesebb kényeztetésbe. Úgy tűnt, hogy Lizzie élvezi a ténykedésem, aminek részéről remegő lábak lett a vége, nekem pedig ha elálló füleim lettek volna előtte, mostanra a fejemhez lennének simulva, úgy megszorított.
beszámoló Viki szexpartner Budapest, IX. kerület

Viki

Írta: Tozo1 (2019-11-17)
istennő
szexpartner
Viki végig a szájában tartott és felére lassított tempójával csak nem akarta abbahagyni a farkam kényeztetését. Amikor már lecsillapodtam, akkor eresztett ki a szájából. Kinyitotta a száját és a nyelvével játszadozott a spermámmal,
beszámoló Natasha Sweet szexpartner Budapest, XI. kerület

Natasha Sweet

Írta: 75macska (2019-11-17)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Csenge szexpartner Budapest, XI. kerület

Csenge

Írta: BudaGyöngye (2019-11-17)

szexpartner
Ennek megfelelően le is hajolt. Kérdezte, hogy gumival, vagy-anélkül szeretném-e a franciát. Utóbbit választottam. A francia finom volt, mélyen bevett, és a nyelvét, torkát is használta.
beszámoló Nita szexpartner Budapest, XIII. kerület

Nita

Írta: marty (2019-11-17)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!

Legfrissebb erotikus masszázs beszámolók (Európa)

Összes
beszámoló Mona erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Mona

Írta: Tozo1 (2019-11-19)

erotikus masszázs
Ismét hanyatt feküdtem. Mona a szétnyitott lábaim közül az egyiket az ő lábai közé véve a cicijeivel a hasamtól indulva egészen addig csúszott fel, hogy az ajkaink összeérjenek
beszámoló Nadett erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Nadett

Írta: Tozo1 (2019-11-20)
istennő
erotikus masszázs
majd ő térdelt le elém és a nedves farkammal először csak szemezgetett, majd húzogatni kezdte kézzel, majd a tövénél megszorítva azt a szájába eresztette. Kis apró mozdulatokkal kezdett, majd a két karjával a fenekemet átölelve teljes mélységig a szájába húzott.
beszámoló Kittana erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

Kittana

Írta: Kspisti11 (2019-11-17)
nagyon jó
erotikus masszázs
A lány profizmusa, kedvessége és szépsége persze elérték a hatásukat. Nagyon jól kényeztetett szájjal, kézzel, időnként a cicikkel. Kétszer is elélveztem. Amikor a szájában voltam, az bizony tövig volt időnként.
beszámoló Iza erotikus masszázs Budapest, IX. kerület

Iza

Írta: kan47 (2019-11-19)
istennő
erotikus masszázs
A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam.
beszámoló Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs Budapest, VI. kerület

Enci/Elitmasszázs

Írta: DrHook (2019-11-18)
nagyon jó
erotikus masszázs
Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.
beszámoló Mira erotikus masszázs Budapest, XIX. kerület

Mira

Írta: Souldance (2019-11-17)
nagyon jó
erotikus masszázs
Keze a tolakodó, bökdösődő kis csibészen, meg alkatrészein dolgoznak. Később oda fordul és szájába is veszi őket. Mindent megvizsgál meg nyalogat, bekapja cuppog rajta és néz rám azokkal a csodálatos szemekkel.
beszámoló KIARA erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

KIARA

Írta: SanMarko (2019-11-17)
nagyon jó
erotikus masszázs
Ezt a részt kicsit kevésbé emeltük ki most. Volt ez is. Atvezetésnek, pihenésnek kiváló. Közben jol elbeszélgettünk. Igazából mar siman el tudnánk tölteni beszelgetessel is egy ilyen alkalmat. Ezt en külön nagyon szeretem.
beszámoló DIÁNA erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

DIÁNA

Írta: BadB (2019-11-17)

erotikus masszázs
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Felícia erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

Felícia

Írta: Hydalgo (2019-11-16)

erotikus masszázs
Váltottunk, majd Ő vett kezelésbe: Derekam-hátam sajgott kissé már néhány hete, így hathatós masszírozásba kezdett, végül ez a testrészem mintha rendbe jött volna. Mindent meleg olajjal csinál, finoman rákeni a bőrre és hol lágyabban, hol keményebben dolgozott rajtam.
beszámoló Liza erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Liza

Írta: kutato1001 (2019-11-16)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Az én Lizám ebben a tevékenységben is nagyon szakszerű és lelkiismeretes. Szagmentes olajt csorgat a tenyerébe és a bokáktól kiindulva alaposan átgyúrta a vádlikat, combokat, derekamat. A kezeivel nem kalandozott el a combtő tövéhez, ez a rész most az én átmozgatásomról szólt csupán. Rendkívül alaposan dolgozta meg a hátamat és a csatolt részeimet.
beszámoló VANESSZA erotikus masszázs Budapest, III. kerület

VANESSZA

Írta: Influencer (2019-11-15)

erotikus masszázs
A hirdető Belát a dolgok mögé rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 9 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Nihan erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Nihan

Írta: tiberius95 (2019-11-15)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Bemutatta magas szintű francia nyelvtudását, simogatva, nyalogatva és ingerelve a velem egykorú barátomat. A golyókat is kezelésbe vette, nyaldosta, ingerelte. Kértem, hogy a végjáték előtt még csúszkáljon rajtam elölről is,
beszámoló Abigél erotikus masszázs Budapest, XIX. kerület

Abigél

Írta: schmidt (2019-11-15)
lehetne jobb
erotikus masszázs
Közös pancsival indítottunk, én mondjuk már félig megmostam magam, amikor csatlakozott. Itt ismét csak hüledeztem, hogy mennyit fogyott. Közösen megszaglásztuk, hogy kinek melyik tusfürdő...
beszámoló Liza erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Liza

Írta: Kisbore (2019-11-15)

erotikus masszázs
Szóval egy masszázzsal kezdtünk ami ha jól emlékszem svéd alapú volt. Nekem szakszerűnek tűnt, biztos hogy tanulta, mindenesetre nagyon jól esett, el is lazultam teljesen. Közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon jó partner ebben is. Majd következett életem első csúszkája, mondanom se kell elképesztő volt ahogy a kis testével mozgott rajtam, állt is a zászló rendesen.
beszámoló KITTY erotikus masszázs Budapest, II. kerület

KITTY

Írta: Implacabile (2019-11-14)
nagyon jó
erotikus masszázs
A masszázs mondható nyugodtan alaposnak és határozottnak, ez már nem a simogatós, de még nem is a szaggatós fajta. Tehát jólesett, mert szavak nélkül is eltalálta azt az erősséget, ami nekem pont megfelelt.
beszámoló Natasha erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Natasha

Írta: Influencer (2019-11-14)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Színesítette az akcióját azzal is, hogy amikor répámat kiengedett a szájából, a fejével a farkam alá csusszant és a golyóimat szopkodta. Kezével közben a farkamat verte. Cuppogó, nyögdécselő hangok engem arra inspiráltak, hogy az akcióját megszakítsam.
beszámoló Felícia erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

Felícia

Írta: árrpi (2019-11-13)
istennő
erotikus masszázs
Puszikkal halmozta el a farkamat és környékét, illetve kézzel és cicivel is kényeztette, többször meg is kellett állítanom, mert csúcsközeli állapotban voltam. Közben az én kezem is \"eltévedt\" a punci irányába
beszámoló Hanna erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Hanna

Írta: tomas110 (2019-11-12)

erotikus masszázs
Majd visszatértemkor a törölközötöl megszabadulva a matracra feküdtem hassal. Közben ö is megszabadult a fekete ruhájától így megcsodálhattam gyönyőrű testét. A lábammal kezdtük a masszázst melyet alaposan át masszírozot.
beszámoló DÓRA erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

DÓRA

Írta: Macika- (2019-11-12)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Mosolyogva kérdezi, megfordulsz?...és mikorra kimondom az igent már a hátamon fekszem, Ő pedig mosolyog, szemével kacéran azt mondja, most az enyém vagy. Szeret játszani mint ragadozó az áldozatával, aki csak akkor falja fel, ha már eljátszadozott vele.
beszámoló Bernadett erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Bernadett

Írta: tigi (2019-11-09)
egyeztetési probléma
erotikus masszázs
A megbeszélt időpontban percre pontosan ott voltam, elsőre és másodikra mikor hívtam ki volt kapcsolva. Utána pár percre már be volt már kapcsolva, de hiába csörgettem, nem vette fel.
beszámoló Anna erotikus masszázs Tárnok

Anna

Írta: Monster66 (2019-11-14)

erotikus masszázs
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló EDINA erotikus masszázs Budapest, II. kerület

EDINA

Írta: az_alfonz (2019-11-12)

erotikus masszázs
A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Zsófi erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

Zsófi

Írta: leone (2019-11-13)
nagyon jó
erotikus masszázs
Mert ugye aki nem szimpi annak csak kézi levezetés van!1 órás programra maradt idő, Fürdőből visszaérve hasra feküdve masszás padra érkeztem,hátamon kezdett brutális keze van és azt mondta ez még csak kettes erősségű volt az ötös skálán óóó mondom nekem maradhat ez így is, Majdnem befostam :-))
beszámoló Dia erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

Dia

Írta: titi22 (2019-11-13)
egyeztetési probléma
erotikus masszázs
...
beszámoló ALEXA erotikus masszázs Budapest, III. kerület

ALEXA

Írta: lloyd (2019-11-13)

erotikus masszázs
Érezhető , hogy tanulta. De legalább is sokkal tudatosabb mozdulatokat véltem felfedezni mint egyes hölgyeknél akik csak max simogatnak. A talpnál ill a vádliknál kezdte. Kifejezetten jól esett.Haladt felfelé a combokon, én közben azon gondolkodtam, hogy van ennyi erő ezekben a csöpp kezekben.
beszámoló Melissza erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Melissza

Írta: kutato1001 (2019-11-12)
felejthetetlen
erotikus masszázs
kedves gésám, a bokáktól kiindulva, határozott mozdulatok közepette, elindult felfelé. A kellemez lazító masszázsa igen jól esett a végtagjaimnak, a derekamnak és a hátamnak.
beszámoló Nadett erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Nadett

Írta: duracell (2019-11-11)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Amihez hasra fekve elhelyezkedtem ,és kedvesem neki látott a lábamtól kezdve amit egész jól és érezhetően kellő erővel csinált ,ahhoz képest hogy kis törékeny lánynak tűnik elsőre:-) kifejezetten jól esett ,mikor feljebb ért. Meg dolgozta a fenekemet a derekamat és a hátamat ami igazán jól eset ,a kemény hétvégei munkám után.
beszámoló Nadett erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Nadett

Írta: Influencer (2019-11-11)
istennő
erotikus masszázs
esetemben csak az erotikus masszázsra azon belül is a Lingam és került sor. Nadett kedvességének és a kiérdemelt szimpátiámnak köszönhetően személyre szabta a randink tartalmát. Amelyet a kényeztetés részben elemzek ki.
beszámoló BLANKA erotikus masszázs Budapest, III. kerület

BLANKA

Írta: snail (2019-11-11)

erotikus masszázs
A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Amira erotikus masszázs Budapest, VI. kerület

Amira

Írta: imike10 (2019-11-11)

erotikus masszázs
Először fürdcsi amit írtam tiszta higénikus a hely.\\nMég kérdezte hogyan szeretném először, én csak annyit válaszoltam hogy rábízom magamat! \\nElőször hasra feküdtem kényelmesen az
Happy Massage