• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem sikerült elsőre elérnem, de a második kísérlet már sikeres volt. Felvette. Kedves hangon bemutatkozott, elmondta a lehetőségeit. Megbeszéltünk szinte mindent, de abban maradtunk, hogy a helyszínen még pontosítunk és ha kell, kiegészítjük a dolgokat. Délután már tudtam is menni hozzá. Jeleztem neki, hogy a város másik végéből megyek, a forgalom beleszólhat az érkezésembe, de természetesen ezt én is bele tervezem az indulási időbe. Azt mondta, menjek nyugodtan, aznapra nincs még beírva senki utánam.
  • Megközelítés:

    Minden megoldással könnyű a megközelítés. Parkolás fizetős, de van hely. Amúgy panelház az Árpád-hív budai lábánál. Busz a bejárattól kb 50 méterre áll meg, de van villamos is és a hév sincs messze. A GPS-is ismeri a címet
  • Leírás:

    Sikerült! 10 perccel a megbeszélt idő előtt a kapuban voltam és hívtam Kendrát. Felvette és kissé érdekes hangnemben közölte, hogy van még 10 perce és miért hívom korábban. Elnézést kértem "bunkóságomért" és mondtam hívom pontban a megbeszélt időben. Erre szó nélkül letette. Meglepődtem a hangnemen és elgondolkodtam, hogy felmenjek-e egyáltalán. Maradtam. Pontban fél 4-kor hívtam, nem vette fel. Király! Most én is pattogjak? Pár perc múlva ismét hívom, megint semmi. A harmadik próbálkozásomat siker koronázta (bár ne tette volna). Felvette és ismét az érdekes hangnem ben szinte lebaszott, hogy már elmúlt fél 4 és hogy képzelem, hogy késve hívom, miért szórakozok vele. jeleztem, hogy ez már a 3. próbám fél 4 óta, de ő csak mondta a magáét és nem a legelfogadhatóbb stílusban.
    Erre már nem voltam kíváncsi, így bontottam a vonalat. Ilyen hangnemben még egy lány sem beszélt velem. Velem, a vendéggel. Akiből valójában él.
    Így utólag örülök is neki, hogy így alakult.
    Csak azok keressék, akik bírják a kocsis stílusú nőket!
    Nem láttam, még azt sem tudom, valójában olyan-e, mint a képeken.
    Majdnem elfelejtettem: nem sokkal a távozásom után kaptam egy üzenetet, miszerint sosem fog engem fogadni, mert nem szereti a bunkó embereket, akik az ő idejével játszanak. Na nekem reszeltek! :)
Happy Massage