• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor jelezte az adatlapján,hogy hívható mindjárt telefont ragadtam és tárcsáztam a számát melyet néhány csöngés után fel is vett.Éppen akkor készült szabadságra menni,de mivel még nem találkoztunk idáig,ezért elmondta a lehetőségeit és egy kellemes hangvételű beszélgetés keretében megegyeztünk,hogy a szabija letelte után ismét keresni fogom őt.
    Így is történt és igazán szerencsésnek mondhatom magam,mert a pihenője után sikerült vele egyeztetnem egy nagyon közeli időpontot,amelyért hálával tartozom neki.
  • Megközelítés:

    Béke tér környéke,jómagam már úgy ismerem ezt a környéket,mint a tenyeremet.Mivel vidéki vagyok én autóval mentem,de jár arrafelé villamos és busz is.Pár méterre a háztól sikerült parkolnom.
  • Helyszín:

    Új,modern építésű társasház.Belépve egy amerikai konyhás nappali,mindjárt az ajtótól jobbra a fürdő,s mellette a hálószoba.
    Az egész lakában,akárcsak a berendezésben a világos színek dominálnak.
    A fürdőben kád,fehér színű zuhanyfüggönnyel.Tisztálkodószerek,szájvíz,kis pohárka,mind-mind adott.Ramóna egy teljesen száraz,tiszta kilépőt rakott ki mielőtt tusolni mentem volna.
    Rend,tisztaság,higiénia kifogástalan.
    A hálóban egy nagy kanapé,ami szétnyitott állapotában igazán kényelmes és nagyobb,mint egy franciaágy.
    Szemben a falnál egy tükrös szekrény van.Első ismerkedős találkozásunk alkalmával még nem voltam elég szemfüles,de legközelebb bele-bele fogok pillantani a vizuális élményekhez.
  • Hirdető külseje:

    Lakásba lépve egy fekete,vékony pántos bodyban fogadott,a hozzá illő fekete harisnyával.
    Hosszú,fekete haja szét volt engedve.
    Csinos,mosolygós arc,csoda szép fogsor,feszes popsi.Selymes bőre és puncija is nagyon finom,mely utóbbi fazonra igazított.
    Eredeti cicikkel rendelkezik,semmi műviesség rajtuk,én épp ezt szeretem.
  • Action:

    Már a telefonos beszélgetéseink alkalmával is megvolt közöttünk a kölcsönös szimpátia és ez a randi során még inkább kiteljesedett.
    Miután bemutatkoztunk egymásnak,a nappaliban egy székre pakoltam a ruháimat,majd Rami bekísért a fürdőbe és megmutatta mit hol találok,hozott egy száraz kilépőt,törcsit és mondta,hogy érezzem otthon magam nála.
    Fürdő végeztével a háló ajtaja előtt várt rám,lovagiasan magam elé engedtem,majd én is beléptem a szobába.
    Bent már csak annyi időm volt,hogy épp ledobjam magamról a törölközőt,mert egyből a számra cuppant és úgy lesmárolt,hogy csak néztem.Ez aztán a fogadtatás.:)
    Számomra nélkülözhetetlen az együttlét során a csók,így Rami partnerére talált bennem.
    Iszonyatosan jól csókol,és mint bevallotta ő is nagyon szeret csókolózni.
    Kértem,hogy bújjon ki a bodyból amit egy pillanat alatt meg is tett,s kérdezte,hogy a harisnya maradjon-e?Bólintottam egyet és a fülébe súgtam,hogy imádom a harisnyás női lábakat,melyre kedves mosollyal reagált.
    Kb.öt percig csak smároltunk vadul,nyelvesen a kanapé előtt,de kezeimmel közben azért nem tétlenkedtem.Megmarkoltam a popsiját,simogattam a combját,majd a bal lábát az ágyra emeltem és farkammal az ágyékához közelítettem,testünk szinte már itt eggyé olvadt.
    Valahogy aztán még is csak a kanapéra keveredtünk és ott folytattuk csókcsatánkat.
    Jelezte,hogy nyugodtan dőljek rá nem probléma,majd két combjával átkulcsolta a derekamat és szorosan magához húzott.
    Nehezen,de sikerült ajkától eltávolodnom,hogy szemügyre vegyem és megcsókoljam az édes ciciket.
    Hasán nyelvemmel lefelé szánkázva körbecsókoltam szexi köldökpiercingjét,majd a punci bevétele előtt végigcsókoltam harisnyás lábait.
    Ezután hasra fekve behelyezkedtem a combjai közé,hogy kényeztessem finom kelyhét.
    Elmondta,hogy mit nem szeret odalent,így ezt tiszteletben tartva csak olyan dolgokat műveltem amit szabad.
    Végignyaltam a fazon vonalát,majd csiklójára összpontosítottam.Nyalakodtam mindkettőnk örömére,élvezte is a dolgot,de első találkozásunk alkalmával még nem sikerült őt a csúcsra juttatnom.
    Cseréltünk,s most ő következett.Szép hosszú haját összefogta és feltűzte.Egy párnát tettem a fejem alá,így tökéletes rálátásom volt a franciás eseményekre.
    Mellkasomat először a kezeivel,majd cicijeivel is végigsimította és ugyanezt tette lefelé tovább a farkammal is.Mikor a szerszámomhoz ért széles mosollyal az arcán megjegyezte,hogy nagyon tetszik neki.Megdicsérte annak formáját,méretét és nem utolsó sorban állóképességét,keménységét ami nagyon jól esett nekem.
    Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.Kezét gyakorlatilag nem is használta csak a szájával dolgozott rajtam.A golyókat külön-külön nyalogatta,majd a gátamat ingerelte puha nyelvével.Részletes és nagyon kellemes franciában részesített,a végletekig felhúzott,amikor is jeleztem felé,hogy jöhet a gumi.
    A kanapé melletti asztalkához hajolt gumiért nekem háttal pucsítva.Míg az óvszer kicsomagolásával bíbelődött addig én benyaltam neki hátulról és megpacskoltam a fenekét.
    Miután rám adta az "esernyőt"-ő így hívja- kedvesen érdeklődött,hogyan szeretném kezdeni.A fentebb említett pucsítós testhelyzet nagyon megtetszett,így kezdésnek ezzel indítottunk.
    Elém térdelt kissé berogyasztott térdekkel így egyből sikerült megtalálnunk az optimális behatolási szöget.Úgy történt mindez mintha legalább már századszor szeretkeztünk volna.Ebből is látszik,hogy Rami nagyon érti a dolgát,végig remek volt közöttünk az összhang.
    Finoman a bejárathoz illesztettem a szerszámomat ő pedig rátolatott.Néhány bemelegítő mozdulat után már lehetett tolni rendesen.Biztatott is,hogy nyugodtam markoljam meg a fenekét,mert szereti.Markolgattam,gyúrogattam miközben ritmusosan hullámoztunk,időnként a derekára és a vállaira is áthelyeztem a kezeimet,így még jobban magamra tudtam őt húzni.Párszor hátrafordította felém a fejét és örömmel nyugtázta elégedett tekintetemet.
    Kezdtek fáradni a lábaim ezért misszibe váltottunk.Ebben a pózban végig egymás szemébe néztünk,csodás volt a mámoros szemkontaktus.Egy ujjamat mohón bekapta és szopogatta,majd testemmel ráborulva s hozzá hajolva smároltunk.
    Éreztem,hogy közeleg a vég,s nincs időm már újabb pózra váltani,ezért újra felegyenesedtem és lábait felhajtva begyorsítottam.Rami közben a csiklóját masszírozta és sóhajtozott.
    Nagy remegések és néhány erőteljes lökés közepette elélveztem,majd hozzá hajoltam és egy finom csókot leheltem a homlokára.
    Újra találkozott a tekintetünk,a két egymásra szegeződött szempár pedig úszott a boldogságban.Percekig szemeztünk egymással,s már majdnem teljesen elernyedtem,amikor kibújtam belőle.
    Levette rólam a gumit,majd szépen letörölgetett.Mondta,hogy van még egy kis időnk,így eldőltünk a kanapén és első találkozásunk alkalmából egy ismerkedős,kellemes beszélgetést folytattunk.
    Olyannyira belemerültünk a csevejbe,hogy észre sem vettük az idő múlását.Már éppen lejárt az időm,amikor kedves vendéglátóm megnyugtatott,hogy ne aggódjak.Nagyon kedves volt,mondta,hogy tusoljak csak le,pár perc nem a világ.
    Elmentem hát és letusoltam,de azért igyekeztem,nem szerettem volna illetlen lenni és visszaélni az idejével.
    A nappaliban felöltöztem és megköszöntem a csodás perceket melyekkel megajándékozott a randevú során.Elmondtam neki,hogy mennyire jól éreztem magam vele és megbeszéltük,hogy amint lesz lehetőségem,ismét tiszteletemet teszem majd nála.
    Ő egy fekete csipkés köntöst öltött magára elköszönő öltözetként,s amint megláttam benne ismételten elállt a lélegzetem.
    Átölelve szorosan magamhoz húztam őt,s búcsúcsókkal köszöntem el tőle.
  • Elszámolás:

    Első találkozásunk alkalmából természetesen az elején egy kis ajándék kíséretében rendeztem,bár én alapból is mindig a találkozó elején szoktam.Diszkréten egy borítékban az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Ramóna egy közvetlen,cserfes,határozott lány.
    A találkozó előtt több alkalommal is beszéltünk telefonon és kommunikáltunk személyes üzenet formájában is.Már ekkor megvolt a kölcsönös szimpátia ami a személyes találkozás során még inkább megszilárdult közöttünk.
    Rendkívül jól éreztem magam vele és már a randevú során is utaltam rá,hogy biztosan visszamegyek hozzá. :)
    Köszönöm szépen a csodálatos élményeket kedves Ramóna!
Happy Massage