• Megan

  • Beküldte:
  • Megan reagálása

    Kedves Souldance!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót :-),
    annak, hogy miért nem vagyok aktív az oldalon több oka is van.
    Telefonról használom az oldalt és probáltam válaszolni a levelekre de nem sikerült,
    nekem nem müködik mobilról a levelezés, fent vagyok a másik oldalon is,
    ha ott kapok levelelet biztos válaszolok rá mert ott tudok levelezni.

    A csevegésekre meg nem azért nem reagáltam mert nem érdekelne mit írtok, igenis jólesik ha kapok egy kedves bókot :-),
    de én inkább az ágyamban bizonyítok és nem egy csevegésben reklámozom, fényezem magam, privátban meg nem tudtam válaszolni.

    A hirdetésem azokban a napokban azért került le az oldalról mert amikor regisztráltam az oldal munkatársai megigérték,
    hogy eltüntetik az általad is emlitett tetoválást a fotókról de nem tették :-(, és úgy került fel a hirdetésem, hogy látszodott a tetoválásom,
    amikor meglátam, hogy igy kerültem fel az oldalra lekapcsoltam a hirdetésem.
    Keresnem kellet egy fotóst aki eltüntette a tetoválásom és miután már nem látszodott újra felkerültem az oldalra.
    Nem akartalak ezzel fárasztani amikor randiztunk ezért nem mondtam.
    De ha nem lett volna megfelelő a megbeszélt találkozó biztos szóltam volna neked időben és lemondom mert úgy korrekt!,
    ez a minimum!! De kitartó voltál és megadtad nekem a bizalmat pedig ahogy irtad nem volt még rólam semmi infód,
    nem olvashattál rólam beszámolót, de végül találkoztunk aminek örülök. :-)

    A telefont nem mindig tudom felvenni olyankor a barátnőm veszi fel és forditva, amikor ő nem tudja felvenni a telefonját akkor én veszem fel neki.

    Én valóban kezdő vagyok ebben a hirdető világban de nem a szexben. ;-)
    Szeretek szexelni és ezt lehet is érezni, jól érezted. :-)
    Köszönöm a látogatásod és hogy időt szántál az első beszámolóm megírására.

    PUSZIM

  • Egyeztetés:

    Írtam az oldalon üzenetet, de dacára annak hogy láttam villogni, olvasatlan maradt. Eddig a csevijében sem reagált senkinek. Gondoltam jöjjön a telefon. - Ééés siker. Kedves nyugodt búgó hang a vonal másik végén .Kis csevej és Pikk-pakk megbeszéltünk egy időpontot, wtr híján a címet is megkaptam. Randi előtt pár órával föl kukkantottam az oldalra hogy átnézzem milyen lehetőségeket is akarok kiaknázni ill. a telomból addigra kitörölt telefonszámot akartam megnézni. Ám a hirdetést nem találtam sehol. Na mondom akkor, ha itthon nem sikerült belógatni akkor balatonon süllőzés formájában teszem meg. 25 perccel a tervezett randi előtt kapok egy SMS-t hogy -szia akkor jössz? - Ekkorra már a balcsi parton robogva ez elég esélytelennek tűnt úgyhogy fölhívtam és kicsit összezavarva mentegetőztem. Úgy tűnt a kis malőr nem okozott problémát és megbeszéltük egy következő időpontban majd össze csapunk. Így is lett később újabb telefonhívás és abban maradtunk ha nem kell fel a nap én akkor is ott leszek a megbeszélt időpontban. Találkozásunkor sem derült ki hogy miért került le akkor az oldalról csak annyi hogy a telefont alapból nem Ő kezeli.
  • Megközelítés:

    Ferencváros nagykörúthoz közeli részén lifttel rendelkező emeletes épület. Könnyű megtalálni GPS is tudja, parkolni viszont időigényes dolog. Bkv, sokféle, néhány lépésre. Bejutás kóddal onnan lift repít és már nyílik is az ajtó min vendéglátóm kandikál felém.
  • Helyszín:

    Előszobába lépve egy szépen felújított két szobás lakást láttam paravánnal leválasztott konyha étkező résszel. Na jó ha a másik szoba nagyobb akkor mondjuk másfél szobás. Szóval a kicsi szobában egy szimpla ágy lepedővel takarva, párnákkal és egy beépített szekrény van. Mellette azért még 2 db tánclépést el lehet lejteni. Fürdőben zuhanykabin tusfürdőkkel, szájvíz, dezodor, friis törölköző minden ami kell. Rendezett, tiszta volt minden.
  • Hirdető külseje:

    Bevallom a nulla info miatt bennem volt a para, de a bemutatkozást követően /ami kissé diplomatikusra sikeredett/ még mindig maradni akartam. Rövid kis köntösben és egy magassarkú és szárú csizmában a képeknek megfelelő alkotott láttam, helyes arccal, hosszú fekete hajjal. Később kiderült a fogadó ruha alatt is pont az van ami a fotókon. Cicik szépen gömbölyödnek, fogásuk a feltöltés ellenére szinte teljesen természetes, világos, jól reagáló bimbikkel kicsire szűkülő udvarral. Popsi formás kerek, feszes mint egyébként mindene. Sima, szolizott bőrén van pár tetkó de nem zavaróak, pedig én nem rajongok értük. Szóval egyben van a csajszi.
  • Action:

    Belépek, egyenesen előre nyújtott kéz fogad és bemutatkozás. Instrukciók mit hova, merre a fürdő. - Hajjjaj gondolom. Dzsekit, cipőt levéve átadom a hozott kis tasakot mitől “jaaaj de Ari vaagy” lettem és kapok két nagy puszit is.
    “ jó illatod van” mondja és már terel is a fürdőbe. Ez Így vicces volt de büdi csak nem lehettem, hisz szinte a zuhany alól jöttem, tiszta ruhában.

    Fürdő után az egyetlen nyitott ajtón bekocogok, hol épp a szellőztetés fejeződik be. “Jaj nehogy megfázz“ - hát nem én a túlfűtött szobában fuldoklok, főleg gimnasztika közben.
    Kér egy percet majd visszajön egy szál bugyiban és csizmában. Mindjárt meg is vizsgálom az ikreket, nagyon hálásan fogadják az udvarlást. Közben beszélgettünk róla hogy tervbe van egy újabb beavatkozás mire én tiltakozók és bla-bla ahogy ez szokott lenni. Tényleg nagyon szépek. Csók következik úgy rendesen minden különösebb finomkodás nélkül, közben simik, popsi is kapott belőle. Itt már igazán oldott volt a hangulat, “ jó fej vagy meg jól nézel ki” lettem :-o

    Törölközőt lekopva rólam elém térdel és a meredező brét kezdi ajkaival, nyelvével kényeztetni. Zacsi kis kap
    masszázst majd bő nyállal egyre mélyebben enged a torkára. Kiveszi, megköpködi, ráver párat és intenzíven, cuppogva szopja tovább hümmögve időnként garatra véve, lent tartva egészen torok hangig. Finoman fejére fogok és én tologatom moho szajba, markolom feneket néha rápaskolok. Az ötlet mintha ragadós lenne , buksit ajkához, melléhez veregeti. Nagyon úgy néz ki tényleg szereti ezt a mókát, én meg aztán kifejezetten. Bré is dagadt a büszkeségtől hogy ilyen jó játszótársa akadt. Leültet és még mindig térdelve, szemembe nézve folytatja tovább ezt a nem gyengén pornós jelenetet.

    Felhúzom, ágyra heveredünk így kényeztetjük egymást. Egyik keze néha besegít és ujja a csiklón táncol. Szeretem ezt az önfeledt, beleélős stílust. Váratlanul szól hogy itt az ideje megtöltenem az örömök másik forrását is, de nekem kell beöltöztetni magam. Mint sokunknak nekem sem a kedvenc részem a gumi húzás, na de ugye a cél...
    Kúszok be a már-már szemérmetlenül széttárt combok közé és mártózok a nedvet ontó punciba. Rásimúlva élvezem testének hevét és a muff forró ölelését. Hangját a fülemben hallani nagyon kellemes de mégis feltérdelek hogy láthassam is. A hosszú tologatásból kemény tempóra váltok. Partnerem is vagy a műsor nézi vagy a fejét hátra vetve liheg egyik kézzel mellét gyúrja másikkal a csiklón játszik.
    Talán el is élvezett de ekkorra már nem voltam a megfigyelő képességem csúcsán, meg állítólag ilyenkor csendben röppen el. Egyébként önző módon már úgy voltam a dologgal mint a reklámban a lottónyertes csávó a korpás hajjal
    Egyik lábán át térdelve oldalt fordítom így is adunk az érzésnek majd később rákérdez - “egy kis pucsítás?” . Naná! Ágy szélére tolat én fél lábbal a talajon másikkal az ágyon, tomporát fogom és indul a csattogtatás. Homorítva tolja rám magát, a látvány mint bikának a vörös posztó. A kellemesen hűvös szoba már forró katlan, tettes társamat hajszolom míg visszafogott bömböléssel ki nem lövöldözőm magamból az összes hozott municiót.
    Nem ugrik le rólam, még mindig a popsit fogva csak álltam, csak pihegünk. Nekem kell mozdulnom mert a térdem kissé instabil lett.
    Dumcsizunk, méltatjuk egymást, majd fürödni csoszogok. Öltözés közben beszélgetünk és mivel elröppent az órácska, ölelés és balra el.
  • Elszámolás:

    Adatlapon látszik nincs extra viszont az alap igen bőséges. A rózsák száma csak egy csipettel több a pesti átlagnál. Én korrektnek ítélem. Elején adtam át.
  • Összkép:

    Azt írja, monjda, hogy most kezdte és miért kételkednénk benne. Minden esetre a kivitelezésben ennek nyoma sincs. Nem egy visszafogott szeretkezést produkáltunk, inkább egy jó kis pornós kefélésre sikeredett. Temperamentumos nyitott egyéniség és semmi jónak nem elrontója meglátásom szerint. Mondhatni számomra a kezdeti félsz után happy end lett. Mivel én lélekben kicsit furán vagyok összerakva ezúttal csak testi kielégülést éreztem de talán magam sem tudom pontosan mitől, csak érzem ha a lelkem is felüdül. Persze ez nem róható fel hibának, főleg az adott körülmények közt. Csak az én dilóságom.
Happy Massage