• Klaudia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam még hétfőn kora este, hogy biztosra menjek. Kért még egy későbbi megerősítést de ez normális ilyenkor.
  • Megközelítés:

    A hármas metró déli végállomásától cirka 2 perc lehet gyalog. Autóval mentem, szinte a ház előtt volt hely. Ha netán nincs, akkor egy fél sarokra biztosan van. Vagy a Köki alatt. De lesz úgyis.
  • Helyszín:

    A lakás szinte egészen új építésű, benne hangulatos félhomály, teljes tisztaság mindenhol. Meleg zuhanyzós fürdőszoba, tusfürdők, szájvíz, ilyesmik..
  • Hirdető külseje:

    Bomba. Bővebben brutális bomba. Kicsit el is akadt a szavam. A húsz centis átlátszó platform cipellőjének köszönhetően majdnem egy magasak voltunk -pedig nem vagyok alacsony.. Tényleg szebb mint a képeken. Valami fekete rövid ruhácska volt rajta és egy huncut mosoly. Nagyon selymes a bőre, szolibarna és illatos, sötét haj. És ami valószínűleg senkit nem hagy nyugodni, valóban nagyon szépséges az arca -ha nem lenne kitakarva a hirdetésében valószínűleg sorszám kéne..
  • Action:

    Egy állva csókolózással kezdtünk bele a dolgokba -nagyon cukin csókol, olyan ‘tinis’. Nyilván tudja hogy mi érdekel minket jobban, mert egy mozdulattal letolta a ruháját a cicikről -egy mosollyal kísérve- és már folytattuk is az ismerkedést -cici simogatással kiegészítve. Muszáj fogdosni őket, hatalmas kemény mellei vannak gyönyörű bimbókkal -nagyon passzolnak hozzá. Kezdett nagyon eluralkodni a vágy rajtam, ezért megcéloztuk az ágyat -amin kérésemre hanyatt feküdt én pedig az ágy elé térdeltem. Nagyon szép a bőre -a puncija sem kevésbé- hát gyorsan elkezdtem nyalogatni. Kíváncsi voltam már nagyon, ha minden ilyen tuti, vajon milyen lehet hátulról? Kitérdelt az ágy szélére egy nagy terpeszben én pedig kivágtam az agyam picit.. Olyan popsi van alatta, hogy nem lehet betelni vele! Folytattam a nyalakodást -hol popsi, hol punci. Elképesztő látványvilág, finom íz és illat. A korosztály sajátja.. Borzasztóan vágytam már a szájába, lefeküdtem hát az ágyra. Cseppet sem késlekedett -már a szájában is voltam. Igen változatosan franciázik, néha kevés kézzel. Profi benne mi tagadás.. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megkértem hogy üljön rá az arcomra és így folytassuk 69-ben. Imádtam markolni a popsiját, derekát -hozzá az előbb megismert esszencia- közben szorgalmasan bólogat rajtam.. Ezután még folytatta a franciát mellettem fekve is, közben simogattam ahol értem -őszintén szólva szinte kedvem sem volt máshoz annyira jó amit a szájával művel. Viszont hülyén halnék meg ha kihagynám, szóval bekértem magam a puncijába -szemből. Jó feszes és forró odalent -plusz hozzá az a test, a látvány, az illat- szóval nem volt egy pornójelenet, viszont tudtam Vele csókolózni újfent -ami nagyon nagy pozitívum. Érezhetően ömlött rám a feromon belőle, szóval gyakorlatilag bármikor tudtam volna élvezni már. A gyönyörű szájába szerettem volna, ezért bele is fogott, de mivel nagyon kedves és egyáltalán nem siettet -jutott még idő egy alapos edgingre. A legváltozatosabb technikákkal cirka tizenötször juttatott csupán egyetlen nyelvcsapásra a spricceléstől -aztán kis szünet. Ezt nem lehetett már bírni így tovább és sajnos az időnk is véges, ezért elengedtem -valósággal belerobbantam a szájába. Iszonyat mennyiséget lövellhettem, mert olyan fél percig csak rángatózott a farkam a nyelvén az ajkai között -eszméletlen volt! Nem volt sürgős annyira neki sem, mert hagyott szépen lenyugodni, csak aztán surrant ki a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Az előzetesen megbeszélték szerint történt -mivel nem voltam még nála, így előre. Mai reál szerintem.
  • Összkép:

    Klaudia egy nagyon-nagyon kedves leányzó és rettentően erogén -egyszerűen jó hozzáérni. Minden amit csinál az profi. Ami plusz benne az az emberi oldala a ‘rendelésének’. Közelgő decemberi születésnapom alkalmával jó eséllyel felkeresem újra.......
Happy Massage