• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel Jázmint. Nagyon kedves volt. Elmondta a rózsaszálakat és egyeztettünk egy időpontot aznapra.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható a cím és a parkolás sem okozott gondot. A randinkkor éppen le volt zárva az utca egy építkezés miatt de ez csak eseti probléma. Kis séta után simán megtaláltam a házat.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon tiszta, szép, igényesen berendezett. A fürdő is tiszta, nagy sarokkáddal. Minden tisztálkodószer rendelkezésre áll. A hálószoba kicsi egy nagy franciaággyal de a találka szempontjából tökéletes.
  • Hirdető külseje:

    Azt kapod amit a képeken látsz. Gyönyörű, nagyon szexi lány bomba testtel. Magas sarkúban fogadott ami amúgy is kiemelte hosszú combjait és feszes fenekét. Egy falatnyi tanga és egy necc-szerű felsőrész volt rajta amiből ki akartak robbanni gyönyörű mellei. Selymes bőr, kemény popsi formás cicik. Minden adott egy remek randihoz.
  • Action:

    A lakásba lépve elakadt a lélegzetem. Bár a fotók sokszor "csalhatnak" egy-egy jó beállítással, viszont Jázmin esetében nincs mit csalni. Nagyon dögös csaj, tökéletes testtel. Alig bírtam levenni róla a szememet. Kedvesen innivalóval kínált és beszéltünk pár szót arról, hogy hogyan és miért őt választottam de megmondom őszintén már nagyon a kezein közé akartam kapni őt. Gyorsan elmentem letussolni aztán irány a hálószoba. Visszaérve ő már a franciaágyon térdelt. Megdicsértem az alakját és mondtam, hogy az életben is ugyanolyan izgatóan dögös mint a képeken aztán "rárontottam" a gyönyörű melleire. Apró nyögésekkel nyugtázta a bimbók nyalogatását. Külön élvezet egy ilyen testet végig tapogatni-simogatni-markolászni. Nem sokat tétovázott, gyorsan lejjebb hajolt és a szájába vette a farkamat. Ami ez után következett azt kell mondjam, hogy "ezt mindenkinek látnia kell" de inkább érezni. Ilyen orbitális szopásban még ne volt részem. Na ez volt ám a pornós feeling! Bő nyállal, ráköpve, nyögdécselve, arcát csapkodva a farkammal, közben iszonyatosan mozgatva a csípőjét…. A látvány és az érzés leírhatatlan! Kértem, hogy és is kényeztethessem kicsit. Nagyon tetszhetett neki mert két kézzel húztam vissza a csípőjét az ágy felé. Különösen izgató volt a piercing a punciban. Nem bírta sokáig és visszakövetelte a szájába a farkamat. Oldalt mellém térdelve csinálta, úgy hogy kényelmesen elértem gyönyörű fenekét amit imádtam markolászni. Viszont én sem bírtam sokáig így 69-et kértem. Na ezt aztán egész nap el bírnám viselni nála. Megmondom őszintén aznap nem igazán voltam a topon. Sajnos fejben ment el a sok napi probléma miatt. A végén aktus nem is lett csak egy hosszú, minden igényt kielégítő francia a végén arcra élvezéssel. Viszont Jázmin nagyon profin kezelte a helyzetet és olyan élményt adott, hogy mindenképpen vissza kell jönnöm hozzá. Kérdeztem a szerepjátékról is amiről azt mondta hogy kevesen kérik. Mondtam hogy legközelebb jövök és "megjavítom a mosógépet" ….. Kaptam még egy finom masszázst és egy jót beszélgettünk is a végén. Nagyon jó volt nála, nem fogtok csalódni ha felkeresitek!
  • Elszámolás:

    Nem kértem most extrákat. Az elszámolás korrekt volt. Utólag rendeztem a rózsákat.
  • Összkép:

    Felejtetlen élmény egy rendkívül dekoratív és kimondhatatlanul "ügyes" lánytól. Mindenképpen jönnöm kell még hozzá annyi mindent el tudok még képzelni vele. Ha pornós élményre vágysz ő a te embered!
Happy Massage