• Mona

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mona hirdetését, pontosabban a hölgy megjelenését a kezdetek óta figyeltem, de valahogy mindig más hölgyek látogatása mellett döntöttem. Ez azért volt, mert egyrészt számomra nagyon könnyen megközelíthető és "kézenfekvő" helyen van a szalonja és úgy gondoltam, hogy hozzá bármikor könnyen eljuthatok, másrészt a beszijeit olvasva valahogy vegyes kép alakult ki róla. A fejemben összeállítottam egy képet Monáról és izgalmasnak tűnt a feladat, hogy Monát megismerjem.
    Több sikertelen kísérlet után, egyszer amikor láttam villogni a zöld négyzetet, azonnal hívtam, sikerült elérni a kolléganőjét, aki Mona naptárára is rálátott és mindent megbeszéltünk egy aznap kora délutáni randihoz.Közben a telefonhoz ért Mona is és szerencsémre vele is tudtam beszélgetni egy kicsit. A kellemes hangja ekkor meggyőzött arról, hogy mindjárt most első látogatásra is már 2 órás időtartamú randit kérjek, amin meglepődött, de ellenvetés nélkül elfogadta.
  • Megközelítés:

    A Széll Kálmán tértől szinte gyalogtávolságban van, az egyik nagy odavezető főúton. A BKV-s megközelítés ezért kifogástalan, autóval viszont fel van adva a lecke a nem olcsó, ennek ellenére mindig foglalt parkolóhelyek keresgélésével. Nekem a háztól 150-200 m-re sikerült találnom csak helyet, ezért autóval érkezőknek erre biztosan kell időt szánniuk. Végső esetben ott a Mammut mélygarázsa.
  • Helyszín:

    A ház előtti parkban sétáltam egy kicsit, hogy ne feltűnősködjek, pár perccel hamarabb telefonáltam, de a készülődése miatt a bejutásom csak percre pontosan történhetett meg.
    A ház egy régi építésű épület, aminek díszes kovácsoltvas kapuján bejutva vörös szőnyeget követve lehet eljutni szinte a lakás ajtajáig, ami egy pici belső udvarról nyílik. A lakás belseje szépen fel van újítva, jó elosztású. Megfelelő méretű előszobából jobbra nyílt az a kifejezetten nagy méretű szoba, amelyben az időnket töltöttük, amiben két fotel (piros és bézs), nagy bolyhos szőnyeg, komód és természetesen a tatami volt megtalálható, ami le volt terítve nagy fürdőlepedővel. sajnos tükör nem volt a falakon sehol.
    A fürdőszoba közepes méretű, zuhanykabinnal ellátott és még elfért benne kényelmesen a mosógép is. Minden tisztálkodási szert megtaláltam, a fürdő tiszta volt a kilépő pedig teljesen száraz.
  • Hirdető külseje:

    Az előszobába toppanva az ajtó mögött várt Mona egy igazi monalisás mosollyal. A képein látható visszafogott, sejtelmes és izgalmas mosoly kissé túlzott visszafogottságot sugallt, ami igaznak tűnt a jellemére is. Mona utcai ruhában fogadott, azaz kék szűk farmer nadrág volt rajta, felül pedig egy blúz vagy top szerű felső. Az ajtóban egy nyújtott kezes kézfogás történt, de ezt nem akartam csak ennyiben hagyni és egy puszival is üdvözöltem.
    Mona arca nagyon kedves, mosolyra termett pofikája van. Gyönyörű, de nem kacér szemeit hatalmas műszempillák ékesítik. Hatalmas (legalábbis masszázs funkcióhoz túl hosszú) díszes műkörmei vannak, annak ellenére, hogy állítása szerint korábban még ennél is sokkal-sokkal hosszabb körmöket viselt. Kissé furcsállta, amikor azt mondtam, hogy a masszázslányok jó részének nincsenek műkörmei, de ha vannak, akkor azok is célszerűen sokkal rövidebbek. Mona frizurája hosszú és hullámos világos barna hajfürtjeiből áll, amit most felkötve viselt.

    Mona alakja nagyon szép, tinédzseresen feszes. Erősebb csontozatú, és mindene vastagabb, (egyáltalán nincs szó egyetlen kiló feleslegről sem) hanem tökéletes formavilággal van megáldva. Hosszú combja és vádlija van, kecses testtartással, erős háttal.
    Cicijei egyértelműen nagyok és természetesek az én kategóriám szerint félúton a tinisen kúpos és a lányosan kerek között, és ráadásul a legkeményebbek, amit természetes ciciknél tapasztaltam. Közepes bimbói érintésre szépen keményednek a rózsaszín udvara közepén. Puncija kislányosan zárt, de tovább nem láthattam.
    Láthatóan sokat szolizik, emiatt szép barna volt a bőre.

    Mona amolyan szende félszeg kislány benyomását kelti, aki viszont dögös alakjával és öltözködésével magára vonja a férfiak figyelmét bárhol.
  • Masszázs:

    Az előszobában levettem a cipőmet és a szobában az egyik fotelba téve a ruhámat levetkőztem egyedül, míg Mona vizet hozott nekem. Kissé távolabbról ugyan, de szóba elegyedtünk, kiderült, hogy Monával lehet beszélgetni. A puha illatos törölközőt megkapva Mona a fürdőbe vezetett.
    Visszatérésem után érkezett csak vissza a szobába Mona, addigra teljesen meztelenül (pedig jó lett volna, ha a vetkőztetésben részt vehettem volna.... abban ugyanis nagyon jó vagyok).

    Akaratlanul is tetőtől talpig végigméregettem Mona meztelen testét, ami gyönyörű volt. Átöleltem, bár magamhoz szorítani nem sikerült, viszont néhány puszit követően érzéki csókokat adtunk egymásnak. Percről perce egyre bátrabbak lettünk. Jól esett, ahogy a félszeg pusziktól több lépésben eljutottunk a szájszél harapdálásig, a nyelvhegyes érintésekig, majd a félig nyelves csókolózásig. Nem volt az a mély nyelves vad ösztöncsókolózás, viszont ez nekem (aki egyébként nagyon szeret csókolózni) teljesen tökéletes volt és kellően érzelmes is a kialakult hangulathoz és illett Mona egyéniségéhez.

    Úgy éreztem, hogy kellő szimpátiát tápláltunk egymás iránt, őszinte megnyilvánulásaink voltak egymással és a kommunikáció is nagyon kedves hangvételű volt. Örültem a mai napnak.

    Mona javasolta, hogy a tatamin foglaljak helyet. Mivel 2 órára mentem, így szabadabb koreográfiát lehet követnünk, több a lehetőségünk, ezért nem is döntöttem el előre, hogy mit tegyünk. Ezért a tatamira oldalfekvésben helyezkedtem el, hogy lássam ő mit szeretne. Mona mellém feküdt ugyancsak oldalfekvésben. A testtartása és testbeszéde több mindent elárult. Felhúzott térdei távtartóul szolgáltak, míg két kezeivel melleit átölelve és azokat teljesen eltakarva feküdt mellettem. Nagyon őszinte és kitárulkozó beszélgetést folytattunk, sőt ebbe alaposan bele is mélyedtünk. Megosztottunk egymással sok személyes dolgot, tabuk nélkül.
    Közben cirógattam a kedvesem arcát, minden második mondat után adtam egy újabb csókot, néha hosszabb csókolózás is közbe iktatódott. Amolyan bújós gerlepárként viselkedtünk. Az összezárt testtartása miatt az arcát a nyakát, a vállát és karjait, illetve a hátát és a fenekét simogattam. Mivel nem volt megerősítő visszajelzés a részéről, hogy továbblépne, így egyelőre diplomatikusan kihagytam az átkarolt melleket és a punci érintését is. Mona néhány visszafogott simogatást tett a testemen, az egyik kezével átkarolt, de nem lettek további lépések. Pedig addigra már magam teljes harckészültségben voltam, mert az én ráhangolódásom már magától megtörtént. Amikor átkarolt az egyik kezével, akkor nyelvemmel játszadozni kezdtem a takarásból felszabadult bimbóján, amikor a teste biztos jeleit adta az erotikus emelkedettségének, de ez a közben folytatott beszédtempóján n nem volt érezhető. A teste akarta az erotikát, de a lelke mást kívánt. Tovább beszélgettünk, majd 5-10 percenként, de kellően diplomatikusan újabb próbálkozást tettem (feszengtem, feltérdeltem, fordított testtartást vettem fel), látta ágaskodó férfiasságom, de szóban jelezte, hogy inkább beszélgessünk még. A lelkeink összeértek, és őszintén mondom, hogy tényleg jó volt beszélgetni vele (okos és szép lány, teljes beleéléssel és gesztikulálással erősítette meg a mondanivalóját), de 1 óra elteltével már egy kis erotikára vágytam. Meg is próbáltam kissé rámenősebb lenni és hanyatt fordítottam, majd az automatikusan térdben felhúzott lábait kissé eltávolítottam egymástól, de azok visszazáródtak. Ismét megpróbálkoztam, de azt mondta, hogy most nem kívánja a kölcsönösséget, mert nemsokára piros napjai következnek. A téma lezárásául adtam egy puszit a szeméremdombjára, ekkor azt is éreztem az orrom hegyén, hogy ezt ma sajnálatomra kihagyjuk.

    Felajánlotta, hogy megmasszíroz. Kaptam egy pohár vizet, majd hasra vágtam magam a tatamin. Lábaimat szétnyitotta és közéjük térdelt. Masszázs olajjal bekente a lábaimat, élveztem meleg tenyerének érintéseit. A bokámnál kezdte a masszázsát, majd a vádlimon át a combjaimon elidőzve a fenekemig jutott. Érintései a masszázs fogalmát tekintve nem voltak szakszerűek, és a műkörmök miatt nem is lehettek azok, viszont az érintései bizsergették a porcikáimat. Szeretem az érintéseket, annak ellenére, hogy erotikus fűszerezést nem kaptak. Nem voltak benyúlások a zacsihoz vagy a farkamhoz, csak egy kis fenékjárat simítás volt, de az is visszafogottan. Igazából azt sajnáltam, hogy a pozíciót tekintve nagyon messzire került tőlem Mona csodaszép teste (ráadásul nincs tükör a szobában, ami enyhítette volna Mona iránti kíváncsiságom), ezért feszengeni kezdtem.
  • Kényeztetés:

    Próbáltam a hason fekvő masszázs pozíciómból kifordulni, de lelkesen simogatott és nyomkodott tovább, míg szóban nem jeleztem neki, hogy szeretnék egy kis erotikát is, mert már 1 óra 34 perc eltelt a szekrényen lévő óra tanúsága szerint. Cicis csúszkát kértem Tőle.
    Hanyatt fordultam, Mona a sarkain ülve csorgatta magára az olajat. Gyorsan felpattantam, hogy végre itt az én időm és igyekeztem meggátolni a fránya kis cseppek lecsorgását a hasikáján. Alaposan elkenegettem az olajat, persze a hangsúly a betonkemény cicik markolászásán, simogatásán és dögönyözésén volt. Végre eljött az én időm!!
    Ismét hanyatt feküdtem. Mona a szétnyitott lábaim közül az egyiket az ő lábai közé véve a cicijeivel a hasamtól indulva egészen addig csúszott fel, hogy az ajkaink összeérjenek. Kellett egy kis rásegítés a részemről, hogy a felső végállás mindig ott legyen, hogy a csók még véletlenül se maradjon ki. Mona vonaglott a testével rajtam, Cicijei olyan kemények, hogy szinte csak azok értek hozzám, ráadásul Mona félig térdelő állásban csúszkált rajtam. Simogattam Mona hátát és a csúszkáló cicijeinek oldalát. Odáig sajnos nem csúszott le, hogy a farkamat is közrevegye a cicikkel, pedig erre komoly igény jelentkezett ekkorra a részemről.

    Elérkezettnek láttuk az időt a levezetésre, mert már csak szűk negyed óránk volt hátra (magamnak okoztam az időprést). Mona sajnos nem mellém térdelt, hanem a szétnyitott lábaim közé, ahol nem érhettem el. Max a talpammal simogattam a bokáit, kezeimmel a vállait, mellkasa alá nyúlva megmarkoltam a melleit, de ahhoz is már félig fel kellett ülnöm.

    Mona a kezeivel megszorította a farkam tövét, majd néhány ismerkedő szájszél érintés után a szájába vette a makkomat. Együtt mozgatta a kezét a szájával, úgy járkált fel-le együtt a farkamon. Az érzés jó volt, és anélkül voltam már túlfűtött állapotban, hogy még csak 1-2 perce kapok valódi kényeztetést. A mozdulatokat nem cifrázta, nem volt szemezés vagy váltakozó tempó, de a hosszú ideje kielégítetlen feltüzeltségem miatt ekkorra már szinte magamtól is elszálltam volna. Ilyenkor kell menekülésként pózváltást kérni, de végiggondoltam, hogy milyen lehetőségeim lennének még és inkább hagytam a beteljesedést végigszáguldani rajtam így első nekifutásra. Határozott jelzéseket adtam az érkezésemre. A keze takarásában ért a vég, talán az első lövés a szájába, (de nem biztos), a többi a hasamon landolt. A végkifejletben az volt az egyedi számomra, hogy a második lövéskor már teljes természetességgel a komódhoz ment, így egyedül néztem farkasszemet a még javában lüktető farkammal.
    Mona papírtörlővel megtörölgette kezeit és a szája szélét, majd ápolónői alapossággal megtisztogatta a férfiasságom. Már akkor éreztem, hogy a második (vagy akár a harmadik) levezetés nekem nagyon hiányzik. Mivel a randink időkeretét már így is több perccel túlléptük, ezért a zuhanyzást otthonra tettem át, és azonnal öltözködni kezdtem. Ekkor beszélgettünk az oldalon használt becenevemről és persze kiderült, hogy ezen keresztül már felfigyelt rám és volt is benyomása rólam. Remélem, hogy ezt a benyomást csak megerősíteni tudtam pozitív irányban. Cipőhúzás után Monától szerető csókokkal búcsúztam, és többször magamhoz húztam a fürdőlepedőbe csavart testét.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint jártam el, most szokásomtól eltérően többlet ajándékot nem hagytam. A randi végén szó nélkül és kérés nélkül tettem a kisszekrényre, nem kapott figyelmet a jelenet.
  • Összkép:

    Mona egy szemtelenül fiatal és szépséges kislány. Nem régóta van közöttünk. A tapasztalatai alapján sokat fejlődött, de még van tere a fejlődésének. A teste a pubertás korból most változik át lánykából igazi nővé. Teste a legszebb tinikort tükrözi, csodás alakja van.
    Könnyű volt vele jó kapcsolatot kialakítani, őszinte lány, aki jól kommunikál
    A mi randink történetébe beleírtam néhány észrevételt arról, ami más lányoknál máshogyan szokott történni. Én benne vagyok sok minden hülyeségben és egyedi randivezetésben is, nem állnak távol tőlem az egyedi felfogásban zajló randik sem, egyáltalán nem követek előre kitalált sémákat és soha sincsenek konkrét elvárásaim. Ennek ellenére néhány dolgot itt megváltoztattam volna ahhoz, hogy igazán szép és maradandó élménnyel ajándékozzuk meg egymást. Megjegyzem, hogy itt az oldalon vannak olyan híres szalonok is, ahol még ennél is kevesebb erotikával hirdetik a masszázs szolgáltatást, tehát ez elfogadható. Monát tökéletesen alkalmasnak találom arra, hogy felejthetetlen randit csináljak vele, de nem tudom eldönteni, hogy most mi állt az utunkba és erről a tények ismerete nélkül is csak tippekbe bocsátkoznék: a tinisen habri életfelfogása, a belül vadóc akaratos magát megmakacsolós temperamentum, az erotika utáni mértéktartóbb vágya, a visszafogottabb monalisás jelleme, a csak néhány hónapra tehető kevesebb rutinja, vagy az alázat kialakulóban lévő mértéke, a tinikorból való fejlődésének hormonális változásai, vagy csak a mostani piros napjainak közeledte.

    Összefoglalva Mona egy nagyon izgalmas hölgy, aki különös egyéniséggel redelkezik. Szívesen voltam a társaságában, közel kerültünk egymáshoz a bizalom légkörében és nem zárom ki, hogy megismételjük ezt a randit egy kis beszélgetés után és persze ha ő is elfogad és lesz kedve hozzám.
Happy Massage